Securistii de frunte ai Romaniei au umplut lista de candidati la Presedintie cu tot felul de personaje care le sint comode si pentru adormirea Neamului pentru inca 30 de ani de jaf si saracie !

Maghiarii din Romania sint saraci, ca toti Romanii dealtfel, desi ong-ul UDMR este mereu la putere, de aproape 30 de ani !

Kelemen Hunor este seful ong-ului care, in mod ilegal, participa la alegeri de aproape 30 de ani ! UDMR nu este partid, este ong tolerat de intreaga sleahta de securisti din ultimii 30 de ani !

O fi Kelemen Hunor un cetatean simplu si destoinic al Patriei ?! DELOC ! Este o biata unealta a Securitatii post decembriste ! Agent dublu ! Este agatat si de Serviciile din Ungaria si de catre Serviciile din Romania !

De ce candideaza mereu, in ultimii 30 de ani,  cite unul de la ong-ul UDMR ?! Desi nu are nicio sansa ? Simplu, sa canalizeze voturile unde ii spun Securistii !

Cum e posibil ca ong-ul UDMR sa cistige, prin frauda masiva, pragul electoral la europarlamentarele din acest an ?! UDMR a luat voturi in sate din Oltenia unde nu a trecut nici picior de maghiar ! Nimeni nu investigheaza ! Fiindca Securistii asa au stabilit, un ong ca UDMR trebuie sa fie in Parlamentul European ! Prin frauda STS, alt serviciu secret si „democratic” al Romaniei !

Sub Presedintia mea UDMR nu va mai participa in alegeri !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru – Candidat la Presedintia Romaniei – 10 Noiembrie 2019

Aveti aici Tabelul pentru Semnaturi [CLICK AICI]!

Daca ne miscam rapid scapam Tara si de securisti si de ong-ul UDMR !