ponta-basketKlaus Iohannis l-a acceptat ca premier pe Oprea. „Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 22 iunie a.c., Decretul de desemnare a domnului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta”, aunta Administratia Prezidentiala.

Prim-ministrul Victor Ponta a postat, pe contul sau de Facebook, documentele medicale traduse din limba turca, la putin timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut acest lucru.

„Doar pentru informare (traducerea din limba turca) „, a scris pe Facebook Victor Ponta.

Pe prima pagina a documentelor se poate observa ca data sa de nastere este gresita, fiind trecut 20 iunie 1972 si nu 20 septembrie 1972, data oficiala de nastere din cartea de identitate.

Data internarii este 15 iunie, adica in urma cu o saptamana, iar clinica este Complexul Mega Spitalelor Medipol.

In ce priveste operatiile suferite, scrie „Interventia atroscopica (corect: artroscopica – n.red.) de reconstructie a ligamentului incrucisat anterior” si „Interventia atroscopica de rezolvare a meniscului, genunchi”.

La „motivul internarii” este specificat „durere genunchi stang”, iar diagnosticul este „ruptura de ligament incrucisat anterior stang”.

Printre datele continute de documentele medicale se mai numara anamneza, examenul clinic si cel de laborator, aratandu-se totodata ca, atunci cand a fost operat, Ponta a fost anesteziat complet „cu fata in sus”.

De asemenea, pe langa diagnosticul final de ruptura de menisc, mai este pus si unul de gastrita.

ponta-raport-medical-prima-pagina

ponta-raport-medical-pagina-2

ponta-raport-medical-pagina-3

ponta-raport-medical-pagina-4

ponta-raport-medical-pagina-5

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, luni dupa-amiaza, documente medicale in cazul lui Victor Ponta, potrivit unor surse citate de televiziunile de stiri.

Klaus Iohannis amana astfel semnarea decretului de numire a lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar, dupa ce vicepremierul a mers la o discutie la Palatul Cotroceni, care a durat aproximativ o ora.

sursa: ziare.com

5 COMENTARII

 1. Daca copiile actelor medicale i-au fost trimis Presedintelui DOAR pe facebook asta arata nu numai o aroganta ci si faptul ca atat reprezinta institutia prezidentiala in fata penalului ponta.
  Daca isi permite sa isi bata joc pe fata de institutia prezidentiala ce sa mai vorbim despre respectul pentru noi poporul.

 2. Visează! Ţinteşte! Planifică! Acţionează! Cautamcolaboratoriexterni
  !!AFACEREA OAMENILOR CULTI SI INTELIGENTI.Program de lucru part-time
  pentruextindereapepiataNationala si Internationala!Ceoferim:-plata se
  calculeazăînfuncție de implicareșirealizări-instruire gratuităprin
  email-contractlegal de comision -scrisoare de recomandare-posibilitatea de a
  lucra de acasă (fiecareiși face singurprogramul de lucru).Convinge-te de
  realitateainformatiei si poti sa ai AFACEREA VIETII TALE. Trimite-ti textul
  “PROIECT” la adresa de [email protected]

 3. Si totusi mai intreb inca o data : la cap, la cap I-a facut cineva vreo investigatie ?

 4. Cu demagogie si oportunism nu vei reusi niciodata sa conduci o tara ! Jocurile de culise nu mai sunt ” de culise ” ! Progresul tehnologic reuseste sa dezvaluie adevarurile si deschide mintile ca nimeni altcineva ! Asta nu ati inteles voi ce va prefaceti ca doriti binele acestui popor !

Comentariile sunt închise.