Eu, Radu Moraru, ca persoana fizica, am chemat ieri Politia Romana ca sa intru pe proprietatea mea si a altor citeva sute de proprietari, NASUL TV.

Eu proprietar majoritar, alaturi de sute de proprietari minoritari, am fost impiedicati de catre un singur actionar minoritar ( UNUL SINGUR si MINORITAR !!!) sa intram in Televiziunea Libera !

Culmea, Paul Alexandru Moraru fugise dar a angajat o firma de paza! Iar eu, Proprietarul majoritar, cu toata Politia Romana, nu am avut voie ! Desi Constitutia imi garanteaza Proprietatea !

Eu sint proprietar majoritar la NASUL TV, pe spatiul pe care l-am inchiriat, pe studiouri, pe Brand, pe licenta de emisie obtinuta de la CNA !

Smenarul Paul Alexandru Moraru, pe care il botez SPAM, nu mi-a contestat niciodata calitatea de PROPRIETAR MAJORITAR !!! Ba chiar a confirmat-o in toate actele posibile si imposibile !

Cum a ajuns insa ca un actionar minoritar, ca acest SPAM, sa doreasca sa mi se impuna ca SEF peste Televiziunea unde eu sint Proprietar Majoritar, ei, asta e cea mai buna intrebare ! E o afacere extrem de urit mirositoare !

Deci…Intreb Politia Romana : Cind vine ca sa ma puna in Drepturi, asa cum scrie in Constitutie, sa intru pe Proprietatea Mea ! Sa imi recuperez Proprietatea confiscata ABUZIV !!! Ieri, timp de 12 ore, Politia nu a reusit ! Poate astazi ?

Alo, Politia Romana ?

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru