Acuzat ca a participat la o paranghelie la Sinaia, neconforma cu statutul sau de functionar FMI, oficialul american a dat o replica dura „pacatosilor” care i-au adus acuze, chemindu-i la o confruntare barbateasca. Franks a spus ca este mormon, ca nu fumeaza, nu bea alcool si nici cafea si ca e tare curios daca cei care l-au birfit ar putea sa fie la fel de religiosi.

E adevarat, presa a exagerat participarea lui Franks la lucrarile de la Sinaia, unde fusese invitat de Ministerul Finantelor, cu sponsorizarea BNR, lucrari urmate de un vin fiert, miel la protap si un dans popular. „Am constiinta curata! ” a spus oficialul FMI.

Interesant este ca stra-strabunicii lui Franks practicau poligamia, mormonii avind liber la mai multe neveste intre anii 1850 si 1890. Atit i-ar mai fi trebuit bietului JF, sa afle USLul ca, desi umbla cu pantofii rupti, americanu’ isi permite mai multe sotii! Probabil pe spinarea amaritilor care nu au ce minca!

(sursa: Mediafax)

8 COMENTARII

 1. Acum,ca o gluma:inainte de-a citi comentariu,tocmai ii zisesem sotului meu ca”saracul”Jeffrey Franks din cauza ca e mormon(are mai multe neveste),asta-i cauza pantofilor rupti cu care umbla.

 2. @mihaiandrei,ce legatura are religia lui Jeffrey Franks si poporul nostru,de unde pina unde acest personaj este dusmanul tarii noastre?

 3. Oare stimatul domn de la FMI are vreo legatura cu faptul ca e plina tara de mormoni care primesc finantari americane si umbla pe toate drumurile Romaniei, imbracati la costum si cauta sa suceasca mintile romanilor abatandu-i de la adevarata credinta in Hristos la niste invataturi diavolesti care nu fac decat sa distruga acest popor?
  Nu avem nevoie de acest domn Jeffrey Franks care prin faptul ca se declara mormon e foarte clar de care parte a baricadei se afla.
  Avem o tara bogata ,iar acesti domni vin sa ne fure si sa ne faca slugile lor.
  E o rusine pentru conducatorii actuali a Romaniei ca se ploconesc si manati de betia puterii si goana dupa bani au ajuns sa se faca prieteni cu dusmanii tarii.

 4. Pana la urma ce conteaza ce religie are cineva important e sa fie OM, pentru ca oricum toate drumurile duc la Roma.

  Daca Franks are constiinta impacata atunci totul este ok.

  Cred ca majoritatea barbatilor de pretutindeni si-ar dori azi sa fi fost mormoni intre anii 1850-1890. 🙂 Glumesc desigur! 🙂

 5. Ce grija mare are unchiul Sam sa ne trimita tot felul de figuri abjecte,asta din respect pentru poporul asta.Si mormon si cu pantofii gauriti si asasin economic…mai ai d’astia unchiule?

 6. conclusion related to content – mediafax sucks !
  (in aceasta unitate noi lucram cu materialul clientului 🙂 )

  ce as rade urmatorul presedinte sa fie mormon !

Comentariile sunt închise.