traian basescu

Sebastian Ghiță, încă în libertate, și Dan Voiculescu, în pușcărie, și-au dat mîna pentru a declanșa, prin televiziunile lor, România Tv și Antena 3, o campanie tiribombistă menită a dovedi că aducerea lui Mohammad Munaf în țară, pentru a-și ispăși pedeapsa dată prin sentința Curții de Apel București, îl face pe Traian Băsescu să tremure de frică. Nevolnici, guriste și guriști, fătuce și estropiați atît din personalul celor două televiziuni, cît și din afară se întrec în a trăncăni despre cît de tare s-a zbătut Traian Băsescu pentru ca Muhammad Munaf să nu fie adus în țară.

Documentele dovedesc însă contrariul.
Potrivit cablogramelor trimise de Ambasada Americii la București în 2006 și 2007 Departamentului de stat al SUA, interceptate și date publicității de WikiLeaks, Autoritățile române, în frunte cu Traian Băsescu, s-au dat peste cap pentru ca americanii să ni-l dea pe Mohammad Munaf.

Răspunsul american la solicitările îndreptățite ale aliatului român – răspunsuri ce s-ar putea rezuma în formula No sau Niet – ne arată încă o dată nenorocirea pentru o țară ca România de a fi într-o alianță asimetrică cu o Mare Putere a clipei istorice.

Redau mai jos cablogramele deconspirate de Wikileaks împreună cu urarea adresată lui Sebastian Ghiță să mai rămînă în libertate și angajaților săi, ca și ai celor ai lui Dan Voiculescu, să meargă la un curs, fie și scurt, de alfabetizare profesională.

UNCLAS SECTION 01 OF 02 BUCHAREST 000017 / 2006
Tags: Răpirea jurnaliştilor; Mohammad Munaf; Omar Hayssam;
Subiect: Cererea Ministerului Român de Justiţie privind audierea lui Munaf din Irak.

Ministrul Justiţiei a trimis Ambasadei din Bucureşti, pe 29 decembrie, o solicitare pentru asistenţă legală în legătură cu două cazuri care îl implică pe Mohammad Munaf, ţinut în custodie în Irak
Aceasta este prima scrisoare primită vizând stabilirea unui singur canal de comunicare pentru cererile care se referă la asistenţa legală a SUA în privinţa cazului Munaf.

Pe scurt, în documentul oficial din partea Ministerului Justiţiei este recunoscută custodia oficială a Irakului asupra lui Munaf, dar se cere ajutor SUA pentru o videoconferinţă în care să fie audiat Munaf cu privire la acuzaţia de terorism şi în calitate de martor în cazul Omar Hayssam. Ministerul Justiţiei susţine menţinerea acuzaţiilor de terorism la adresa lui Munaf, acuzând că răpirea celor trei jurnalişti români a lezat interesele de stat ale României.

Rezolvarea favorabilă a dosarului înregistrat cu numărul 6595/2/2006 şi 33970/2/2005 la Curtea de Apel Bucureşti depinde în mare măsură de modul în care autorităţile irakiene rezolvă solicitările autorităţilor judiciare din România

Având în vedere că Mohamad Munaf are cetăţenie americană şi este în custodia trupelor SUA din cadrul Forţelor Multinaţionale ale Colaliţiei din Irak, susţinere autorităţilor SUA este esenţială pentru a finaliza cererea pentru asistenţă legală lansată de Curtea de Apel Bucureşti.

Ministerul Justiţiei a informat Ambasada că, la data de 14 noiembrie 2006, Ministerul irakian de Justiţie şi-a exprimat verbal acordul în vederea audierii lui Munaf prin videoconferinţă. Prin urmare, la 23 noiembrie 2006, având susţinerea Ambasadei SUA din Bagdad şi al Comandantului american al Forţelor Multinaţionale, conexiunea video a fost stabilită, având loc prima rundă de audieri. Din cauza unor motive procedurale, audierea a fost amânată pentru data de 14 decembrie 2006, când, din păcate, nu a putut avea loc, Ambasada SUA din Bagdad informând Ministerul Justiţiei că „lipseşte acordul autorităţilor irakiene” (acord, care a fost exprimat doar verbal).

Ministerul român de Justiţie a solicitat Ambasadei de la Bucureşti să continue să susţină în faţa autorităţilor competente, cererea României pentru a avea de câştig de cauză în acest complex caz de terorism.

Ambasadei de la Bucureşti i se cere să ofere informaţii cu privire la poziţia autorităţilor americane referitor la audierea lui Mohammad Munaf. În cazul unui răspuns afirmativ, Ambasada trebuie să comunice data celor două audieri, precum şi informaţii de contact ale unor oficiali SUA care vor oferi suport tehnic

Pentru a informa corect Ambasada, Ministerul român de Justiţie a informat: Începând cu luna decembrie 2005, autorităţile române au trimis Irakului 5 cereri pentru asistenţă legală în cazul lui Mohammad Munaf. Acele cereri se referă la audierea lui Munaf şi a altor 6 persoane de către o comise rogatorie obişnuită sau prin videoconferinţă: Al Qasir Salam (născut la data de 05.12.1971), Al Salmani Omar Jassam (născut la 03.01.1970 în Bagdad), Al Slemani Abdel Jabbar (născut la 07.01.1956 în Bagdad), Al Amin Youssef (născut la 06.10.1971 în Bagdad), Al Giuburi Ibrahim (născut la 01.12.1969 în Bagdad) şi Samarai Hakim (născut la 07.01.1956 în Bagdad)

Se cere audierea lui Munaf pentru că acesta este pârât în dosarul numărul 6595/2/2006 şi martor în cel 33970/2/2005

In dosarul numărul 6595/2/2006, Mohammad Munaf este în curs de judecare, iar în celălalt cetăţeanul sirian Omar Hayssam, având în vedere că cele două dosare s-au despărţit de motive procedurale.

În ceea ce priveşte procesul lui Munaf, care este acuzat de acte de terorism, Ministerul român de Justiţie ar dori să sublinieze că România şi-a exprimat în mod dorinţa ca acet caz să fie judecta în cadrul sistemului juridic român.

Trebuie subliniat faptul că, în nici un moment, autorităţile române nu au renunţat la exercitarea jurisdicţiei asupra acţiunilor întreprinse de Munaf, având la bază drepturile legale la nivel internaţional, şi fiind justificată daunele aduse intereselro de stat ale României.

S E C R E T SECTION 01 OF 02 BUCHAREST 000104 / 2006
Tags
: Mohammad Munaf; Irak

Subiect: Solicitarea secretarului de stat Adrian Vieriţă de a se întâlni cu însărcinatul cu afaceri şi cu consilierii politici în funcţie în data de 30 ianuarie, pentru a discuta plângerea depusă de Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului în numele lui Mohammad Munaf, cu cetăţenie româno-americană, care a fost condamnat la moarte anul trecut, pentru răpirea din 2005 a 3 jurnalişti români în Irak

Vieriţă a afirmat că nota verbală primită de la comisie a solicitat României, ca stat partener la Protocolul Opţional încheiat la Convenţia Internaţională a Drepturilor Civile şi Politice, să “adopte toate măsurile necesare pentru a asigura” protecţia lui Munaf şi a familiei sale de pagube ireparabile. El a subliniat că guvernul român nu s-a conformat solicitărilor cuprinse în notă de a informa comisia, până la data de 22 ianuarie, asupra demersurilor întreprinse pentru a proteja “viaţa, siguranţa şi integritatea personală” a lui Munaf.

Oficialul român s-a folosit de prilejul întâlnirii cu diplomaţii americani pentru a le transmite acestora, în linii mari, poziţia ţării noastre faţă de plângerea Comisiei ONU. El a subliniat faptul că deciziile guvernului român sunt în conformitate cu protocoalele şi convenţiile internaţionale care au ca scop abolirea pedepsei cu moartea. De asemenea, Vieriţă a observat că, pentru a răspunde solicitărilor primite, trebuie clarificată chestiunea juridicţiei României asupra lui Munaf în orice moment anterior reţinerii sale.

Preşedintele Traian Băsescu a subliniat că interesul pentru extrădarea lui Munaf în România este deosebit de mare, deoarece acesta urmează să participe ca martor în procesul complicelui său, omul de afaceri cu cetăţenie româno-siriană, Omar Hayssam.

UNCLAS BUCHAREST 000157
Tags
: Mohammad Munaf

Subiect: Scrisoarea (prezentată integral), datată 2 februarie 2007, din partea Departamentului de drept internaţional din cadrul Ministerului Justiţiei prin care se solicită asistenţă în cazul Mohammad Munaf.

UNCLAS BUCHAREST 001686
TAGS:
răpirea jurnaliştilor, Mohammad Munaf, Irak, SUA

SUBIECT: Demersurile Guvernului României şi Ambasadei din Bagdad pentru obţinerea accesului la Mohammmad Munaf şi la alţi cetăţeni irakieni implicaţi în răpirea jurnaliştilor români (Majed Mohamed Hassan Al Mashadani; Hashem Mohamad Mahmoud Abdala Al Mashadani; Abdel Karim Khalil Ibrahim Hamadi Al Faraji; Mohamed Hardan Hashem Al Isawi)

Consilierul juridic al SUA a primit din partea procurorului român Ciprian Nastasiu o copie a două documente necesare pentru accesul la Mohammad Munaf.

C O N F I D E N T I A L BUCHAREST 001883
TAGS:
Mohammad Munaf, răpirea jurnaliştilor, Irak, SUA

SUBIECT: Cazul Mohammad Munaf

Cablograma face referire la întâlnirea din 19 decembrie dintre oficiali americani şi reprezentanţii Ministerului Român al Justiţiei şi ai Ministerului de Externe pentru a discuta modalităţile de comunicare între Guvernul SUA şi cel al României în privinţa cazului Munaf. Adjunctul şefului Misiunii SUA la Bucureşti a subliniat necesitatea unui mecanism oficial şi mai bine coordonat de comunicare, având în vedere deficienţele din trecut şi nevoia de a ţine evidenţa solicitărilor şi răspunsurilor provenite de la mai multe părţi.

Florin Răzvan Radu a informat, iniţial, că ministrul justiţiei a comunicat cu SUA prin intermediul unor cereri oficiale, cum este cea datată din 1 noiembrie 2006. La acea dată, ministrul justiţiei, Monica Macovei, a trimis o scrisoare oficială către avocatul american Gonzales şi secretarului apărării, Rumsfeld. El a admis că procurorii români au plecat la Bagdad fără să informeze Ministerul Justiţiei şi au comunicat direct cu membrii coaliţiei şi cu oficialii SUA.

Participanţii au căzut de acord ca viitoarele comunicări în cazul lui Munaf să fie transmise prin intermediul Biroului pentru Orientul Mijlociu şi Africa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe şi Departamentul de politică din cadrul Ambasadei de la Bucureşti, fie sub forma unei note, fie în alt format în scris. În încheiere, Radu a menţionat că instanţa din România care se ocupă de cazul lui Munaf a solicitat asistenţă în audierea acestuia din 18 ianuarie.

Prezentarea solicitării adresate de ministrul justiţiei, Monica Macovei, în vederea urgentării pronunţării autorităţilor SUA asupra cererii de extrădare a lui Mohammad Munaf.

C O N F I D E N T I A L SECTION 01 OF 02 BUCHAREST 001190
Tags:
răpire, jurnalişti, Munaf, Hayssam, PSD

Subject: Revenirea în ţară a jurnaliştilor răpiţi şi mulţumirile adresate de preşedintele Traian Băsescu serviciilor de informaţii pentru munca depusă, nominalizând SRI, alături de SIE şi DIA

Guvernul continuă eforturile pentru întoarcerea în România a cetăţeanului Munaf Mohmammad, care le-a fost ghid jurnaliştilor în Irak.

Presa a subliniat că printre cei repatriaţi nu se află şi americanul Munaf Mohmammad, care nu mai este rezident în România de mult timp. Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale a făcut o declaraţie de presă, în care a transmis că Mohammad a rămas în Irak sub autoritatea forţelor multinaţionale.

Conform opiniei generale, Hayssam a fost implicat în foarte multe afaceri cu membri proeminenţi ai PSD, acesta fiind arestat pe 5 aprilie. În calitate de asociat al său, Munaf a fost implicat în caz.

Potrivit presei, pe 22 mai, Procuratura din România a declarat că Munaf va fi acuzat în România, în absenţă, pentru infracţiuni economice nespecificate.

Anticipăm că Guvernul român va continua să facă presiuni pentru întoarcerea lui Munaf, deoarece membrii Executivului sunt convinşi că el deţine informaţiile cheie privind răpirea.

În acelaşi timp, România a promis că va rămâne într-o relaţie strânsă şi anticipăm că Băsescu îşi va ţine cuvântul privind trupele româneşti în Irak.

Pe 22 mai, Consulul General a vorbit la telefon cu soţia lui Munaf Mohammad, Victoria Mohammad. CG a confirmat că Mohammad a fost eliberat şi va rămâne în contact pentru a oferi informaţii.

UNCLAS BUCHAREST 001243
Tags:
Munaf, FBI, Botoş
Subject: Cererea României de a participa la interogarea lui Mohammed Munaf

CDA a primit o scrisoare de la Procurorul General Botos 5/26/05, în care i s-au cerut date de contact la FBI, pentru a facilita participarea reprezentanţilor Guvernului României la interogarea lui Munaf la Bagdad.

S E C R E T SECTION 01 OF 02 BAGHDAD 003010
Tags:
România, deţinuţi
Subject: Dispoziţiile legale în privinţa lui Mohamad Munaf, deţinut în Irak sub autoritatea UNSCR 1546

Referitoare la Munaf este un fost rezident din România, care a fost închis în mai 2005, sub suspiciunea privind implicarea în răpirea unor jurnalişti români în Irak.

La 18 iulie, în cadrul unei comisii a forţelor de coaliţie din Irak, s-a convenit ca Mohamad Munaf să aibă statutul de deţinut intern, acest fapt urmând a fi raportat OSD. Departamentul american al Apărării va demara discuţii între autorităţi în legătură cu dispoziţiile legale referitoare la Munaf, bazându-se pe informaţii neoficiale.

Guvernul român a solicitat forţelor de coaliţie din Irak să îl pună pe Munaf la dispoziţia autorităţilor române în vederea unei audieri la sediul Ambasadei României din Bagdad. Forţele de coaliţie din Irak nu se opun accesului autorităţilor române la Munaf, atât timp cât demersul acţiunea părţii române este de natură investigativă, are loc la centrul de detenţie şi nu împiedică Administraţia SUA sau Tribunalul Penal Central din Irak să continue urmărirea penală a lui Munaf.

Nu s-au primit notificările Administraţiei americane referitoare la interesele SUA în privinţa procesului lui Munaf.

Problema extrădării în România sau a luării în custodie a lui Munaf ar trebui soluţionată pe cale bilaterală între Irak şi România, iar Ambasada SUA şi-a exprimat disponibilitatea de a facilita contactele bilaterale.

S E C R E T SECTION 01 OF 02 BAGHDAD 005083
Tags
: Guvern, România, deţinuţi, drepturile omului
Subject: Noi date referitoare la cazul Munaf

Referitoare la contactarea, prin email, de către Florin Răzvan Radu, director pentru relaţii internaţionale în cadrul Ministerului român de Externe, a ataşaţilor americani pe probleme politico-militare, cu solicitarea de organizare a unei videoconferinţe cu cetăţeanul Mohamad Munaf, aflat în custodia forţelor americane din Irak, precum şi cu alţi cinci cetăţeni de naţionalitate irakiană care nu sunt deţinuţi de către forţele de coaliţie din Irak.

Reprezentanţii americani au explicat, prin telefon, că Tribunalul Penal Central din Irak a fost de acord cu această solicitare, cu condiţia ca Mohamad Munaf să apară doar în calitate de martor şi să fie judecat de către un tribunal irakian.

Nu s-a pus în niciun caz problema ca Tribunalul Penal Central din Irak să permită judecarea lui Munaf într-un tribunal din România.

C O N F I D E N T I A L BUCHAREST 000858
Tags:
Irak, Munaf
Subiect: Nota primită de Ambasada SUA la Bucureşti din partea Ministerului Justiţiei, în data de 20 iulie, referitoare la cazul lui Mohammad Munaf

În notă se face referire la înţelegerea bilaterală din 1999 cu SUA privitoare la asistenţa juridică acordată de SUA Guvernului în eforturile depuse de a afla locaţia exactă a lui Mohammad Munaf şi în stabilirea jurisdicţiei asupra acestuia. Punctul de vedere exprimat de Ambasada SUA este că acordarea asistenţei americane este esenţială în îndeplinirea actului de justiţie în acest caz complex. În încercarea soluţionării acestui caz, Ministerul Justiţiei din România a solicitat în repetate rânduri asistenţă juridică din partea autorităţilor din Irak fără a primis un răspuns clar din partea acestora. În acest context, MInisterul Justiţiei solicită sprijinul Ambasadei Americane la Bucureşti pentru soluţionarea acestui caz. Conform autorităţilor române, Ambasada României din Baghdad a fost informată că Mohammad Munaf se află în custodia autorităţilor militare americane care nu doresc să comunice coordonatele locaţiei unde este deţinut Munaf autorităţilor din Irak.”

 

Sursa: cristoiublog.ro

25 COMENTARII

 1. trepanatii ,nici acum nu sau potolit cu ura fata de basescu …le tremura izmenele la toti daca v-a reveni din nou pe cai mari ….este singurul care poate sterge pe jos cu hotii si mafiotii tarii …de aceea nu au liniste imbuibatii neamului ….poate o sa vina si vremea când acestor haimanale si boschetari care ne conduc sa le aruncam chiftele dupa gratii !…asta numai daca vom avea o noua clasa politica fara dragnea ,oprea ,blaga si toata pleiada de „elite” proaste din guvern si parlament care conduc tara de 25 de ani …toate neamurile proaste sau aciuiata in politica,….cum naiba sa mearga tara bine ?….fratilor nu ati furat destul ?…plecati drakului si sa nu mai auzim de voi !

 2. Nu prea aveti de ce sa va inflamati ca Cristoiu de data asta lucreaza cu materialul clientului Wikileaks

 3. Daca aia de la Antene vorbesc numai de bine despre Base’ ,latraii de serviciu,spalatii pe creier sau zombii… cum vreti sa le spuneti,or sa il iubeasca si ei pe Base’!Ei nu au un creier al lor,unul propriu!ei sunt niste,Tele…ghidati!

 4. Nici documentele nu va lamuresc postacilor ? Chiftelele mucegaite ale lui Voiculescu & Ponta va tenteaza inca fomistilor ? Nimeni nu v-a contestat obtiunea in alegeri, iar votul este un drept al fiecarui roman fie din tara fie de afara. Aproape toti cei plecati afara intretinem sau ajutam familiile din tara, deci ne pasa tare si ne doare situatia economica si politica a Romaniei. De 25 de ani voi cei din tara va bateti joc de dreptul vostru de vot fie prin neprezentare, fie din lipsa informatiei corecte. Lipsa de instruire va determina sa va hliziti la televiziunile aservite si sa votati (daca nu va e lene sa va deplasati) in consecinta. Odata la 4 ani aveti puterea in mana, iar voi ati votat sistematic lichelele corupte. Asta se vede dupa 25 de ani in Romania. Si vreti sa venim noi sa va castigam drepturile ? Cand ati cerut sau ati manifestat contra conducerilor (care stau pe bani publici si nu putini) din intreprinderile in care lucrati pe salarii de mizerie, cand ati cerut sau manifestat contra sindicatelor care nu va apara drepturile (vezi averile liderilor) ? Ce ati trimis in parlamentul din tara si in cel european ? Ati cerut sau ati manifestat pentru respectarea dreptului constitutional castigat la referendum ? Acum platiti salarii si pensii unor lichele care au supradimensionat parlamentul. Si vreti sa venim noi sa va mangaiem pe chelie, sau vreti sa ne luati noua dreptul la vot ca sa ramaneti voi in balta voastra imputita ? Voi sunteti cei care ajutati la batjocorirea Romaniei si drama intregului popor.

 5. Hai sa vedem de cate ori a dat Antena 3 peste nas analfabetilor ca Turcescu, Nasul, Cristoiu si Pora: „Elena Udrea este penala”. „Videanu este penal”. „Horia Georgescu este penal”. „Mircea Basescu este in cardasie cu clanurile de t i g a n i si este penal”. „Alina Bica este penala”. „Basescu este si el extrem de penal”. „Procurori DNA sunt penali”. Toate astea s-au dovedit adevarate. TOATE. In timp ce Basescu isi preamarea oamenii. Abia astept sa il vad in zeghe la Poarta alba.

  • Creierul tau este de un alb imaculat,ce tip de clor folosesc aia de la Antena 3?

   • spalatura pe creier era daca niciunul din aia nu vedea puscaria pe dinauntru. Ce sa vezi – toti au vizitat-o, mai putin Bese, ca n-are decat 70 de dosare pe numele lui.

    • Pentru l-ai pomenit pe Turcescu as vrea sa te interesezi cam cand, unde si cum a continuat facultatea Radu Tudor (poate iasa o paralela)

     • Ce treaba am eu cu facultatea lui Radu Tudor? Radu Tudor, ca de altfel toti oamenii de la Antena 3, au spus ani de zile lucruri care s-au dovedit adevarate, in timp ce Turcescu credea ca daca pupa c.. o sa ajute la a fi bagate sub pres. As fi inteles incercarea de a-i denigra daca nu s-ar fi adeverit nimic din ce au spus, dar cum toti cei enumerati au infundat, chiar si temporar puscaria, mie mi se pare ca n-au gresit cu nimic.

  • Cita imbecilitate !
   Bai nemernicule, in prostia ta ai uitat s-o treci pe ma-ta ca autoarea autorului ce semneaza aceste ineptii !

   • In prostia ta incomensurabila crezi ca daca folosesti nume de fotbalisti celebri, cand de fapt pe tine te cheama Vasile sau Gheorghe de la Vaslui, ma impresionezi. Ei bine nu. Dar poate imi spui ce nu e adevarat din ce-am zis.

  • gogoloi, treci la..cestiune. ca acilisha nu’i vorba de meciu’ lui gadea sau catzeleasca cu cristoiu. acilica e vorba de documente. documente pe baza carora, cum a zis, base ii poate da la trebonal.
   oricum, otv ghitza/coldea si latrina 3 sunt pe craca cu lovelele.
   nu mai e,,, fonduri, ‘
   varanu, dinlauntru, nu prea mai da doi bani pe capacitatile propagandistice ale raspandcilfor vechi, gadea, ursu. ing. dumitrescu sau gura spurcata aka bade.
   nici ghitza nu prea mai are, cocos nu mai duce sacose, el e pe tzeava la dna, nici echipa de basket, sufletu’ sau, n’a mai putut’o sustine. ghitza e dl.faliment.
   asa ca, voi, postacii, mai usor ca maine poimaine va taie fondurili, ca nu mai e bani ! :))
   hahaha, misto ca ghitza isi va face plimbarea de aerisire in spatele varanului !
   dar, de asta nu se va vorbi la latrine, vuvuzela, oteveuri…

   • Esti penibil. Nu stiu care din noi doi e postac, daca tu îl mai tii încă in brate pe panchior, dupa ce a vazut o tara intreaga ce ii poate pielea si de ce fel de oameni s-a înconjurat. N-ai tu treaba cu audientele antenei, sa iti faci griji pt ei când n-or mai intra nici in marja de eroare a măsurătorilor, sau când or cersi bani de la populatie sub eticheta de „crowdfounding”.

 6. felicitari, Traian Basescu! un politician bun si priceput.Succes, domnule TB.

  • esti bolnav psihic! du-te si te interneaza, nu bantui pe aici 24 din 24 de ore, sa-mputi atmosfera!

  • Duhoarea vine de la unii alde tine , spalati pe creier de cele mai antiromanesti posturi de televiziune:RTV si latrina 3. Asa ca puteti turba in continuare ca nu-l puteti dovedi pe matroz: faptele va contrazic. Ar trebui ca fostul presedinte sa dea cele doua televiziuni in judecata si sa ceara daune astfel incat acestea sa dispara iar cu banii obtinuti sa construiasca o scoala -internat pentru copii sarmani.Aceste mizeriii umane ce-si permit sa imprastie zi lumina barfe si zvonuri de mahala ar trebui desfiintate ca sa nu mai otraveasca mintile celor slabi de inger si care iau de bun tot ceea ce debiteaza acesti lachei ai securistilor mafioti aserviti grupului voiculescu- nastcase .

   • …de unde traiesc eu eu „se prind” televiziunile pe care le urmaresti tu si care te invata cum sa gindesti!; ca deh! singur nici nu ai cum!
    Si daca „s-ar prinde” tot nu m-as uita la ele macar sa nu fiu „coleg” de audienta cu tine si ca milioane ca tine!

 7. Sursa de venit simpla, fara nici o investitie, la indemana oricui,

  sigura si cu venituri imediate, verificata. Metoda de lucru, pas cu
  pas,

  o primiti daca trimiteti textul
  “Vreau detalii” la email: [email protected]

Comments are closed.