ponta-antonescu

Victor Ponta a intervenit marți, 28 iulie 2015, seara, la B1Tv, emisiunea lui Cătălin Striblea, emisiune la care participam ca invitat în studio pe post de comentator politic.
Sincer să fiu mă preocupă ceea ce se întîmplă cu Victor Ponta. Așa cum am mai scris și cum am spus în emisiune, am tot mai mult impresia că asist în cazul lui Victor Ponta la ceea ce am numit Sindromul Crin Antonescu:
Ieșirea din joc a unui politician din motive misterioase, deși el, politicianul, caută să ne convingă că nu-i nimic misterios în retragerea sa, că a obosit sau că a ajuns la concluzia nimicniciei care e viața politică, ba chiar și viața în general. Văzînd că joi, 23 iulie 2015, la România Tv, Victor Ponta se declară fericit de a fi scăpat de povara funcției de președinte al PSD, pentru că în fine se poate ocupa și el de creșterea copiilor, am exclamat pe cristoiublog.ro:
Am trăit s-o aud și pe asta: Victor Ponta spune c-a demisionat din fruntea PSD ca să-și poată crește copii!
Cum adică, la 43 de ani, un om cu o carieră atît de spectaculoasă în politică, susține că se retrage ca să-și crească copiii?!

Nimic surprinzător că moderatorul Cătălin Striblea l-a întrebat pe Victor Ponta finalul intervenției de marți seara:
Realizator: Am avut aici o discuţie, şi asta chiar este ultima chestiune, am vorbit cu domnul Cristoiu la un moment dat, am încercat să găsim o oarecare explicaţie la retragerea dumneavoastră de la partid şi acuma am să vă întreb cinstit: aţi obosit? Este un sentiment de oboseală, de lehamite, de suprapresiune, de lucruri excesive la care aţi fost supus?
Victor Ponta: Eu citesc editorialele şi opiniile domnului Cristoiu şi ca întotdeauna domnia sa prinde o parte importantă din explicaţii. Mai important este acum, până o să-mi scriu memoriile, sau până o să trec şi eu la partea de analiză politică, să vă spun că mă simt în stare să fiu în continuare un prim-ministru performant şi faptul că nu am şi responsabilitatea de a conduce partidul este în acest moment un sprijin. Adică este un moment în care pot să-mi folosec toate forţele pentru asta.”

Ce-a vrut să spună Victor Ponta începîndu-și răspunsul prin „Eu citesc editorialele şi opiniile domnului Cristoiu şi ca întotdeauna domnia sa prinde o parte importantă din explicaţii”?
Nu cred c-a fost vorba de o măgulire a subsemnatului.
Cred c-a fost vorba de sugerarea că, într-adevăr, am dreptate cînd scriu că victoria lui Liviu Dragnea a fost rodul unor lucrături împotriva sa, a lui Victor Ponta, și al unor lucrături nu numai din partea dușmanilor din partid, dar și din partea dușmanilor din Sistem, dar că el deocamdată, deoarece mai e încă premier, nu poate spune aceste adevăruri.

Dvs ce spuneți? Ce-a vrut să sugereze Victor Ponta? Cine l-a lucrat atît de bine? Numai dușmanii din partid? Sau cumva și-au spus cuvîntul și alte forțe?

 

Sursa: cristoiublog.ro

3 COMENTARII

  1. cristoiu.. „acoperitul” lui ponta din presa. ponta e oare cel ce l-a recrutat pe cristoiu? acest tovaras comunist isi are locul langa psd…

  2. uite ,chiar nu ma mai intereseaza soarta acestor imbuibati de politicieni care traiesc furand din bugetul si pe spinarea mea in timp ce eu am o pensie mizerabila care nu-mi ajunge de medicamente ,ca sa nu mai spun de plecat in concediu de 15 ani …asta-i viata ?…in timp ce unii huzuresc in raport cu prostia si mistocareala fara sa le pese de soarta omului de rand ….

  3. Mie mi-e lehamite si de victor ponta si de klaus iohannis….si de toti politicienii, in general!
    Nici un cuvant nu se spune, de ex, despre soarta pensionarilor; nu a celor cu pensii nesimtite, ci a celor care au muncit zeci de ani, achitandu-se de contribuia la pensie, conform legii si care sunt tinuti pe loc, incercandu-se aduceriea la nivelul lor a celor care au pensii simbolice pe motiv ca nu au anii de pensiie munciti, cum cere legea. D-zeule, in ce tara traim?!

Comments are closed.