de Radu Moraru –  nasul@nasul.tv

Stim ca s-a enervat cumplit ca nu i-au iesit ultimele combinatii din PSD. Stim ca a fost internat aproape de urgenta. Stim ca afectiunile despre care vorbesc medicii, coroborate cu endoscopia ce i se va face, arata ca i se va da interzis sa mai joace in politica. Medicii il vor suspenda definitiv, avind in vedere si virsta. Dupa cum il cunosc, Ion Iliescu se va concentra pe activitatea de a ramine in viata si spune adio politicii! Slava Domnului! Stie si el, ca are scoala sovietica doar, ca atunci cind esti loser, batrin si bolnav nu mai ai nicio sansa tataie sa mai faci politica, te parasesc toti.

Un personaj tragic care iese din istorie asa cum a intrat, printr-o infringere, pe usa din dos! In decembrie ’89 s-a minjit cu singele romanilor si a omorit sperantele acestei tari, astazi iese fleoscait din partidul pe care l-a mosit din crapatura hidoasa a blestematului comunism!

Ii doresc sanatate! Si ani! Si spovedanii fara sfirsit! Si sa ceara iertare acestui neam! Putea sa faca mult bine acestei tari, din primele clipe! Dar a fost un las si un fricos! N-a crezut o clipa in harul acestui popor! N-a crezut in Dumnezeu si pentru asta au platit 23 de milioane de romani!

Ma rog, ca odata cu aceasta cariera politica tragica, sa se incheie sacrificiile acestei natiuni! Doamne ajuta!

360 COMENTARII

 1. Daca erai destept si in stare de ceva mai bun decit sa semeni ura intre romani ti-ai fi gasit un post pe undeva. ESTI JALNIC RADU MORARU DACA NU CREZI, PUNE_TI CASETELE SI TE REEVALUEAZA SI TU ! MAI VORBESTI DE CEI DE LA ANTENE, PAI NU O SA VEZI PE NICI UNUL VREODATA IN STARE SA FACA CE FACI TU PE NET ! ESTI LA FEL CA CEI CE TE APROBA !

 2. Corecta aprecierea lui Basescu. Partea trista este ca bancile nu se vor speria de declaratiile lui politice. Trebuie luate masuri concrete improtriva bancilor( impozitare suplimentara, ca in Ungaria, de ex.), nu doar vorbe…

 3. Cinste Dlui Basescu pentru atitudinea vis-a-vis de Banci.
  Parca incepem un pic sa simtim si noi ca avem coloana ,nu numai slugi aplecate in fata multora din occident.La B1 acum explica ceea ce nu inteleg alde @timan

  • Il ascult si eu pe Basescu.Interventia lui este binevenita. A mai corectat cateva aberatii.
   Poate ca ar trebui sa intervina si la alte tv-uri cand se minte cu nerusinare.

  • Multumim Patrocle pentru informatie.Ma bucur ca Nasul incepe sa iasa pe sticla chiar daca deocamdata ca invitat. Am speranta din tot sufletul ca va fi curind si in calitate de moderator

   • B seara Simona drg,

    impart aceleasi ganduri cu tine….tare m-as bucura sa apara cat mai curand pe ecrane….cititul blogului necesita mult timp si concentrare…este imposibil sa urmaresti totul…
    o seara minunata tuturor!

 4. @ pentru chinezul amuzat, care va fi extrem de suparat 😀

  ALRO Slatina a fost infiintata in ianuarie 1991, ca societate pe actiuni, prin preluarea unei cote de 65% din patrimoniul Intreprinderii de Aluminiu Slatina. Uzina de Aluminiu Slatina a fost infiintata in martie 1961 si constituia un segment important al industriei de aparare a Romaniei. Societatea ALRO este singurul producator de aluminiu primar din Romania si cel mai mare din Europa de Est si este listata la Bursa de Metale de la Londra (LME). ALRO poate produce anual peste un milion de tone de alumina, 420.000 de tone de aluminiu primar si 120.000 de tone de produse din aluminiu. ALRO are piete de desfacere in intreaga lume. ALRO si, ulterior, restul industriei de aluminiu au intrat treptat sub controlul unei grupari – cum o spune foarte clar Bucovski – a serviciilor rusesti. In mediul de afaceri din metalurgie se stia ca tranzactia face parte dintr-o strategie mai ampla de concentrare a intregii productii de aluminiu din Romania intr-o singura mana, astfel incat sa se poata dicta si preturile in functie de un anumit monopol care s-ar putea instaura pe piata romaneasca de profil. Totul pleaca de la un singur nume: Marco. Marco de la Mark Rich, partenerul de afaceri al lui Soros. Interfata, Marco International, este condusa de rusul Vitali Matsitski, la randul sau apropiat al lui Victor Pinciuk, ginerele fostului presedinte ucrainean Leonid Kucima. Vitali Matsitski este si proprietarul Grupului de firme Rinko, specializat in productia petroliera, si are o avere estimata la peste 10 miliarde de dolari. Firmele companiei Marco au inhatat cam tot ce misca in zona strategica din Romania.

  Aluminiu pe tava Kremlinului

  In 2005, participatia Marco Industries la capitalul social al combinatului ALRO Slatina a crescut de la 76,08 la 85,26%, in detrimentul actionarilor minoritari. A fost o a doua etapa prin care Marco Industries si-a intarit controlul asupra ALRO tot printr-o majorare de capital, prin care participatia companiei Marco crescuse de la 74,2 la 76,08%. AVAS a contestat majorarea de capital din iunie 2005, prin care grupul Marco Industries si-a marit participatia la capitalul ALRO de la 76,08% la 85,26%, ceea ce a intarziat operatiunea de fuzionare a ALRO Slatina cu Alum Tulcea programata initial pentru 2005. Ulterior, in vara anului 2006, ALRO a fuzionat prin absorbtie cu Alum Tulcea integrand pe verticala productia intregii industrii a aluminiului. Astfel, Combinatul de Aluminiu ALRO controleaza pachetele majoritare de actiuni ale firmelor Alum si Alprom, care impreuna insumeaza o cifra de afaceri de aproape 800 de milioane de euro. Societatea Alum din Tulcea este unul dintre principalii furnizori de materie prima pentru ALRO Slatina si a intrat in proprietatea grupului Balli din Marea Britanie in anul 1995. Balli este un grup international de companii, cu sediul la Londra si reprezentante in peste 20 de tari. In Romania, grupul britanic a detinut pachete majoritare de actiuni la RoBank, participatie vanduta bancii ungare OTP in 2003, si la Asigurarea Anglo-Romana. Consortiul este actionarul principal al producatorului de aluminiu ALRO si Alprom, ambele din Slatina. Alprom fabrica table, benzi, folii, profile si tevi, toate din aluminiu. Compania Alum Tulcea a fost vanduta de Grupul Balli din Londra in urma unei oferte lansate pe Bursa Electronica Rasdaq. Principalii actionari erau la data achizitionarii companiei de catre acest consortiu international, Balli Metal Bucuresti SA – 67,69% (4.417 milioane de actiuni), SIF Banat-Crisana – 23,87 % (1,557 milioane de actiuni), diferenta, de 8,47% (0,551 milioane de actiuni) apartinand mai multor actionari.

  Gazexportul rusesc

  Pachetul majoritar al actiunilor Companiei Alum Tulcea a fost achizitionat de firma Pioche Consultants Ltd, inregistrata in Belize, dar de fapt, in spatele off shorului este un consortiu format din Marco International, Marco Acquisitions din Anglia si Conef din Bucuresti, care isi anuntasera in mai multe randuri intentia de a achizitiona societatea din Tulcea. CONEF este o filiala a producatorului roman de aluminiu, ALRO care, la rindul sau, face parte din Marco Group. CONEF a fost infiintata in 1992 si pana in 2002 s-a dezvoltat in special ca o companie in sectorul roman de aluminiu. Incepind cu anul 2002, CONEF s-a concentrat asupra importurilor de gaz natural si asupra comertului de gros, precum si asupra furnizarii de energie electrica la instalatiile de aluminiu, ALRO si Alprom. In 2005, deja CONEF intrase in al cincilea an de contract de furnizari de gaz natural rusesc catre Romania cu compania ruseasca Gazexport, cel mai mare exportator de gaz din lume. Grupul Marco International a mai incercat sa cumpere in urma cu aproape patru ani compania din Tulcea si pentru ca Balli a refuzat, s-a incercat boicotarea activitatii prin refuzul de a mai cumpara materia prima necesara elaborarii aluminiului, ceea ce a condus la inchiderea, la inceputul anului 2003, pentru trei luni, a combinatului. In urma cu doi ani, unul dintre cei trei frati Alaghband, care sunt patronii Grupului Balli, a fost arestat de politia elvetiana pentru fraude financiare. Dezvoltarea retelei de desfacere a aluminei catre alti parteneri bloca interesele rusilor de la consortiul Marco si, o data cu dezvoltarea combinatului, acestia l-au achizitionat.

  • continuare….

   Vasile Stanga, colonel SRI fost asistent al lui Virgil Magureanu si, seful Corpului de Control din cadrul Compartimentului de Contraspionaj al SRI a ajutat, din postura de ofiter activ, bunul mers al afacerilor cu energie ale ofiterului GRU Boris Golovin. Pentru Golovin si capitalul rus au mai lucrat si oameni ca Vladimir Soare, ofiter acoperit, fost viceguvernator BNR, presedinte al Bancorex si presedinte al grupului Gelsor, patronat de Sorin Ovidiu Vantu. El a executat studiul de fezabilitate pentru o afacere de anvergura initiata la UCM Resita, de Boris Golovin si Nicolae Bogdan Buzaianu mogulul energiei, cel care controla VA Tech Hydro, firma implicata in rasunatorul scandal al retehnologizarii Portilor de Fier I si II. VA Tech primea contracte avantajoase, fara licitatie, de la statul roman iar firma era reprezentata in Romania de Nicolae Bogdan Buzaianu – fondatorul Energy Holdings si prietenul lui Boris Golovin. Capitalul rus nu a intrat singur in Romania. L-a adus de manuta o liota de ofiteri de Securitate, SRI etc.

   • se vede clar dupa 2005 au calcat pedala de acceleratie.

    sub obladuirea lui no 1

   • Multumim Alexa pentru informare as vrea sa-ti spun ca sunt o persoana care nu are atit de multe surse de informare, si ca mine cred ca sunt destui pe acest blog.In consecinta informatiile pe care nu le furnizezi sint de mare importanta cel putin pentru mine si inca odata iti multumesc.Asa am posibilitatea sa constientizez si mai multe nemernicii care s-au intimplat in tara asta.Oricum accesz de ieri blogul tau lucru pe care il voi face in fiecare zi
    Sa auzim de bine si pentru tara noastra daca ne unim

 5. Mi-aplacut expresia,
  “E un fleac, i-am CIURUIT”

  Sunt sigur ca ii v-a CIRUI in CONTINUARE !!!

  Cred ca sunteti d’accord cu mine !?!?!?

 6. A propos de legea sanatati, nimic mai simplu, case de asigurari de sanatate private care monitorizeaza medicii, farmaciile, spitalele.

  Un alt avantaj, sunt diminuate CAS si se responsabilizeaza CETATEANUL si usureaza patronii de cheltueli ce nu-i apartin.

  Se dinimizeaza mediul de afaceri.

  Si concomitent cu legea sanatati vine aplicarea legii asistentei sociale.

  Dar trebuie schimbata si MENTALITATEA, Domnul TOTUL GRATUIT trebuie uitat !!!

  Platind taxe si impozite se CUMPARA CIVILIZATIE !!!

  • mai domnul Nimeni, aici este vorba de mafia medicamentelor, mai radoveanu ham! ham! marşşşş!

   de serviciile medicale asigurate de stat si “inghitite” de firme private ale “unora” si “altora”.

   ca panaramele astea de la UDMR n-au facut mai nimic asta e alta poveste, dar banii in joc sunt enormi.

   ce simplu este totul la tine, dar.. am uita, tu de fapt esti Robin Hood-ul romanilor… esti doar cu “capul”. atat.
   marşşşşş!

   • @
    Fluturele-Kukri

    Cred ca faceti parte din cei din inainte de 89

    Maniera Dvs de exprimare este jalnica, luati-va de mana cu geoana

 7. @

  Cred ca nu v-a placut meniul stropit cu vinurile din Genève.

  Preturile sunt acceptabile daca mai ales se tine cont de curatenia din bucatarie si priciperea sefului.

  In ROMANIA, ma refer la IASI nu ti se permite sa vizitezi bucararia si camera frigorifuica daca este prevazuta cu termometre pe clasa de produse.

  • pentru ca asa suna legea nu pentru ca n-ar dori managerul sa-si faca reclama.

   habar n-ai si-ti toaca gura aiurea. carelu’ la documentare, gasesti pe net conditiile de functionare ale unei unitati de servire publica cu produde de bucatarie;

   printre altele, nici patronul nu are dreptul sa intre acolo, doar administratorul societatii, angajatii din acel sector si bucatarul sef, conform unor norme.

   vorbesti aiurea si la capitolul asta.

   • Cand farfuriile sunt murdare te intrebi cum arata bucataria.

    Ce va spun la restaurante care se pretind cu multe stele sau trandafiri

    • hai mai dispari, mai detractor fara experienta; dar peste tot in lume sunt si cazuri proaste si cazuri bune.
     e clar, cunosc obiceiul ratatilor de afara care misca din nas la orice e romanesc si dau lectii de domnie; du-te nene si te “spala” mai… elvetianu’ lui peste! faci diaspora de ras.

     Poate vorbim cu Patrocle sa dea o tura pe la tine sa dea noroc cu tine sa vada daca-ti aluneca mana ca te ajuta el sa te cureti, nu-ti fa grija.

     pfffff asta nici roman nu mai e si elevetian parat pe deasupra. metis moral ce esti, uiti cand ridicai osanale lui ILiescu,a ici pe blog si dupa 5 minute ai dat-o la intors? gresise-si fereastra?

 8. da, d-le Radoveanu, si eu cred ca este o lucratura a mafie de stinga, il fac pe geonel victima si culeg. din voturile celor care au dat in psd, si nu le place pontacul,sau sa se opreasca evadarea psd la UNPR,ce ma oftica cel mai mult naivitatea romanilor, oare ce a facut geonel ptr OLTENIA,dar adevarul trist este ca OLTENIA este impartita intre mafiotii psd,daca ar verifica cineva toate judetele si comunele din OLTENIA AR DESCOPERII CA TOT CE A FOST DE FURAT A FOST LUAT DE PSD-ISTI.Ce soarta a avut si tara asta ba cizmar , ma tigan ilici nu era suficient ca este tigan s-a mai si colorat cu rosu de la vecini,asta este diferenta politica intre ei si BASESCU care stie ce inseamna dorul de tara si familie ,poate ca le vedea o data pe an , si cind se intorcea cu nava venea cu misiunea indeplinita, pecind altii au facut studii la rusi, ba mai mult au stat in tara si au pus-o pe butuci.

 9. sa te auda D-zeu Nasule,

  ps. am urmarit emisiunea lui cristoiu, aseara
  l-am urmarit pe bogdan chiriac…….doamne, prosti ne mai crede……
  am avut impresia, la un moment dat, ca nu te suporta

  penibil, marele democrat, nu suporta alta opinie
  numai ei au dreptate

  • exact asta este, ne crede prosti fara sa realizeze ca ne priveste de la o inaltime care se sprijina pe manariile lui facute cu armament si relatiile lui intime cu Hayssam; toate prostituatele de lux il ocolesc spunand ca ” noi suntem curve dar atunci asta ce e? curva curvelor”. nu-si mai gaseste “prestatoare” decat din R Moldova si alea de categoria a III-a care-si asteapta voluntar pasaportul pentru UE-Spania-Italia etc.

   toate gunoaiele astea… baaaa ce sila mi-e, dupa stenogramele alea chiar si de el recunoscute n-ar fi trebuit sa scoata capul din propriul lui rahat niciodata.

  • o, te inseli wait, chireac il iubeste pe Radu ca …

   …. cum sa gasesc eu masura

   …. ca ardei iute + piper + H2SO4 pus in strat subrire pe ochi 🙂

 10. A propos de maidanezi.

  Adaposturi subventionate din taxele de la proprietari de caini si pisici :

  1 caine taxat cu 100 RON /an
  2 caini 150 RON / an pe animal
  1 pisica taxata cu 50 RON / an

  Astfel din acest taxe se pot intrtine cainii maidanezi 30 zile pana la gasirea unui proprietar.

  Depasita perioada de 30 zile cainii sau pisicilemaidaneze sunt et…

  • Buna idee – ca si taxa pe parloaga.
   Mama, mama ce de bani o sa am de platit daca se aplica.
   Dar merita!

  • iarasi aberezi. iar emani cretinisme goale.
   cu ce drept discriminezi populatia care are caini ca si animal de companie de c ei acre n-au; d ece unii sa plateasca o taxa si altii nu? si mai ales, obiectul taxei, platesti o taxa pe ceva de care nu te folosesti?
   tu nu vezi ca esti gol de substanta? n-ai ce face la ora asta?

   Radoveanul din Switzerland spui niste tampenii de ma infior. Luat la bani marunti esti doar un Nak MAI prostanak. fugi de citeste-ti lista cu vinuri.

 11. In Romania nu sunt banci ci birouri de camatarie.

  BANCILE nu fac cadouri ofera prestatii de servicii care trebuie platite. Se doreste adevarate bancii atunci trebuie invitate cele din Elvetia.

  Camatariile din ROMANIA au profitat de moneda elvetiana propunand-o Romanilor, din acest pdv trebuie apreciate bancile elvetiene.

  • Nu sunt de acord cu tine.Bancile tale din Elvetia au fraierit o gramada de romani.Cei care au pus botul la francii lor cu o dobanda mica,acum nu stiu cum sa mai achite creditele.

   • Este o mare confuzie, s-a utilizat moneda CHF de catre camatariile din ROMANIA si nu de bancile elvetiene.

    Moneda elvetiana este solida si sigura, recomandata celor cvare au revenituril in franci elvetieni.

    Romanii trebuie sa fie suparati pe camatari si nu pe bancile elvetiene.

    De altfel nu stiu daca exista banci elvetiene in ROMANIA.

    • Mai rau ca au imprumutat de aia care nu au revenituri in CHF.

     Si nici acum nu-si mai revin 🙂

     Dar da, ai dreptate, bancile straine au procedat ca niste camatari, de aici si profiturile uriase facute.

     Iar tot ca niste camatari or sa vrea si acum sa plece – de unde si reactia lui TBasecu.

     Dar tot ca niste camatari pot si si amendati – si aici FOARTE INTERESANTA propunerea lui Patriciu.

     Iata Stefane o atitudine civilizata, felicitari!

    • Si camatarii romani de unde au luat francii?De la saltea sau din bancile elvetiene?Si uite cum a crescut francul elvetian!!! sau credeai ca ei nu mai pot de binele nostru.

     • @
      nico

      Romanii au fost mintiti, nimeni nu i-a obligat sa contracteze creditul in CHF.

      Circulatia capitalui face parte din democratie, precum si alegerea monedei de circulatie sau de retribuire de multinationale.

      SUPARAREA trebuie sa fie si pe cei care au guvernat in perioada contractarii creditului.

     • ma radovene, nu vrem mai sa cumparam franci elvetieni, ce nu intelegi? iar apari cu treaba asta? ce nu pricepi? potecuta…

     • Nu ia obligat nimeni,dar au fost atrasi de dobanzile mici!nu au pre conizat ca francul elvetian va creste.

    • Radovene ….cred ca tu esti intr-o mare confuzie ….nu ne mai spune de moneda voastra ,ca vad rosu in fata ochilor ..

  • Stefane, decat sa pronunti numele aceastei monede celor care au luat credite in FRANC ELVETIAN … mai bine ii injuri de mama, ca iesi mai castigat.

   • Aici este confuzia, nu moneda este cauza necazului ci probabil si lipsa de cultura financiara a celor care au contractat creditul.

    FRANCUL EVETIAN este moneda de refugiu a tuturor monedelor forte.

    El trebuie contaractat de cei care au veniturile in CHF si nu intr-o moneda legera, $.Euro sau RON.

    Slabiciunea monedei EURO ne creaza probleme economiei elvetiene prin consolidarera CHF si scump la export.

    Pentru import suntem foarte avantajati.

    Deci suparare trebuie sa fie pe camatarii care au inselat Romanii, pe cei din UE ca au slabit EURO si foarte muolt pe cei care gestioneaza moneda RON.

    Nu doresc sa va conving, stiu ca este foarte greu, dar inainte de a face un imprumut trebuie citit contractul si pe cant.

    • bati campii; interventia clientului in contractul cadru de creditare a fost unul extrem de mic si nesemnificativ; bancile au facut “cartel” in acest sens, astfel incat oriunde te duceai gaseai acelasi lucru. Consiliul concurentei si Protectia Consumatorului au tacut malc.

     asa ca nu mai debita tu intelepciuni subtiri de expat ca nu-mi poti provoca mai multa greata decat o faci cu perpetua ta prezenta aici pe blog.

     • Ati acceptat sa iasa sindicatele si sa-si arunce cascheta si nu ati manifest contra camatariilor

     • @Stefan Radoveanu

      da mai, noi taceam malc si tu te-ai olegat de lanturi pe acolo sa protestezi;

      bai penibilule, da lectii de curaj si implicare la altii sau vino si da-ti foc in fata guvernului in semn de protest, sau in fata Academiei Romane si atunci te sustin cu drag, o sa am o vadra de apa langa mine.

      uite-te la el, mai judecator moral, luptatorul nostru din elevtia hahahahah 🙂 🙂 🙂

     • bai radoveanule, dar de acitunile in justitie n-ai auzit? a fost serial pe B1Tv la Nasul… ce dreaku-mi pioerd eu vremea cu tine, esti un natang care vorbeste sa se afle-n treaba.
      eject, Picard? One Radoveanu for the Beam! Engaje!

 12. @
  cie

  Nu credeti cazul geoana un aranjament politic din partea celor care sunt pe stanga politica ?

  Miroase a MAFIA SOV !!!

 13. @
  Fluturele Kurki

  In definitf cine sunteti pentru expresiile bizare pe care le enuntati.

  Se dorea sa fim partasi pe o lista la Noua …, etc.

  • Stimate domn, noi doi n-am avut, nu avem si nu cred ca vom avea partasii si cu atat mai mult impartasii.

   Va apreciez modul inteligent in care va exprimati, va dezaprob si ma consider in continuare jignit de comentariile in alta limba decat cea romana si ma delimitez defintiv de dumneavoastra deoarece v-ati schimbat directia comentariile la 180 de grade in decurs de nici 5 minute, fapt petrecut la inceputurile blogului.

   Eu nu port ranchiuna dar nu ma intereseaza tovarasia dumneavoastra. In reciprocitate, contez pe educatia dumneavoastra certa si evidenta pentru a pastra o distanta intre noi chiar si aici in virtual.

  • cat priveste cine sunt, eu sunt un Fluturele. Unul liber. Fie el el si Kukri.

 14. Unui adult care nu suferă de afecţiuni cronice sau acute grave, ii este atribuita o alocaţie de hrană, pentru 3 mese pe zi, de 7 lei, unei lăuze 8 lei, iar pentru copiii născuţi prematur alocatia este de 6 lei. Bolnavii internaţi în staţionare o zi au o alocaţie de 5 lei.
  Doar pacienţii care sufera de boli grave au o alocaţie de hrană care o depaseste pe cea a patrupezilor: cei cu TBC şi HIV/SIDA – 13 lei pentru adulţi şi 11 lei pentru copii. Pentru bolnavii de hepatită şi neoplazici (cancer), alocaţia adulţilor este de 11 lei, respectiv 13 lei a copiilor. Alocaţiile pentru hrana unui bolnav de diabet: 12 lei, adultul şi 14 lei pentru un copil, noteaza site-ul mitex.ro.
  http://www.optimalmedia.ro/stire-derapaje/statul-roman-cheltuie-mai-mult-pentru-hrana-cainilor-comunitari-decat-pentru-lauze-copiii-nascuti-prematur-sau-detinuti/4511
  http://www.optimalmedia.ro/stire-derapaje/statul-roman-cheltuie-mai-mult-pentru-hrana-cainilor-comunitari-decat-pentru-lauze-copiii-nascuti-prematur-sau-detinuti/4511
  Un raport al Grupului Roman pentru Apararea Drepturilor Omului (GRADO), prezentat in acesta saptamana, arata ca suma alocata pentru hrana unui caine comunitar, de zece lei, este de trei ori mai mare decat cea pentru hrana zilnica a unui detinut.

  “Zece lei sunt cheltuiti in fiecare zi pentru mancarea unui singur caine aflat intr-un adapost al statului. Banii provin de la contribuabili. Valoarea zilnica a hranei alocate pentru o persoana aflata in custodia unui penitenciar din Romania este de 3 lei, adica de trei ori mai mica”, precizeaza GRADO.

 15. eu m as bucura daca ,cativa dintre cei care posteaza pe acest blog,ar avea posibilitatea s a contribuie la treburile tari oare ce ar face concret
  ca romanilor s a le fie bine
  ,?despre iliescu ma apuca greata nu mai vreau s a aud
  ,bine ca a avut bunul simt s au dumnezeu a fost impotriva
  ca nu ne lasat un urmas
  ,eu am o fiica plecat de multi ani in america
  si o tot intreb cand are de gand s a faca un copil, raspunsul a fost
  imi este mila de el mama in ce lume il azvar. as vrea s a vina ziua in care pe acest blog,inafara de ce fac , ori au facut oamenii care ne au condus tara timp de 20 de ani ,s a gasim si solutii
  ,,s a traim s a ne bucuram de viata s a creem, s a nu asteptam sfarsitul lumii, ma gandesc ca nu intamplator nasul trece prin aceasta exmatriculare,si ca chiar avem ceva de facut

 16. Ce doresc eu de la o persoana care stie ca zilele ei sunt numarate atunci cand trage linie si aduna tot ceea ce a facut in viata sa incerce sa realizeze si bunele si relele sa le analizeze si sa doreasca sa mai repare ceva daca se mai poate bineinteles.Dar ptr asta ar trebui sa fi destul de realist si sa-ti dai seama ca nu poti sa fi perfect!
  As dori ca Iliescu sa aiba curajul ca sa recunoasca ca experimentul facut de dumnealui a fost unul din cele mai proaste experiente pe care le-a avut omenirea de-a lungul evolutiei sale,sa aiba curajul sa recunoasac acest lucru in fata romanilor,si sa -si anunte toti urmasii pe care ia creat ca nu a procedat corect iar ei sa nu mai greseasca in continuare.Ar fi prea frumos ca asta sa se intample!?

  • Si sa-si ceara daca se poate si iertare asta ar insemna sa se caiasca din inima!Daca are daca nu………..

  • Toti facem bune si rele. Importanta la sfarsit e balanta. In ce parte se inclina.

   Tu ai avea curaj sa pui in balanta ce-a facut Iliescu folositor pentru tara si ce a facut Basescu in aceeasi directie? Pe agumente concrete, nu lozinci!

   • ia du-te tu si fa o balanta d’asta pe 22 decembrie la Cimitirul Eroilor Revolutiei
    si sa ne dai si rezultatul; de fapt nu e nevoie sa te obosesti, o sa-l aflam de la ProTv la Stirile de la ora 5

    • Kukri, totusi ideea nu este rea, e bine sa facem o balanta.

     Uite, pentru ca ai pomenit de 22 decembrie, trebuie sa recunoastem ca Iliescu a facut un lucru important, CIMITIR PENTRU EROII REVOLUTIEI!

     Pai asta nu e realizare? Ce altceva mai important a facut el pentru tinerii romani, morti sau vii? Hai, spune, ce altceva?

     A mai facut cineva, din fostele tari comuniste, asa ceva? Pai vezi…

     • Finule ….a mai facut ceva Iliescu ,foarte semnificativ

      a umplut Romania de Eroi ai Revolutiei Imaginari …..lool
      si a gratiat tortionarii securisti ,doar erau amici de-ai lui

     • oricum ,nici din astea n-a mai facut nici o tara din fosta Europa Comunista

      sau astea nu se pun?

     • A ti uitat de cei morti la mineriade, unde eroul principal e distinsul conducator !

   • A amutit chinezu cand l-ati pus sa numere mortii de la revolutie si pe cei de la mineriade 🙂

 17. Ce ziceti de miscarea lui Basescu, de a recunoaste ca nici el, ca sef de stat, nu a putut infrange Baietii Destepti din energis – cu atat mai putin putand cei de mai jos – dar acum VA FOLISI PARGHIA UE pentru a scoate aceasta masea stricata!

  E, e de bine … parca e de bine!

  • cum parca, e superbine!
   am mai scris, vizita de la Merkel cred ca a fost extrem de importanta. ai vazut ce iures brusc s-a iscat in politica noastra.
   asta cu suspendatul lui Base si Geoana sunt vrajeli, astia alearga acuma sa-si scape pielicica.
   mai avem de vazut multe surprize politice.
   deocamdata sa aprindem un bec si sa ne intrebam de ce costa atata lumina… 🙂

   e de foarte bine

  • In spatele baietilor destepti sunt baieti cu sortulet si alti iluminati din oculta care conduc destinele planetaei

   • ei, cat timp n-or fura ii primim cu binele

    cand vor veni vrajmasi, cu sabia

    de la Mihai Viteazul citire!

  • Miscarea e fatarnica . Nu mai stii ca el le-a dat rusilor de la Alro curentul ieftin ?

   De ce n-o fi intervenit sa o dea populatiei?

   Simplu:Fiindca nu se mai puteau colecta spagile aferente.

   • imi pare rau, nu rezolvi nimic cu bold – poti sa pui si poze, altceva decat acest tip de raspuns nu vei primi

    poate totusi rezolvi o intrerupere in flux-ul blogului dar cred ca obtii si efectul contrar – ii faci pe cei care-l sprijina pe Basescu sa aiba confirmari suplimentare …

    … ceea ce, pentru ei, nu este rau.

    Stii ceva – on a second thought – continua, te rog!

    • Nu era mai scurt sa-mi zici ca n-am dreptate?

     Din pacate pentru voi, eu vorbesc documentat!

     • dar a facut una buna mai sus, pe unde ai ras tu, ce-i al lui e al lui!

      poate ne intelege si pe noi

      raspundem cu binele la bine

      si cu raul la rau

 18. @timan
  trebuie sa plec si nu ma pot bucura pe blog de venirea orei 17:00. As cere prea mult de la tine sa crezi ca azi e vineri si sa ne vedem luni?
  As prefera deloc dar se pare ca nu le pot avea pe toate.

  Macar la prima crezi ca se poate “lucra” nitel?
  Multumesc antincipat si la revedere.

  • Kurki, ai prefera să nu mai intru aici și-mi zici la revedere?
   Coșmarul îmi zice că nu reușesc să păcălesc Securitatea cu manipulările mele?
   Chiar așa, la Băneasa ieșau oameni inteligenți, chiar erau o mândrie a țării. Cei mai buni au rămas cu bolnavul zilei,iar aici cei respinși de EL. De aici vă vine marea supărare?

   • BlogOne este un blog liber. Io n-am nicio suparare in acest sens si nici vreo motivatie oculta de genul pe care le insinuezi.
    BlogOne este n blog si liber altfel n-ar putea nici Fluturii sa zboare Liberi pe aici 😉

   • Nu iti fa iluzii Timan, cei mai buni au ramas tacuti tocmai deoarece bolnavul zilei i-a santajat cu o spaima ce nu trebuia inoculata, de era sa ramanem fara sistem de aparare contrainformationala a tarii.

    Valoare, da, cu asta si eu sunt de acord, in special in anumite servicii care necesitau valoare. Ca la politie politica nu stiu de cata valoare era nevoie.

    Despre cei de azi, ce cred eu este ca acea TEAMA nu ii mai atinge. Si o sa-i vedem cu totii la treaba.

 19. Am eu ce am cu UASCRISTul Cristi Preda marele deontolog era sa zic oncolog care ma baneaza cand invidia nu si-o mai poate stapani . Veti citi ceva ce siguranta nu va apare la el ca el nu-i asa este de al nostru:

  ion adrian { 11.24.11 at 4:17 PM }
  Poate te ajuta si preiei ideia. Sunt generos si nu astept sa ma si publici. Ha, ha ha.
  Ce sa fac am eu o simpatie fata de UASCR ca si eu am facut parte din ea.
  Deci:

  Revenind la la ca….ria la care asistam, dupa tot ce stim despre adevarul relatiilor din PSD in care Geoana, Iliescu, Ponta, de fapt se urasc unul pe celalalt fiind insa prin orgoliu si ambitii egoiste nemasurate uniti doar contra acestui neam, sa observam ca si intre Ponta si Crin relatia este de acelasi gen, adica daca maine Crin e debarcat, ceea ce ar fi salutar nu numai cei pe care se baza in PNL dar si toti Psdistii vor vorbi despre el cam cum vorbim si noi azi, caci ce alceva spun Iliescu, Ponta , Geoana , Nasase et co cand vorbesc cinstit decat ce spunem noi despre ei de ani de zile?
  Dovada ca alianta USL este de cacao este ca avand deja un candidat la Presedentie in persoana nemernicului umflat cu vid si compus din domenii multiplu conexe lipsite de continut, si ma refer la Antonescu, ei stiu ca este cum spun eu(nu ca Ponta et co ar fi mai buni) si nu-l propun drept candidatul USL la sefia Senatului gest logic si consistent cu candidatura respectiva la Presedentie, caci daca azi nu-l pot inca face primul om in stat, au totusi ocazia sa incerce sa-l faca al doilea, macar ca un antrenament util si care sa-l lecuiasca de o lene si suficienta ce pare congenitala .
  Dar nici vorba, punem o alta marioneta psdista .
  Cum sa nu ai nevoie, nu de jumate de lamaie cum spunea aseara Turcescu ci de una pe ora?

  Your comment is awaiting moderation.

  🙂

  • PS . I-am promis odata ca daca ma plictiseste prea tare nu voi renunta la a-l sfatui de bine, dar ca-i voi face si reclama pe unde pot si cea mai buna reclama este asta pe care i-o si fac acum 🙂

 20. O intrebare, pe ce bani merge geoana in teritoriu cu masina sefului de senat ?

  Am inteles ca de ieri nu mai este.

  • este in continuare senator si s-a dus chiar la el in colegiu; la altele te documentezi foarte bine la astea mai marunte tragi chiulul; poate tragi chiulul total si de pe blog

   • cred ca sunteti un apropiat a lui geoana.
    Aveti aceiasi maniera de ping pong sau cum se spune in politica actiunea de recoch

    • mai yo-yo moral, tu vorbesti?
     ce macani tu acolo plescaind ciocolata foarte dulce? ce nu-ti e clar? Geoana este senator ales in colegiul din care face parte si Dabuleniul. Are tot dreptul sa mearga acolo.

     Daca minte-ati rumegatoare de razbunari ti-ar fi mers nitel mai mult te-ai fi putut lua de faptul ca pe timp de criza am dori sa-i vedem pe alesii neamului si pe guevrnanti mergand cu Loganurile nu cu A6 sau Mercedes sau orice altceva. Sau cati dintre insotitorii lui Geoana au dreptul la protocol de stat, in afara de garzile de corp tot legal atribuite.

     dar tu ai ce ai cu mine, de fapt, pentru ca-ti pun oglinda-n fata si-ti dau peste botul ala de hidra cu care zambesti balos pe aici pe blog.

     eteee ma la el, tot eu sunt vinovat ca esti tu ipocrit, patriot vopsit. ia mai marş mai de-aici!

Comments are closed.