armata romanaMircea Dogaru, istoric militar și președinte al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, sugerează că șefii organizației B’nai Brith fac presiuni asupra unor ofițeri ai Armatei Române pentru ca aceștia să nu mai ceară contestarea Legii nr.217/2015, așa numita „lege antilegionară”.
.

„Dacă operează temerea externă, că SCMD ar putea înființa un partid al societății civile? Sau, dacă este vorba despre supărarea șefilor B’nai Brith? Care șefi au bunul obicei să convoace generalii armatei române la etajul VI al Camerei de Comerț, prelucrându-i că, dacă vor sa traiască bine, să renunțe la contestarea Legii nr. 217/2015, admițând că armata română și Antonescu ar fi comis genocid peste genocid și holocaust în al II-lea război mondial? Iar dacă respectivii sunt patrioți și rezistă îi calca DNA-ul, inventându-le fraude de milioane de euro! Orice e posibil într-o țară ai cărei locuitori, spălați pe creier de 35 de ani, îndopați cu lozinci și etichete, având drept modele televizate curve siliconate și gâinari, luptă la greu împotriva propriilor interese!”, se arată într-o declarație postată pe siteul oficial al SCMD.
.
B’nai Brith este o puternică organizație de lobby evreiesc, una din cele mai vechi din lume, înființată în 1843. Conform Wikipedia, are un buget de 14 milioane de dolari, iar 95% din membri rezidă în State Unite.

.

Recent, MAE a trimis o informare către autoritățile locale dintr-un oraș slovac, în care anunța că îl consideră pe Ion Șiugariu drept „fascist”, deși acesta a murit în războiul anti-fascist pentru eliberarea Slovaciei. Deși era vorba despre un soldat decorat al Armatei Române Regale, MApN nu a avut nicio reacție!!!
.

8 COMENTARII

  1. Orice interventie in interiorul armatei romane, nu poate fi decit antipopulara.Adevaratii ei eroi sint cei ce au luptat si lupta pentru patrie, nu pentru intrese interne si externe ,nu pentru dictatori.Nimeni nu are dreptul sa murdareasca amintirea celor ce si-au jertit viata pentru aceasta.Afara de aceasta si traficul de influentare trebuie pedepsit urgent.

  2. Klaus Iohannis merita sa fie detestat si huiduit de orice roman responsabil, pentru ca este un impostor pe care nu-l intereseaza Romania, ci doar interesele personale (salariu Nesimtit, lux, lux, lux, vacante, excursii peste hotare, etc.) si de grup Mafiot!

    Un Presednte interesat de Romania nu-si permitea NESIMTIREA de a nu exprima timp de 8 luni, un punct de vedere fata de o SOLUTIE de Interes National, care i-a fost transmisa cu Scrisoarea Nr.20.304/23-12-2014!

  3. B’nai Btith este o organizație mai mult decât de lobby fiind finanțată de bănci evreiești, dar este de o factură mai mult decât stângistă am putea forța puțin să spunem chiar cu vederi comuniste.Acest popor oriunde ar fi și oricând, nu vrea să stea în banca lui liniștit este un instigator care își urmărește interese oculte de mult timp, păcat de ei că sunt printre ei și oameni inteligenți dar și normali,mare este grădina lui Dumnezeu.

  4. Legea „anti-legionara” face parte din infrastructura de ocupatie sionista a Romaniei! Armata USA („NATO”) NU a venit sa ne apere pe noi de rusi, ci a venit PASNIC ca armata de ocupatie!

  5. Evreii vor sa fie discriminati si nu stiu cum. O romanie intreaga va iesi in strada.

  6. De cand primesc ofiteri ai armatei ordine de la organizatii ilegale straine?! Asta se cheama TRADARE! Vinovatii trebuie dati pe mana justitiei…

  7. toata lumea sa aisa pe strad ape 6 septembirie aducesi prosti la tonta iar cei de afara daca nu vin pina atunce an noi facem razboi la chisinau iesiti si voi toat alumea pe strada nasule sa vii sa filmezei evenimentele din chisinau la 6 septembrie facem razboi cu rusia toata lume ape strada aduceti basarabia acasa prostii copii la scoala jos ocultele sinoade din romania toata lumea sa iasa pe strada jidanii nenoricii impuscatul de la padurea domneasca este semn ca vine isus hristos pe pamint dar mai intai dar razboi la cadoul cela al vostru jos bibia sataniste jos regule aceste jos mafia criminalii din romania din toata tara la arme sa inceapa razboiulde eliberare a sufletelor voastre jor musulmanii jos cu ei jos coranul in romania mare toleranta 0 pentru relgie si bisexuali gai pe planeta marte criminalilor ati pierdut oculte bomba vreti bomba pe 6 septembrie sa buhneasca bomba din carpati

  8. Si iata cum 2o mil. de oameni ar putea avea gura cusuta pentru ca anumite persoane sa-si rotunjeasca v e n i t u r i l e ! HALAL O F I T E R I !

Comentariile sunt închise.