Maimuţa-de-Foc-2016

Anul Maimutei de Foc va incepe pe 8 februarie 2016 si va fi unul plin atat de lucruri bune, cat si de lectii de viata. Conform kudika.ro, energia generala a anului este asemanatoare cu cea a patronului sau. Maimuta este inventiva, creativa, agitata, gaseste solutii rapide si lucreaza in grup, desi isi pastreaza independenta. De asemenea, este joviala si are chef de viata, de explorat si de invatat lucruri noi.

In general, oamenii nascuti in anii Maimutei sunt inteligenti, hiperactivi si foarte hotaati. De regula, nu isi pierd timpul cu regrete, inhibitii sau sentimente inutile de vina. Pentru Maimuta, tot ce e dificil este posibil si tot ce pare imposibil este doar putin mai greu de realizat. In ceea ce priveste defectele acestor oameni, ei pot fi oportunisti, manipulatori si schimbatori.

Toata energia Maimutei de Foc inseamna ca 2016 este un an in care se poate intampla absolut orice. Prin urmare, ar fi indicat ca orice planuri facute pentru acest an sa aiba o marja de eroare destul de mare si posibilitatea de a fi adaptate rapid. Lucrurile se vor intampla parca de la sine insa dincolo de efortul individual, va fi nevoie si de un efort de grup pentru a duce proiectele la final.

Comunicarea se va desfasura lesne si, in general, va domni o stare de lejeritate si buna dispozitie. Pe de cealalta parte, se vor face schimburi de multe de cuvinte frumoase, insa nu putine dintre ele vor fi seci. Prin urmare, trebuie sa avem grija cat si mai ales, in cine avem incredere. La nivel personal, 2016 este anul in care putem face schimbari majore benefice, in care vom fi dinamici si vom ajunge la un nou stadiu emotional, spiritual, profesional sau material.

Rasfatatii astrelor in acest an sunt Sobolanii, Dragonii si Maimutele. Aproape la fel de bine o vor duce si Oile, Iepurii si Boii. Un an plin de situatii complicate ii asteapta pe cei nascuti sub semnele Cocosului si al Calului iar Tigrii, Serpii, Porcii si Cainii trebuie sa se concentreze pe scopurile lor pentru ca vor avea mult de munca.

Citeste mai mult pe: horoscop.kudika.ro