alex florian 2
Scandalul generat de leagea antilegionară ar putea să fie unul programat și dorit de cei care stau în spatele acesteia. Așa cum deja mulți s-au prins până acum, și așa cum au subliniat o serie de evrei onești (și aici îl amintesc pe rabinul Eli Caufman), adepții sionismului au nevoie de antisemitism pentru că antisemitismul este combustibilul acțiunilor lor. Dacă lumea nu ar fi antisemită, ei și-ar pierde o parte din obiectul muncii, nu ar mai avea cum să se victimizeze. Și atunci crează contextul și provoacă atitudini antisemite.

În logica acestei abordări, am putea privi legea antilegionară, ca și tupeul cu care Alexandru Florian, președintele Institutului Elie Wiesel, cere interzicerea unor mari personalități ale românilor, ca pe niște provocări deliberate al căror scop este crearea unui curent antisemit, cel mai bine pentru ei a unei mișcări antisemite radicale care să-i blesteme pe evrei în gura mare, pe străzile României. Acest lucru le-ar permite să arunce anatema la nivel intenațional asupra României, mai ales că aunt destule țări care le-ar da tot concursul mediatic și nu numai!…

În același timp, o lege abuzivă, antiromânească, provocatoare, cum este această lege așa-zis antilegionară, mai poate avea rolul de identificare a rezistenței românești, de detectare a patrioților adevărați, pentru a ști și ei cu cine urmează să se lupte acum și în viitor…

Desigur, unii s-ar putea întreba ce fel de luptă și pentru ce? Ei bine, acest lucru ni-l spune foarte direct și clar Shimon Peres, fost președinte al Israelului între anii 2007-2014, care se lăuda într-o conferință publică, cu o aroganță extremă, că Israelul a CUMPĂRAT Manhatanul, România, Ungaria și Polonia (vezi video mai jos). Cu Ungaria și Polonia nu prea le-a mers, totuși. În schimb, America e toată a lor, la fel cum se pare că urmează să devină și România!!!

Tocmai de aceea, interesul lor cu această diversiune ar putea să fie provocarea apariției unei mișcări antisemite radicale, pentru a modifica în sens negativ imaginea de popor tolerant care a votat în fruntea țării un etnic sas (e drept că unul care ne-a înșelat total așteptările!) și, în același timp, așa cum spuneam, identificarea rezistenței românești!

În concluzie, atenție la reacțiile extreme! Legea trebuie blocată, dar fără a face jocul marilor sforari. În același timp, le cerem evreilor onești din România să se solidarizeze cu noi împotriva acestor acțiuni care urmăresc să creeze ură și dezbinare, și să ia atitudine publică față de abuzurile pe care această lege le permite. Interesul este comun!

Daniel Roxin

 

15 COMENTARII

 1. Nu țipa în gura mare tovarășul Ilici Iliescu cu ocazia manifestaților din piața universități: legionarii, legionarii diversiune legionară.Păi dacă mai erau legionarii nu mai exista nici picior de trădător comunist în România, le este o frică și de morți că de rest n-au nici un Dumnezeu.

 2. Dacă a fost holocaust în România așa cum vrem noi să spunem în ciuda adevărului, noi vrem doar bani pentru despăgubiri,vrem bani,vrem bani,vrem bani…

 3. sa ceara francezilor sa schimbe numele satui care se numeste „moarte evreilor” daca sunt atat de ingrijorati de inflorirea antisemitismului!

 4. Si eu as putea crede ca articolul e izvorat din antisemitismul celor care-i suspecteaza pe evrei de toate relele din lume.Sunt roman, ortodox, sunt impotriva legii antilegionare si consider mai periculoasa construirea marii moschei la Bucuresti.Decat sa-i suspectam pe evrei mai bine luam masuri impotriva amenintarii concrete a islamizarii Europei!

 5. Este o murdară diversiune antiromânească, echivalentă cu diversiunile KGB-iste organizate de grupul Ilici Iliescu în decembrie 1989 şi iunie 1990. Astfel şi astăzi poporul român trăieşte în minciună şi cu criminali vinovaţi de genocid care circulă liber printre noi. Să reţinem că diversiunea organizată de urmaşii bolşevicilor sovietici care s-au încuibat, cum se vede şi în România de azi, nu era posibilă fără sprijinul (ne)condiţionat al aceluiaşi tovarăş de nădejde, bătrânul leninist şi stalinist Ion Ilici Iliescu, care a aprobat înfiinţarea comisiei Wiessel (formată în proporţie de 2/3 din cetăţeni străini) şi accesul acestor străini în arhivele naţionale nelimitat, inclusiv la fondurile secrete, cu scopul de a redacta un RAPORT FINAL (vizibil pe internet) prin care s-a urmărit (prin scoaterea din context a unor declaraţii politice, a unor secvenţe de acte juridice sau normative, a unor texte trunchiate, etc…) în care inventează pur şi simplu o altă istorie contemporană a românilor în care poporul român (începând cu sec. XIX) şi marii lui oameni de cultură, de stat în frunte cu Mihai Eminescu, Mihail Kogălniceanu, Nicolae Iorga, familia Brătianu, Mircea Eliade, Nichifor Crainic, Radu Gyr, etc…sunt făcuţi antisemiţi şi xenofobi şi pe cale de consecinţă s-ar fi născut din sânul acestui popor un guvern Antonescu fascist, xenofob şi antisemit care ar fi comis crime de război şi ar fi ordonat crimele împotriva evreilor numite HOLOCAUST. Scopul final: obligarea statului român să plătească despăgubiri uriaşe statului evreu pentru faptele guvernului Antonescu. Cu toate astea, aceşti tovarăşi NU SUNT MULŢUMIŢI NICI ACUM ŞI scot, cu sprijinul cozilor de topor din Parlament şi preşedenţie, o nouă lege antilegionară prin care urmăresc exact ce se demonstrează în acest articol. Pentru contracararea acestor diversiuni ordinare antiromâneşti propun: 1. Strângerea de semnături pentru nerecunoaşterea raportului final al Comisiei Wiessel şi desfiinţarea acestuia şi a consecinţelor acestuia din motivele arătate mai sus; 2. Strângerea de semnături pentru desfiinţarea institutului Wiessel devenit periculos şi inutil pentru români care mai şi plătesc ca şi contribuabili existenţa acestuia. 3. Holocaustul evreiesc să fie recunoscut şi de state ca Rusia şi Ungaria. 4. Instituirea pe lângă IICCMER a unei secţiuni privind recunoaşterea genocidului şi holocaustului antiromânesc, etc….
  Dialogul poate continua cu toate ONG-urile care mai ţin la statul român de drept.

  • Eu cred ca in spatele lui Ponta la baza multor legi si ordonante este ofiterul acoperit Ilie Sarbu.Nu exista o lege a lustratiei iar o revolutie de curatare din mediul politic si administrativ a acestor indivizi este necesara MAI ALES CA PATRIARHUL OCUPA UN LOC DE FRUNTE IN ,,BATALIONUL OFITERILOR ACOPERITI.Cred ca aceste incercari de marire a salariilor va duce la o stare de fapt gen Grecia,cineva incercand sa ne puna la dispozitia perestroicii puteniene.

     • ru ai dreptate,dar ai gresit articolul! era unul tot la nasul care ocupa fix de gradele lui sarbu.

     • tu ai dreptate,dar ai gresit articolul! era unul tot la nasul care ocupa fix de gradele lui sarbu, dar daca vezi o legatura intre legea 217 si legea lustratiei atunci e ok.

     • F. bine ca se ocupa de gradele lui Sarbu…. Pacat ca nu a spus si ce facea in Timisoara la lovitura de stat din 1989, cand mureau tineri impuscati pe treptele catedralei…

  • Asta ne trebuie noua acum, in rest avem de toate.
   Pina nu ne fac astia legi sa ne omorim unii pe altii, sa ne urim si sa ne turnam nu se lasa. Legionarii au fost cei mai adevarati patrioti ai Romaniei. Frica de ei, de ideologia lor este imensa caci pe acei oameni nu prea puteai sa-i prostesti. Ii prosteai o data, a doua oara te atentionau iar a treia oara daca erai dovedit ca lucrezi impotriva neamului romanesc te lichidau si se predau singuri la politie. Pe vremea lor ca si acum disperarea cu politicienii era maxima si tot politicul producea legi care ingreunau viata romanilor.

Comentariile sunt închise.