colectiv - tragedie

Pe 11 martie 2004 au avut loc atentatele teroriste de la Madrid. Pe 7 iulie 2005 a urmat Londra. Tragedii comparabile ca dimensiune cu masacrul din 30 noiembrie din Bucuresti.

Atit la Madrid cit si la Londra, serviciile secrete spaniole si britanice au fost prezente la fata tragediilor si au dat comunicate oficiale catre opinia publica in primele ore de la producerea catastrofelor.

Intrebari:
1. A fost SRI la locul Tragediei din Colectiv?
2. Daca a fost, de ce nu exista un comunicat oficial nici macar la o saptamina dupa Tragedie?
3. Daca SRI nu a fost la Colectiv, de ce? Stia SRI dinainte ca nu e vorba de un atentat terorist? Avea cum sa stie SRI ca e vorba de altceva? Ce stia SRI?

Procurorul General Tiberiu Nitu a deschis initial un Dosar Colectiv cu “omor calificat” dar ulterior a trecut la “omor din culpa”! Adica de la “mina criminala” Nitu a trecut mortii si ranitii la “omor din greseala”!

Intrebari:
1. Ce elemente a avut initial de la criminalisti?
2. Ce date noi au aparut pe parcurs?
3. Ce l-a determinat pe Nitu, sau cine, sa schimbe incadrarea?

Referatul procurorilor din Dosarul Colectiv arata ca ei considera ca incendiul a izbucnit de la cel de-al doilea set de artificii, declansat la ora 22.32. La NASUL TV am prezentat primele artificii, cele de la 22.02, care “stropeau” buretele de pe stilp cu “flacari” dar se vede din imagini ca incendiul nu s-a declansat! Procurorii sustin ca au vazut declansarea incendiului pe camerele de supraveghere, inregistrari care nu au ars si constituie probe.

Intrebari:
1. De ce stilpul cu burete nu ia foc dupa primele artificii care au cazut pe burete timp de 13 secunde, cum sustin si procurorii si cum am aratat la tv?
2. De ce imaginile cu artificiile nr.2, cele care declanseaza incendiul catastrofal, nu sint publice? A trecut totusi o saptamina! In alte cazuri, vezi furtul masinii lui Gigi Becali, autoritatile au pus la dispozitia televiziunilor imagini de la camerele de supraveghere in citeva ore!
3. De ce criminalistii si procurorii nu au organizat o conferinta de presa in care sa isi prezinte datele anchetei?

In sfirsit, de ce nu avem un bilant exact al Tragediei? Citi morti, citi raniti grav, citi raniti spitalizati si citi raniti tratati la domiciliu? Si mai sint multe intrebari…

Radu Moraru

17 COMENTARII

 1. Domnule Moraru,
  Chiar vreti sa va asteptati la asa ceva de la SRI. Pai asa va dati seama ca au fost si sunt scoliti de Moscova inca.
  Ei (SRI) au tupeu sa ia bani de la UE dar sa aiba aceleasi metehne kgb’iste.
  Si astfel de atitudine profesionista nu exista in Romania, din contra, sa se faca haos, atitudine de dezinteres, sfidare, de control al multimii, de a injosi populatia, de batjocura la adresa civilizatiei, etc…asta este din scolile Moscovei.

 2. ….or sa-l schimbe pe Nitu Frizeru’ cu un alt Nitu si mai santajabil; ca sa faca circul complet!

 3. Acest mesaj este dedicat celor care inteleg simbolistica satanista si numerele: 3, 7, 9,11 si 33!!! Incendiul din Colectiv a avut loc pe 30/11!!Astazi pe 7 Noiembrie (luna 11) au fost anuntati inca fix…7 morti!!! Cei 7 li s-au adaugat unui numar de victime de exact…33!!
  In Londra atentatele au avut loc pe 07/07/07!!!
  Atentatele din SUA au avut loc pe 11/09/!!
  La Madrid atentatele s-au produs pe 11/03!!!
  Doamne ajuta!

  • “Incendiul” a avut loc pe 30/10, NU pe 30/11 !
   Sa ne asteptam oare ca pe 09 noiembrie sa ne anunte medicii ca au mai murit inca… 9 pacienti ?? Si pe 11 noiembrie inca… 11 ??
   In rest, a naibii “potriveala”… “la fix”, cum se spune…
   Am mai scris si am s-o tot scriu: NU EXISTA COINCIDENTE ! De nici un fel !

 4. Este inadmisibil ca Nasule sa nu fii in studio! Situl tau si singurul mod onset si adevarat prin care noi de departe de Bucuresti avem știri nu este updatat de Miercuri seara! Inadmisibil daca te consideri un canal de televiziune si stiri! De la Politicieni astia corupți ma astept lanasanceva dar nu de la tine! Ce naiba? Fa emisiune in fiecare seara peste Weekend si spune-le colegilor sa isi ridice curu si sa update-urile home page cu aceste emisiuni. Inadmisibil Nașule.

 5. Ar trebui sa ne punem toti aceeasi si unica intrebare: QUI PRODEST?
  CUI FOLOSESTE?
  Daca se reuseste sa se afle raspunsul, se va reusi, prin deductie, sa se afle si CINE au fost CRIMINALII. Asta in conditiile in care aderam la TC (teoria conspiratiei).
  Si, cum stim cu totii ca “garda moare dar nu se preda”, in cazul nostru fosta si actuala seCURitate, nu e gresit sa afirmam ca SECU ar fi avut toate motivele sa recurga si la o CRIMA COLECTIVA pentru a-si apara interesele si grupurile/grupusculele reprezentative pentru o anumita parte a economiei.
  Pentru ca, pentru EI, primeaza economicul, abia apoi urmeaza politicul.

 6. NUMAI PENTRU CEI CARE SINT INTERESATI.
  LUMEA, DAR NU SI PUTERNICUL GRID AL UMANITATI CARE INCA MAI ARE PUTERE, ESTE CONDUSA DIN:
  CELE TREI TERITORI INDEPENDENTE SI COMPANII.
  1. WASHINGTON DC (UNITED STATES Ltd. si nu USA):MILITAR (COMPANIA UNDE SE PREZINTA TOTI LA ORDINE)
  2. CITY OF LONDON: FINANCIAR(DE UNDE SE MANIPULEAZA PRETU AURULUI SI A HIRTIEI PRINTATE NUMITA “FIAT”CURRENCY, AIA CARE SE DA IN SCHIBUL USCARI ENERGIEI DIN VOI PINA VA TERMINA, UNDE EXISTA “BURETELE” CARE ARE AMBELE MIINI IN BUZUNARELE DUMNEAVOASTRA.
  3. VATICAN: RELIGIOS (DE AICI VI SE TOT SPUNE, SA PLECATI CAPUL SA INGENUNCHIATI DE MII DE ANI SI TOT NU VA PRINDETI DE ILUZIA CARE SE BAGA IN CAP). CA EXISTA UN BAU BAU IN NORI ETC. UNDE IUBITUL VOSTRU PATRIARH SE DUCE SI PUPA MINA DIN CIND IN CIND.
  NUMAI CERETI PRESEDINTELUI CARE A FOST DEJA ALES SI PEREZENTAT CA O OPTIUNE SI NU CA O SELECTIE,,,,,,DE CATRE ALTI CARE AU ALES VOI NUMAI ATI DAT CURS LA DESFASURAREA ILUZIEI, SA REZOLVE SITUATIA CA TOT CE SE VA HOTARI DE ALTI VA FACE, CA NU ARE INCOTRO.
  NU VEDETI CA BATETI CIMPI SI NU VETI REZOLVA NIMIC.

 7. Domnule Moraru
  Incep prin a va aminti ca cea mai banala intrebare “De ce?” nu se foloseste de catre un om intelligent. Ci…. “Cine?” si “Cum?”.
  Asta pentru ca “De ce?” ofera posibilitatea de a se adauga motive banale. Dar “Cine?” si “Cum?” ofera si reduce cu mult deschiderea de cai ocolitoare in aflarea adevarului.
  Este banal sa cedeti ca cei care si-au dat demisia au avut o implicatie in aceasta tragedie?
  Nici un primar , ministru, etc in lumea asta nu poate tine sub control magernitele oraselor. Deci “cine-va” a avut un interes/scop in declansarea acestor evenimente, cine-va care are acces din umbra la resursele mass media si mijloacele de influentare a organelor de conducere din stat. Sa zicem o organizatie care este bine platita are acces la finantare si interese ascunse in a destbiliza un popor. Aceasta organizatie sau grup actioneaza intotdeauna fara a se desconspira si are caracteristica esentiala “lasitatea”.
  Ca mai in toate tarile din lume, cu exceptia probabil a numai trei, activitatile acesteia se desfasoara de mii de ani si nimeni nu ii cere socoteala. Au fost anumite personalitati marcante care au refuzat colaborarea cu acestia si au fost imediat eliminate.
  Deci:
  1. Locul ales: Club foarte frecventat, maghernita, fara mijloace de securitate si protectie a consumatorilor si greu de accesat deserviciile de salvare, foarte usor de accesat in interior si manevrat, proprietari de nivel social scazut (deci nu VIP’S) usor de manipulat si tras la raspundere.etc.
  2. Intentia: Obtinerea unui rezultat cu effect devastator intr-o perioada de timp scurt cu multe victime pe o suprafata relativ mica si care poate crea/influenta opinia publica foarte usor prin implicarea mass mediei.
  3. Scopul final: Destabilizare, politica si financiara in vederea obtineri de conditii favorabile infiltrari sau schimbari unui sistem sau situatie existenta nefavorabila unei parti.
  Iata numai citeva puncte ce ar trebui luate in considerare. Toti puneti accentul pe victime si schimbare si nu pe ccea ce de fapt se intimpla.
  Nimeni nu ia in calcul posibilitatea unei “False flag sau Black flag operation”
  Asta probabil se si doreste.
  Responsabilitatea in acest caz nu poate fi atribuita decit celor care nu apar prea des in comentariile dumneavoastra si care ca mai in toate caurile vor apare la “culegerea recoltei” si care pina analizati dumneavoastra cam ce sa intimplat ei “daily routine as usual”.
  Asa ca fiiti cu ochii in patru. Oricum sint convinsa ca in timp ce voi va veti satura sa tot stati pe strazi ei isi vor duce la indeplinire ceea ce si-au propus. Comentarii, interviuri, panica se va stinge si vom luat totul de la capat,
  Bine inteles ca sint nenumarate solutii si oameni capabili sa resolve aceasta situatie dar nu vor fii lasati. Cum sacrificii sau tot facut de-a lungul istoriei cei capabili nu vor mai avea initiative. Vezi: TUTEA, BRINCUSI SI ALTI care au spus cam asa:
  ” AM FACUT PUSCARIE ATITIA ANI PENTRU O TARA DE …..”
  ” AM LASAT O TARA DE …… SI VA GASESC SI MAI ……”
  Intre timp continuati si halit-iva intre voi si analizati greselile de ortografie, ca la asta sinteti buni, si nu mesajul. Va doresc o audienta cit mai multa, si afacere prospera, ca si asa nu se va schimba nimic.
  SINTETI PREA MICI PENTRU UN RAZBOI ATIT DE MARE SI AR TREBUI SA VA OBISNUITI CU ASTA.
  Va multumesc.
  Cu respect
  Roxana

  • Multumim Roxana ,acesta-i adevarul ,dar chiar daca-l vedem si pricepe nu avem putere ,suntem prea mici pentru un razboi asa mare ,cum zici…ai dreptate .stima si pretuirea mea !

 8. io cre ca esti cam schizofren domnule . dar asta nu este o noutate . viitorii psihologi vor avea material de studiu berechet in persoana domniei tale . pacat . te ai nascut si vei muri speranta

  • Domnu Ianoș, acestea sunt întrebările poporului. Toți trebuie să știm adevărul!!! Dacă nu înțelegi, îmi pare rău de tine!

   • Intelege el prea bine dar sistemul ce e in sfarsit pe duca nu se poate servi fara sa ii atace pe jurnalistii de mare caracter si de reala inteligenta!
    Si a pus nickname maghiar ca sa provoace probabil. sistemul are nevoie ca noi sa fim.dezbinati!

    • Adevăr grăiești! 🙂 din fericire, la mine în orașul natal din Ardeal, românii și ungurii sunt prieteni indiferent de maimuțărelile astea din online.

  • esti postac deghizat in ungur…in afara de ”io”, restul e limbaj de postac…ai gresit site-ul.. migreaza te rog la antene

 9. Pentru ca, D-le Moraru, “II DOARE FIX IN PIX”, ca sa citez o D-a Prof. Dr.!
  NU NE-AU RESPECTAT SI NU NE VOR RESPECTA.
  De ce de socoteala unor COBAI? Cine suntem noi sa stim ce fac ei? Cum spunea oprea “ma jigodiilor, ce vreti ma”?
  Din pacate este nevoie de o RESETARE A CONSTIINTELOR SI DUPA ACEEA VOM FI SOCOTITI OAMENI!

  • perfect spus ,ii dor in cot de noi si de parerile noastre ,de aceia sunt oamenii in strada ,dar dupa cum observati au aparut diversionistii ca ciupercile sa le apere pielea nemernicilor …de aceia nu trebuie sa renunte sau sa cedeze …dreptate pana la capat, sa nu mai vedem picior de politician din vechiul parlament ….afara cu aceste jigodii care timp de 25 de ani sau imbogatit pe spinarea noastra in timp ce noi murim in saracie si dobitocie !….cer scuze I.M.

Comments are closed.