laurentiu_reghecampfTehnicianul Stelei, Laurentiu Reghecamf a declarat intr-o conferinta de presa inaintea eternului derby (Steaua-Dinamo), ca in momentul de fata nu exista in Romania o echipa care sa poata puna probleme Stelei, cu atat mai putin adversara din etapa a patra a Ligii I, Dinamo.

„Ne dorim foarte mult sa castigam meciul, iar acest lucru se va intampla. Le promit eu fanilor care iubesc Steaua, iar celorlalti profesionisti din fotbalul romanesc le transmit un singur lucru: Steaua este o echipa foarte puternica, nu foloseste niciun fel de vitamine, substante interzise, ci doar antrenamente. Imi doresc foarte mult sa ne respectam, sa nu ne jignim.

Respect ce inseamna Dinamo, dar cand vad astfel de declaratii imi dau seama ca nu am cu cine sa discut. Sunt oameni prea mici, cand vad declaratiile antrenorului sau patronului. Vor fi 40.000 de oameni la meci, doar daca vor fi 25.000 de stelisti. Probabil ca vor fi 40.000 de dinamovisti doar daca tin mainile sus. Este un meci special, dar vom castiga doar trei puncte. Nu exista echipa in Romania in momentul de fata care sa poata puna probleme Stelei, cu atat mai putin Dinamo. Anul trecut am dorit doi jucatori de la Dinamo, pe Nica si Alexe, si acum au ajuns in Serie A. Inseamna ca ne pricepem”, a spus Reghecampf sambata, potrivit Mediafax.