coldea-udrea

Bag seamă că actul prin care DNA nu mai cere prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea a stîrnit, în presa noastră militarizată, cînd nu e fomistă, uimiri de proastă-n tîrg. Uimiri din care izvorăsc, de obicei, explicațiile tembele.
S-a văzut în gestul incredibil al DNA victoria statului de drept, dacă nu chiar eșecul Binomului SRI-DNA în campania acestuia de a da cu cătușele peste bot oricui cutează să susțină că lupta împotriva corupției e un pretext de răfuială politico-mafiotă.

În realitate, Binomul SRI-DNA a transpus în practică principiul de care n-a ținut seamă Hitler:
Nu te bați pe mai multe fronturi în același timp!
Frontul principal și singurul care contează pentru Binomul SRI-DNA este forțarea demisiei lui Victor Ponta pentru ca rața mecanică Klaus Iohannis, care i-a cerut demisia să nu treacă drept curcă.

Prin urmare, Binomul SRI-DNA trebuie să închidă toate celelalte fronturi pentru ca, în perioada următoare, să se poată concentra, cu toate armele din dotare, asupra lui Victor Ponta.
Urmează asaltul final, altfel Klaus Iohannis rămîne cu onoarea nereparată.

Prin sprijinul acordat de Traian Băsescu, Elena Udrea constituia un front primejdios pentru Binom.
Vă imaginați ce-ar fi însemnat dacă Traian Băsescu, dușmanul de moarte al lui Victor Ponta, ar fi sugerat măcar că acțiunea DNA împotriva lui Victor Ponta pute a făcătură.
Nu numai că Traian Băsescu s-ar fi profilat ca un veritabil bărbat de stat, dar, mai mult, Operațiunea Debarcarea premierului cu ajutorul unei instituții represive, ar fi fost pusă la îndoială.

Prezent duminică, 14 iunie 2015, la Iași, Traian Băsescu a sărit în sprijinul Binomului SRI-DNA în afacerea Victor Ponta.
Marți, 16 iunie 2015, peste doar două zile doar, DNA renunță brusc la cererea de prelungire a arestului la domiciliu a Elenei Udrea.
Atenție!
Nu judecătorul a decis eliberarea din arestul la domiciliu, ci procurorul DNA, cel care, de regulă, cere cu ochii închiși măsuri dure pentru acuzat.

Și uite așa, Binomul SRI-DNA și-a asigurat sprijinul lui Traian Băsescu în războiul pentru debarcarea lui Victor Ponta.
Aștept cu maximă curiozitate reacția Elenei Udrea.
Se va transforma și ea, în semn de recunoștință fierbinte, din adversar într-un fan al Binomului SRI-DNA?!

 

Sursa: cristoiublog.ro

11 COMENTARII

 1. Nereperata, maestre, nereperata! Păcat că, deși citești atât de mult, începi sa scrii atât de prost! Pe când o emisiune la a3?

 2. Rata mecanica,esti tu Cristoiule,n-ai pic de respect de Presedintele nostru a romanilor de pretutindeni,vorbesti cu limba scoasa,poate te ineci cu plagi Ponta cu tot!!!

 3. ….ati „citit” / MIROSIT la rubrica „O Basina Sulfuroasa pe Zi”, ultimul pirt sulfuros, marca „midget” Cristoiu!
  Vai! cum le stie el pe toate!

 4. Molfaitule, scoate-ti bre prunele din gura si din cutia craniana ca scrii doar rahaturile din care esti facut! Tovarase Cristoiu, pe cine vei mai linge in dos dupa ce-ti va fi inchis stapanul, mitomanul comunist plagiator hot si evazionist Poanta?

 5. Ați inventat binomul SRI – DNA, vorbind desprei strategii, comploturi, manevre de parcă am fi pe vremea amiralului Canaris-șeful Abwehr-ului (serviciul de informații al Germaniei naziste, anii 1935 -1944 ). Maestre mă uimiți, nimic din ce ați spus până acum nu s-a adeverit dar oricum îmi sunteți simpatic și va urmăresc în continuare…

  • O mica obiectie, Abwehr a fost serviciul de informatii secrete militare, ceva diferit de RSHA ce includea Gestapo, Serviciul de securitate (Sicherheitsdienst) si Politia Judiciara (Kriminalpolizei). Cat despre dl Cristoiu mi se pare ca este mai mult fitilist decat un „Oracol” media.

   • Corect mai exact – Amtsgruppe Abwehr – un fel de DIA(Direcția de Informații a Armatei) românesc …

 6. Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.

  Se lucreaza comod de acasa.

  Cerinte:

  – cunostinte minime PC ;

  – necesar calculator;

  – conexiune internet;

  – rabdare;

  – seriozitate.

  Nu este necesara experienta.

  Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.

  Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti salucrati.

  Program part-time.

  Cereti detalii la adresa : [email protected]

  Oferim si solicitam seriozitate !

 7. Bai piticule porno, pe cine faci tu rata mecanica? Vad ca nu mai poti de durere ca pica penalul si, cel mai grav pentru voi, odata cu el incepe sa pice si sistemul mafiot care a tratat Romania ca pe o tara de sclavi timp de cateva decenii. Va doresc sa luati mult la cioc!

Comments are closed.