iohannis-610x300Presedintele a mintit romanii spunind ca Gadea nu a fost invitatul Presedintiei la Balul Sasilor din Munchen.

Gadea a mintit si el ca nerusinatul spunind ca a fost invitat de catre Organizatori. Apoi am aflat ca si-a cumparat bilet. Si asta e o minciuna!

De fapt Gadea a fost invitat de catre Mihalache ! Doar ca Mihalache era prezent la Munchen in numele Presedintiei. Sasii il invitasera pe MUT doar ca s-au trezit cu SOMNORILA !

Practic, Gadea a fost invitat de catre Iohannis si cele doua miini stingi ale lui, Mihalache si Blonda Gorghiu, intr-un periplu mai lung, pe axa Munchen-Washington! Ultimele fotografii, publicate si AICI, arata ca la Washington s-a deplasat o adevarata delegatie Iohannisiana, Mihalache, Gorghiu si Gadea care l-a vizitat pe Donald Rumsfeld, fost mare boss in Administratia americana!

Prezidente, sas ai fost, dimbovitean esti! Urgent scuze in fata Diasporei! Cum sa te afisezi cu sluga unui condamnat la 10 ani de puscarie, un individ care are de returnat Statului si Contribuabilului roman peste 60 de milioane de euro?!

Cum sa te afisezi cu sluga lui Felix care te-a umplut de scuipati si care a jignit intreaga Diaspora?!

Radu Moraru