geto dacii in literatura romanaO nouă carte de excepție, semnată de Iulia Brânză Mihăileanu (autoarea volumului “Pentru cine este nocivă originea traco-dacă a limbii române?”), va fi lansată de Editura Geto Dacii.

Sâmbătă, 27 februarie, de la ora 13:30, sunteți invitați la librăria Mihai Eminescu din București (lângă Universitate) pentru a descoperi universul geto-dacic creat de poeții și scriitorii români, de-a lungul timpului.

Bazată pe lucrarea sa de doctorat – Mitul geto-dacic în literatura română – Iulia Brânză Mihăileanu i-a adaptat mesajul pentru publicul larg, lucru care nu poate fi decât de apreciat.

De la Eminescu la Blaga, de la Hașdeu la Sadoveanu, de la Lovinescu la Eliade, geniile noastre au simțit de unde vine izvorul izbăvitor al identității adevărate și au săpat albii în conștiința acestui neam, pentru ca apa vie a cunoașterii să nu se piardă în pământul sterp al minciunii și trădării.

Despre aceste lucruri veți citi în cartea “GETO-DACII în literatura română”. Cartea va fi disponibilă de vineri și pe Dacia Art

coperta_iscruLansarea va fi una dublă pentru că, la același eveniment, istoricul Gheorghe Iscru își va lansa cartea „O nouă introducere în Epoca Modernă”, carte care vorbește și despre conspirațiile care au influențat istoria modernă a românilor. (Cartea este disponibilă aici:  http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-adulti.html)

Vă așteptăm cu drag!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/