Pe site-ul legea-junglei.ro sunt decrisi toti pasii prin care actuala putere a decapitat institutiile statului, incalcand toate legile in vigoare. Cele “9 legi” aplicate de jungla politica actuala sunt enuntate pe site impreuna cu scopul final al USL, declarat de Dan Voiculescu in 26 iunie: “Nu avem toata puterea pana nu luam si justitia”.

11 COMENTARII

 1. Dupa ce luati toata puterea prin justitie, o sa vreti si toti banii. Atunci veti lua toate proprietatile romanilor. Asta e obiectivul final!

 2. cu tot respectu domnu moraru nu am clase multe dar cu hotia a voiculescului ce sunt si crainici aantenei 3 tot hoti si si micinosi

 3. Un turnator este dotat cu tot arsenalul pt a-si apara pielea.
  D-zeu priveste tot, ingaduie cat considera, tare mi-e groaza de rasplata pe care i-o va da.
  El este singurul in fata carui nimeni nu poate sa se opuna !

  • Icacalin.Sa il fereasca dumnezeu de judecata unui popor amagit,manipulat,resetat si nesocotit!Nu stiu daca mai ramane ceva din IMPERIUL pe care l-a construit cu banii furati din patrimoniul romanesc!

 4. CINE DRACU ESTE ACEST VOICULESCU UN SECURIST AR FI UN NIMENI DACA NU AR AVEA ANTENELE DACA NU AR FI FURAT CA UN OM NORMAL NU POATE SA FACA O ASEMENE AVERE.IN STRAINATATE TREBUIE S MUNCEASCA 3 G3NERATI SA FACA BANI PE CARE II ARE EL.NU STIU CE SA MAI CRED OARE SINTEM UN POPOR DE PROSTI -UNI-SA NU NE DAM SEAMA CA DEFAPT ASTA NICI NU ESTE ROMAN CA DCA AR FI NU AR FACE ATIT RAU ROMANIEI.

 5. Dacà Basescu va citiga referendumul Romania va avea de cistigat Haita de 256 parlamentari va trebui sa-si dea demisia din parlament Votul va incepe cu 256 pentru dar in final vor ramine cu buza unflata

Comments are closed.