Pippa Middleton and James Matthews leave St Mark's church in Englefield, Berkshire, following their wedding. May 20, 2017 Pippa Middleton wedding

Nunta anului din Marea Britanie s-a încheiat, însă detalii abia acum ies la iveală. Pippa Middleton s-a căsătorit cu James Matthews, la biserica St. Mark, un edificiu din secolul a XII-lea de pe o proprietate privată din Englefield. De acolo, invitații au mers pe propietatea familiei Middleton, pentru recepție, relatează libertatea.ro

Pippa Middleton și James Matthews și-au jurat credință veșnică, în cadrul ceremoniei religioase. Ulterior, mirele și mireasa, precum și cei 350 de invitați au mers la recepția de nuntă.

Invitații, printre care și membri ai familiei regale precum ducele și ducesa de Cambridge, prințul Harry, au fost răsfățați cu șampanie Ruinart Blanc de Blanc și au avut un meniu special care a variat de la platouri cu brânzeturi până la un tort tradițional cu fructe.

Totodată, invitații au avut la dispoziție aproximativ 20.000 de antreuri cu ingrediente alese. În plus, din meniu nu au lipsit preparate precum carpaccio de căprioară cu sos de ciuperci, langustine, foie gras și sparanghel cu sos olandez, potrivit The Telegraph.

Invitații mai mici, precum prințul George și prințesa Charlotte, au avut meniu special, cu preparate gândite special pentru a le atrage atenția.

Tortul de nuntă a avut patru etaje și a fost acoperit cu o glazură albă, crema fiind una de fructe.

După recepția de după-amiază, invitații au mers la o altă petrecere, organizată la proprietatea familiei Middleton din Bucklebury. Acolo, au fost răsfățați cu preparate din miel, precum și o budincă scoțiană.