dragnea-radeLiviu Dragnea rămâne președintele executiv al PSD! Ședința pe care social-democrații o programaseră pentru mâine a fost anulată.

Surse din conducerea PSD au confirmat, marti seara, pentru stiripesurse.ro, ca sedinta nu mai are loc si ca noul Comitet Executiv National in care se va judeca functia lui Liviu Dragnea va avea loc ‘saptamana viitoare’.

Sedinta a fost amanata pentru ca la ora 16.30 va depune juramantul, la Palatul Cotroceni, noul ministru al Dezvoltarii, se arata intr-un SMS primit de toti liderii PSD.

sursa: stiripesurse.ro

6 COMENTARII

 1. Asta a fost o demonstratie de forta a PSD ca anumiti banditi din partidul lor sunt intangibili si indiferent de ce vinovatii s-ar incarca nu vor fi pedepsiti niciodata atata timp cat detin puterea!PSD-ul este vointa boimii si ca atare traim dupa cum au vrut boii acestei tari!

 2. Liviu Dragnea,o să devină viitorul președinte PSD și cel care îl va” lucra “, pe Ponta,cât de curând. Nu uitați declarația lui Ponta la adresa lui Dragnea,cu privire la vinovăția acestuia.

 3. ce rusine,un condamnat inca presedinte executiv! …in concluzie mafiotii si excrocii nu se dezic …..zica prostii ce o vrea ,noi in continuare putem fura !….sa dee Dumnezeu sa muriti cu dragnea de gat !…aparatorul borfasilor si baronilor….nu-l indepartati de frica sa nu va toarne ,…..

 4. Folosit
  corespunzător, creierul nostru incredibil ne poate conduce de la sărăcie la
  bogăţie. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm
  urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un
  proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe
  detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email :
  adrianmargarit2006@gmail.com

Comments are closed.