merkel - imigranti

Știrea zilei, știrea lunii, dacă nu chiar și a anului vine de la Berlin:
Germania și-a închis frontiera cu Austria.

Motivul acestei puneri la îndoială a unei Legi Europene?
Autoritățile locale din Munchen nu mai fac față colosalei provocări întruchipate de cei 12 200 de imigranți care au sosit sîmbătă în Germania din Austria după ce-au pornit din portul Turcesc Bodrum, au luat cu asalt Grecia, au dat peste cap toate frontierele europene pînă în Germania.

De ce au pornit-o mii de imigranți din Siria, Afganistan, Irak, Libia, Eritreea către Europa?
Indiscutabil, în căutarea unei vieți mai bune.
Fie o viață mai bună decît cea dintr-o zonă de război, fie o viață mai bună decît poate oferi Orientul Apropiat.

Am mai scris de mai multe ori în acest spațiu că Noua Migrație, Migrația Popoarelor cu smartphone-uri a fost declanșată în proporție de masă de Angela Merkel.
Toate mărturiile imigranților arată că mulți dintre ei șovăiau să plece într-o aventură de proporțiile celei presupuse de ajungerea în Germania.
Și șovăiala își avea cauza nu numai în teama de rătăcirea pe Mediterana, ci și în gîndul că pînă-n Germania trebuie să treacă frontiere după frontiere.

Această șovăială a fost spulberată de declarațiile cancelarului german Angela Merkel că imigranții sunt bine veniți în Germania.
Mai mult, Angela Merkel a pus la cale operațiuni transmise în direct prin care primii imigranți erau primiți cu pupici și ciocolată în Germania.
Acești primi imigranți trecuseră ilegal frontierele Greciei, Macedoniei, Serbiei, Ungariei, Austriei, forțaseră barajele forțelor de ordine, luaseră cu asalt trenurile.
Acești primi imigranți refuzaseră să se înregistreze în Grecia, potrivit legilor Schengen, se bătuseră cu Poliția maghiară pentru a nu fi vîrîți în lagăre de refugiați, potrivit tot legilor europene, respinseseră oferta austriacă de a rămîne în Austria.

De ce și-au permis imigranții să facă toate aceste lucruri?
Pentru că Germania, prin cancelarul Angela Merkel, îi îndemna s-o facă!
Nimeni nu spune că imigranții sosiți pînă acum în Germania trebuiau luați la bătaie.
Dar o minimă ridicare de sprînceană pentru încălcarea Legilor europene se impunea.
Cum se impunea și o minimă îngrijorare publică față de posibilitățile Germaniei de a-i admite pe toți.

Grecia, Macedonia, Serbia, Ungaria, Austria s-au trezit într-una dintre cele mai grele situații.
Legile europene și legile proprii le cereau să stăvilească și să controleze fluxul de refugiați.
Cereau asta nu numai Legile.
Cereau asta și realitățile din Germania.
Nu trebuia să fii cancelar al Germaniei, ca să-ți dai seama că dacă vrei să primești cît mai mulți imigranți, fie și pentru a-i folosi ca forță de muncă, e nevoie de un control al fluxului pînă la granița Germaniei pentru a da posibilitate autorităților de la Munchen să ia măsurile necesare pentru rezolvarea unor probleme vitale, precum cazarea, masa, transportul.

Una e să te confrunți cu grupuri de imigranți veniți în chip eșalonat și alta cu o mulțime de 12.200 de oameni ajunși la Munchen după un marș forțat prin toată Europa.
Și dacă erau 12.000 de oi, tot ți-ar fi dat orașul peste cap prin simpla lor behăială, d-apoi 12.000 de oameni cărora le-ai întreținut iluzia criminală că vor merge în vile de cum au ajuns în Munchen.

Liderii țărilor europene de pe traseu au încercat să stăvilească puhoiul, să-l controleze.
Mult hulitul Victor Orban și-a luat în serios datoriile care-i reveneau prin lege ca urmare a faptului că Ungaria era prima țară din spațiul Schengen.
Cancelarul Germaniei n-a avut un cuvînt de încurajare pentru un lider european care nu făcea altceva decît respecta legea.

Mai mult, un inconștient precum cancelarul Austriei l-a acuzat de nazism, pentru că a încercat să impună imigranților respectarea legilor europene.
S-a creat astfel una dintre cele mai ticăloase situații la nivel european:
Liderii țărilor care încercau să impună legea apăreau ca niște barbari, în timp ce Angela Merkel se scălda în laudele de Mare lider planetar, de politician modern, de om cu inimă.

După cum era de așteptat a venit și momentul Adevărului.
Încurajați în chip iresponsabil de Germania să dea cu tifla celorlalte biete țări europene, imigranții au năvălit în Germania.
A venit rîndul Germaniei să fie dată peste cap.
Și atunci Germania a trecut la măsurile pe care le condamna ca barbare, ca sălbatice, ca fără inimă cînd acestea au fost luate de alte țări,.

Germania a făcut ochi dulci imigranților cîtă vreme asta n-a costat-o.
Cînd a văzut că asta o costă, a început să se încrunte.

Peste timp, cînd se va judeca acest moment de cumpănă al Europei, produs în mare parte de iresponsabilitatea Germaniei, istoricii se vor întreba: Ce a apucat-o pe Angela Merkel?
Eu mă întreb de pe acum.
Și în afară de faptul c-a avut un moment de rătăcire a minții o altă explicație pentru stupefianta iresponsabilitate în cazul imigranților nu găsesc.

Marți, 11 august 2015, am filmat în fața Porții Brandenburg din Berlin aceste secvențe. Nu începuse Noua Migrație. Acum îmi dau seama că secvențele au caracterul unei premoniții.

 

Sursa: cristoiublog.ro

11 COMENTARII

 1. Nu e vorba deloc de naivitatea politicienilor de paie europeni si cristoiu stie f bine asta.Este un alt fragment al mondializarii care continua cu pasi repezi spre instaurarea unui guvern unic in frunte cu anticristul.Insa mai intii trebuie distruse statele suverane,creat haos si anarhie,razboaie,pt ca lumea ajungind la disperare,sa accepte de bunavoie pe cei care au provocat si distrus planeta.Apoi sa vezi dictatura la nivel planetar,dupa inscaunarea anticristului.

 2. eu nu cred ca a apucat-o ceva in mod particular – e doar directia in care se misca politica: demagogica si rosie. Tinta? Statele Socisliste Sovietice ale lumii. Poate ne-om trezi si noi – aceasta mare masa de manevra care suntem cetatenii de buna credinta – si poate n-o iesi chiar Soviet la sfarsitul zilei 😀

 3. Vorbim de islamizarea europei . O intrebare se impune . Cui serveste aceasta islamizare?
  Angela Merkel si politrucii europeni sunt sclerozati de atatea privilegii . Culmea ironiei,
  au format asa zisele think tank , care se adeveresc a fi niste adunaturi de sclerozati.
  Daca as avea o putere , as parasi aceasta UE de bolnavi mintali si as crea cu rusii un culoar Moldova ,Crimeea ,Rusia , pe baza de prietenie si respect reciproc. Am avea cu adevarat de castigat

  • val, NU E despre islamizarea Europei – asta-i praf in ochii miopi! E despre BOLSEVIZAREA Europei – iti amintesti, hoardele alea salbatice al caror unic scop e haosul, distrugerea, aneantizarea oricarei constiinte…

   • @maria. Ce vad eu ,sute de mii de musulmani ce ne invadeaza . Eu nu vad picior de bolsevic . Bolsevicii au emigrat in Israel ,tara lor ,unde au inceput si acolo sa construiasca colhozurile adica ,chibuturile

    • val, asa numitul Stat Islamic n-are nicio legatura cu Coranul, n-are nicio legatura cu nicio cultura si cu nicio civilizatie. Aia n-au niciun Dumnezeu, sunt valul II de bolsevici. Bolsevicul n-are o etnie sau vreo religie – el are o ideologie: sa domine prin MINCIUNA, care se traduce prin dezbinare, haos, distrugere, indobitocire, deznationalizare, lipsa de respect pentru om, pentru lege, pentru istorie, pentru adevar, ordine, bun-simt, libertate, omenie samd.
     Ce a inceput acum 100 de ani in mic, acum se definitiveaza la scara mondiala… Europa e coapta si pregatita de politicieni si propaganda si politically corectness. Uite, observa un lucru: termenul „antisemit” de aceeasi evrei proferat si impus mentalului colectiv ca ciomag de corectitudine politica inca de pe la sfarsitul sec. XIX. Dar semite sunt toate neamurile locuind SV Asiei si NE Africii, deci si evrei si arabi si sirieni… zici ca evreul n-a avut proprietatea termenului? Eu as zice ca evrei-parati sunt si au fost aia de inventara toata treaba asta si care zici tu ca se mutara toti in Israel… Au mai ramas destui pe afara si profereaza dezinformari ca de ex:
     – dihotomia UE/Rusia sau NATO/Rusia sau SUA/URSS – la fel de falsa ca fascism/comunism, Hitler/Stalin, Ribentropp/Molotov 😉
     – islamizarea Europei – de parca Europa chiar ar mai fi crestina; ca daca ar mai fi fost, asa ceva nu s-ar fi intamplat
     si cate si mai cate aiureli care in final fac posibila domnia imposturii, cum iata ca vedem de ani buni mult dincolo de granitele „lagarului comunist”. Sau altfel spus: iata ca granitele s-au largit considerabil 😀

 4. Evenimentele recente demonstreaza ca regimul Merkel este un regim slab care a reusit sa faca din Germania o varza. Am cumparat nu de mult niste rechizite pe care scria ca sunt fabricate in Germania. Sunt mai proaste decat rechizitele chinezesti.

 5. Daca nemtii nu fac fata la 12.000 atunci ne cred tare prosti si manevrabili cand ne cer sa primim aproape 7000.Declaratiile date de Angela Merkel cred ca au fost facute dupa ce s-a consultat cu serviciile si consilierii…..Oricum cred ca ,, islamizarea Europei” se apropie cu pasi repezi de final si va incepe ,,despaducherea” de teroristii proaspat sositi.

 6. Maestre Cristoiu. Ma mir ca nu ai aflat „din surse medicale” ca doamnelor de vârsta a treia menopauza le joaca feste si deseori fac nefacute, Caz edificator. Frau Merkel. Vreun apropiat trebuia sa-i spuna sa stea in banca ei.

 7. dansul demonstreaza cat de naivi sunt occidentalii. cu siguranta o sa le placa sa danseze si in haremuri imbracate adecvat doar ptr ochii stapanului!

Comments are closed.