Cred ca avem nevoie de o noua societate, cred ca noi cei multi trebuie sa ne dam peste cap de trei ori si sa renastem chiar daca traim sub cea mai slaba pilpiiala a SPERANTEI din ultimii 22 de ani.

Dupa ce vom reusi noi aceasta noua revolutie a societatii vom putea pretinde clasei politice sa tina pasul cu noi, sa se ridice la standardele noastre. Deocamdata ce observ?! Ca vrem sa ii vedem jos doar pe coruptii lor iar pe “ai nostri”, care au fost la guvernare, sa ii iertam putin fiindca sint in opozitie si acum sint niste pirliti care se invirt in jurul celor 10 procente pretioase!

Nu. Cred ca presa independenta si societatea romaneasca trebuie sa fie exigenta cu toti, asa cum am fost si in cazul Nastase. Daca Udrea sau Boc vor fi descoperiti ca au fost corupti, JOS! Daca Ponta mai promoveaza multi hoti si corupti in “cel mai cinstit guvern”, JOS si Ponta!

E drept, pina acum premierul Ponta s-a miscat bine cu demiterile cerute de presa independenta! E drept, marea provocare pentru actualul guvern ramine demiterea lui TUNARU, noul sef de la ANAF, teleormaneanul pus de Liviu Dragnea sa controleze la singe toate firmele din Romania. Din pacate pentru Romania, asa cum a demonstrat colegul nostru Catalin Antohe, acest om a fost implicat in finantari ilegale in campania electorala PSD, in spalare de bani si toate acestea sint in atentia Politiei! Alo, se aude Domnule Ministru de Interne Rus?!

JOS! Aia hoti, astia hoti, mama lor la toti! M-am saturat de aceasta Romanie! Vreau Romania noastra, o tara in care sluga hoata pusa in fruntea bucatelor sa ajunga in Justitie! Si la puscarie! Dar, pentru asta, noi trebuie sa fim primii care nu mai iertam in functie de preferintele politice! Cu ce ma ajuta pe mine, contribuabil, ca cei simpatici fura cot la cot cu cei uriti?! Ce avantaje am eu, cetatean, ca aia de dreapta au furat mai putin decit cei de stinga?! Nu v-ati prins? Hotii si coruptii sint toti la fel, difera ambalajul! Sa fiti iubiti! Vom avea parte de mari surprize!

1000 COMENTARII

 1. PONTA= UN MINCINOS NOTORIU !!!
  Sa nu va incredeti in ciuma rosie, vor numai sa va spele creierele. Nu uitati: spui Ponta, spui initiatorul mineriadei(pentru care nu adat niciodata socoteala !?)-ILIESCU, spui penalul NASTASE, spui tradatorul ANTONESCU, spui delapidatorul VANTU, spui baronul DRAGNEA, spui turnatorul securist VOICULESCU, spui mega- intrigantul HREBENCIUC, spui socrul lui-SARBU, spui apogeul inculturii VANGHELE, spui sceleratul MAZARE si lista poate continua pana maine.
  CHIAR VREI SA FII REPREZENTAT DE SLEAHTA ASTA DE HOTI SI MINCINOSI COMUNISTI ?!!

 2. SCZ ACESTA ESTE CEL DE AL DOILEA
  Pluralismul şi partidele politice ARTICOLUL 8
  (1) Pluralismul în societatea românească este o condiţie şi o garanţie a democraţiei constituţionale.
  (2) Partidele politice se constituie şi îşi desfăşoară activitatea în condiţiile legii. Ele contribuie la definirea şi la exprimarea voinţei politice a cetăţenilor, respectând suveranitatea naţională, integritatea teritorială, ordinea de drept şi principiile democraţiei.

 3. Doua articole din Constitutie incalcate cu buna stiinta de politicieni.Chiar nu putem face nimic?
  Suveranitatea ARTICOLUL 2
  (1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.
  (2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu
  Suveranitatea ARTICOLUL 2
  (1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.
  (2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu

 4. O definitie a partidelor care la noi se potriveste foarte bine,citez :
  Max Weber:
  “Un partid constituie relatiile de tip asociativ cu apartenenta bazata pe recrutare libera, obiectivul lui fiind asigurarea puterii conducatorilor lui intr-o forma institutionalizata in vederea realizarii unui ideal sau a obtinerii de avantaje materiale pentru militantii sai.

Comments are closed.