iohannis italiaPreședintele României, Klaus Iohannis, l-a nominalizat pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe pe Mihai-Răzvan Ungureanu. Conform prevederilor constituționale, Președinte Klaus Iohannis i-a înștiințat, printr-o scrisoare oficială, pe președinții celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens.

Întrebarea este dacă prin această propunere, președintele Iohannis nu încalcă aceleași prevederi ale Codului Penal care au fost aplicate de DNA și în cazul Ghiță-Șova, respectiv conflict de interese, în condițiile în care președintele și consilierul prezidențial Ungureanu s-au aflat în relații de muncă în ultimii cinci ani?

 

sursa: inpolitics.ro

4 COMENTARII

  1. uite-o si pe ceauseasca2 cum se baga in seama! du-te cucoana si lasa-ne, lasa-ne…ca nu tu ai fost votata pe 16 nov, ci prostalaul de barbat’tu…

  2. Cum puteţi scrie asemenea prostii!? O fi avut Johannis un SRL sau un cabinet şi el a avut relaţii contractuale cu persoana fizică Ungureanu?

    • Corect doamna, aveti dreptate, ei au avut relatii fiind amandoi salariati la stat. Nu este acelas caz cu relatia ponta-sova. NU exista conflict de interese.

Comments are closed.