banner-hd-lansare-film-transilvania
Filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ va fi lansat sâmbătă, 12 noiembrie 2016, de la ora 14:00, la cinematograful EUROPA din București – pe Calea Moșilor nr. 127.

Propunându-și să ridice vălul de falsuri și mistificări așternut peste istoria Ardealului, filmul va prezenta informații inedite, surprinzătoare care, cu siguranță, vor naște dezbateri aprinse, cu atât mai mult cu cât drepturile istorice pe care românii le au asupra Transilvaniei sunt contestate astăzi de forțe ostile României (atât din interiorul țării, cât și din afara ei).

Marea surpriză pe care acest film v-o aduce este aceea că pretențiile revizioniste ale Ungariei, ca și tendințele secesioniste ale extremiștilor maghiari din interiorul țării noastre, pot fi desființate foarte ușor, folosind aproape exclusiv izvoarele istorice maghiare. Pentru că ei, maghiarii, prin scrierile lor, aduc dovezi imbatabile ale faptului că românii sunt cei mai vechi locuitori ai Ardealului și că, într-un mod samavolnic, tocmai pentru că erau stăpânii de drept ai acestui pământ, au fost supuși unui proces de desființare identitară care s-a întins pe mai multe secole!

Așadar, sâmbătă, 12 noiembrie 2016, de la ora 14:00, la cinematograful EUROPA din București – pe Calea Moșilor nr. 127 – sunteți așteptați să participați la lansarea filmului documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ.

Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile!

Ulterior, filmul va fi lansat pe internet și pe Nașul Tv…

Daniel Roxin

Vizionează aici un promo al filmului: