Motivele principale pentru care voi candida la Presedintia Romaniei sint ca nu mai am incredere in partide si politicieni si m-am saturat de toate minciunile si dezastrul din ultimii 30 de ani !

De aceea voi vota un Independent ! Unionistul George Nicolae Simion, un luptator neobosit pentru Basarabia – Pamint Romanesc ! Make Romania Great Again ! Vom avea nevoie de europarlamentarul Independent George Simion ca sub Presedintia mea si a Romanilor de Pretutindeni sa realizam Marea Unire !

George, te votez ! Si te rog sa nu ne dezamagesti in Parlamentul European, unde vei avea lupte grele si nu vei fi sustinut de europarlamentarii romani politruci !

De ce “dau cu flit” Referendumului Iohannist ?! Sint citeva motive extrem de intemeiate. Iar expresia datului cu flit ii apartine chiar Presedintelui Romaniei care a fost total impotriva Referendumului democratic Pentru Familie si a pus esecul pe seama faptului ca “romanii au dat cu flit” extremistilor si intolerantilor crestini! Rar am auzit o asemenea aberatie din partea unui sef de Stat !

Iata motivele pentru care eu “voi da cu flit” Referendumului Iohannist:

  1. Eu, ca viitor Presedinte, nu am voie sa renunt la o prerogativa prezidentiala extrem de utila, omenoasa si democratica : gratierea individuala !
  2. Cum as arata eu ca Presedinte, in fata Romanilor, in fata Curtii Constitutionale, sa gratiez oameni (cazuri dramatice, situatii complexe, destine frinte – deci nu va ginditi politicieni!) cu exceptia celor care au facut fapte de coruptie ! Pai eu consider ca e NECONSTITUTIONAL ! 
  3. Mici fapte de coruptie fac mii de oameni, tot din cauza politicienilor care au produs SARACIREA NATIUNII ! Daca voi avea pe masa Presedintelui mame singure, cu 2-3-4 copii in intretinere, condamnate pe drept la 4 ani de inchisoare cu executare, pentru o mita in Primarie de 2.000 de lei ?! Nu o gratiez ?! Las copiii fara mama ?! La orfelinat ?! Poate doresc sa le chem pe aceste mame la Cotroceni, sa transmitem in direct gratierea lor iar ele sa promita ferm ca regreta fapta si ca nu vor mai gresi ! Asa vom indrepta greselile oamenilor ! Iar in paralel voi obliga clasa politica sa produca bunastare pentru toti romanii, nu doar pentru unii ! Repet, nu voi gratia mafiotii politici si faptele lor grave de coruptie !!!
  4. Un alt motiv intemeiat este ca Iohannis isi face Referendumul, cheltuind 20 de milioane de euro, pentru el Insusi ! E mai arogant decit Nastase 4 case ! Normal, el are 6 case, facute din meditatii !!! De ce ?! Fiindca e prabusit in sondaje si are nevoie sa fure startul campaniei prezidentiale ! Pe mine, singurul lui contracandidat, ma amendeaza CNA-ul daca incep Campania, el este mai presus de lege, nu-l amendeaza nicio Institutie ! E adevarat, o sa il amendeze rau de tot NATIUNEA ROMANA !
  5. Ca sa isi justifice puturosenia si excursiile nenumarate, Ficusul a dat vina mereu pe Dragnea, ca i-a restrins prerogativele prezidentiale si el de aceea nu poate sa faca nimic ! Pai si acum, Iohannis draga, tu ceri Referendum degeaba, fara niciun efect in practica, prin care tu mai tai o prerogativa prezidentiala ?!

Rar am intilnit un om mai cinic decit Iohannis ! Rar ! Astazi, in puscariile romanesti, sint sute de tineri fara minte, mame singure cu multi copii, tati iresponsabili – toti condamnati pe coruptie de mici dimensiuni – care au produs tragedii in familiile lor! Iohannis ii sacrifica pentru simpla lui dorinta de a mai sta degeaba inca 5 ani la Cotroceni !

Eu voi gratia toate cazurile sociale care NU au produs fapte grave impotriva semenilor si a societatii ! Da, voi gratia coruptia de mici dimensiuni, ca efect al saraciei ! Eu sint om, nu politician cinic ! Si am nevoie, ca viitor Presedinte, sa “dati cu flit” Referendumului propus de acest fatarnic fara suflet !

M-am saturat de toti amaritii care infunda puscariile insalubre din Romania in timp ce marii smecheri din politica continua saracirea Natiunii si nu patesc nimic ! Fiindca au imunitate sau au bani multi si isi permit avocati scumpi care sint pe mina cu judecatorii !

Pai a ajuns “Iohannis 6 case” sa ne dea noua lectii de anticoruptie ?! Cite meditatii o fi dat el ca profesor, din 1990 pina in 2000 cind a fost ales Primar la Sibiu ?! Sint 10 ani !

Cele 6 case valoreaza peste 1 milion de dolari ! 

Orice parinte stie cit costa o meditatie la fizica ! Rezulta ca Iohannis avea la meditatii 200 de copii pe saptamina, 28 de copii/ zi daca lucra si simbata si duminica ! Acest puturos ?!?

Si atentie, vorbim de bani la negru, evaziune fiscala, si mica coruptie !!! Toti banii produsi de Presedintele Iohannis din inchirierea caselor obtinute “la negru” sint bani ilegali ! Doi, cind nu ii inveti pe elevi, in clasa, si ii chemi la meditatii sa le iei banii, e coruptie ! Mica !

Ce facem Presedinte Iohannis ?! Daca se trezesc procurorii, ca sint independenti, sa ii trimita la puscarie pe toti profesorii care dau meditatii ?! Nu ca sa isi cumpere 6 case ci pentru a completa saracia ! Lasam zeci de mii de profesori in puscarii ?! Vrei tu sa renunti la gratierea individuala ?!

Iohannis, esti profesor si nu ai facut nimic pentru profesori macar si pentru sistemul educational ! Ca sa nu mai fie nevoie de meditatii… Singura ta preocupare e sa bagi educatia sexuala transgender de la clasa 0 ! Sa-i indoctrinam pe copii ca sexul se face oricum si cu oricine si ca FAMILIA e un moft !

Iohannis, voi gratia pe multi romani amariti dar, pentru AROGANTA acestui Referendum, pe tine nu te voi gratia ! Si pe nimeni din sleahta politica de care NOI ROMANII ne-am saturat pina peste cap !

Sa fiti iubiti! 

Dati cu flit puturosului de la Cotroceni !

Radu Moraru – candidat la Presedintia Romaniei

Aveti de ales intre Radu Moraru si Klaus Werner Iohannis, votul e la VOI !

2 COMENTARII

Comments are closed.