clienti banci1. Mergeti la Banca d-voastra cu o CERERE in care intrebati urmatoarele:

– Creditul meu a fost externalizat (cesionat) catre o alta entitate financiara?

– Daca DA, va rog specificati exact PERIOADA (date precise, luni, ani)

– Cine este entitatea financiara catre care a fost externalizat (cesionat) creditul meu? (Nume, adresa, nr de angajati, tara, contact, forma de organizare – SRL, SA, altceva)

– Unde este Scrisoarea (Dovada)  prin care am fost informat ca Banca va externaliza Creditul meu catre o alta entitate financiara?

– Unde este acceptul meu de Client, ca sint de acord cu aceasta Operatiune?

– In baza caror legi si reglementari BNR, entitatea catre care a fost externalizat Creditul meu, avea Dreptul sa incaseze Dobinzile platite de mine, Clientul Bancii d-voastre?


2. Banca este obligata sa va raspunda de urgenta! In momentul in care aveti aceste raspunsuri va rog sa ne dati pe email [email protected] RASPUNSURILE Bancii DAR… fara datele d-voastra personale, pe care va rog sa le acoperiti din motive de securitate.

Banca nu va poate minti fiindca NASUL TV are citiva ASI in mineca! In cazul in care Banca nu mai exista, fiind preluata de alta Banca, mergeti la aceasta! E obligata sa va dea aceste raspunsuri fiindca a preluat atit activele cit si pasivele bancii care nu mai exista!

Multa bafta! Grabiti-va! Sint totusi citeva miliarde de euro care trebuiesc returnate de urgenta romanilor care au platit Dobinzi unor entitati financiare care nu aveau dreptul sa incaseze acesti bani! Sint BANII D-VOASTRA !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Dati SHARE sa afle toti „fraierii”! Je suis FRAIER!