Ion Ţiriac

Omul de afaceri, Ion Ţiriac a lansat un atac extrem de dur la adresa protestatarilor din Piaţa Victoriei. În direct la Realitatea TV, la emisiunea lui Rareş Bogdan, magnatul a pus tunurile pe lumea din piaţă. Ţiriac insinuează că manifestanţii ar fi puşi de cineva să protesteze împotriva Guvernului, conform stiripesurse.ro

„De ce imediat după alegerile democratice au început protestele? Eu nu înţeleg. Avem alegeri şi o coaliţie ajunge la peste 51%. După zece zile preşedintele e într-o piaţă alături de trei mii de oameni şi vrea să dea jos Guvernul. M-au întrebat. Măi, Ţiriac. Sunteţi nebuni? Aceşti oameni ar trebui să ceară autorizaţie la primărie. Este democraţie sau anarhie? Vă rog, nu fiţi anarhişti”, spune Ţiriac.

Şi asta nu e tot. Ţiriac şi-a permis chiar să îi ironizeze pe oamenii din Piaţă. „Poate mă unesc cu ei în viitor să facă un partid şi să voteze cu alţii. Cei care nu au votat nu au dreptul să meargă în piaţă. Pancardele sunt tipărite bine. Oare sunt mânaţi de cineva? „, a mai spus Ţiriac.