lucian papici

Conform portalului Înaltei Curți de Casație și Justiție, pe 2 septembrie, Ministerul Public a înregistrat o solicitare la Secția Penală, care vizează conformarea pentru redeschiderea urmăririi penale conform articolului 335, alineat 4 din Noul Cod Penal. Este vorba de procurorul Lucian Papici și alți patru intimați – Dan-Cristian Boureanu, Florin Alexandru Mirea, Ciprian Horațiu Andrei și Roxana Fazakaș. Ultima persoană este citată în presa de scandal ca fiind “Barbie de România”, condamnată pentru că i-a “oferit” iubitului ei o minoră, cu care acesta a făcut sex oral, scrie mariustuca.ro.

Surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru mariustuca.ro că procurorul Lucian Papici este vizat în trei dosare penale aflate la Ministerul Public, 212/p/2015 de la Parchetul ÎCCJ, 2/d/p/2010 de la DIICOT Hunedoara și 114/d/p/2012, de la DIICOT Timiș.

Cei trei procurori DNA susținuți public de Ambasada americană la București când s-a încercat schimbarea lor au fost îndepărtați de noua șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Cei trei erau considerati oamenii lui Daniel Morar, fostul șef al DNA, scrie profit.ro.

Fostul șef al Secției a I-a de combatere a corupției din cadrul DNA, Lucian Papici, a cerut revenirea la Parchetul Tribunalului Timiș. Mariana Alexandru, adjunct al șefului Secției a II-a de combatere a infracțiunilor conexe corupției și-a cerut pensionarea în toamna anului trecut. Nici șeful Secției a II-a, Doru Țuluș, nu mai ocupă această funcție, el fiind, de altfel, primul șef înlocuit, imediat după plecarea lui Daniel Morar la Curtea Constituțională. Țuluș activează, totuși, în continuare, în DNA.

În toamna anului 2013 erau organizate ample proteste pentru susținerea procurorilor Lucian Papici, Mariana Alexandru și Doru Țuluș în echipa de conducere a DNA, scrie flux24.ro

2 COMENTARII

  1. Papici este însurat cu o prostituata care a lucrat la vărul Sorin!!! A fost și cu vărul „Marina”numele ei de scenă iar acum este doamna Papici. Mergea și in hoteluri cu diverși domni și birouri ,etc. Jale mare dacă nimeni nu s-a interesat până acum despre viața domnului Papici! 🙂

  2. ce s-a intamplat cu doamna kovesi? in multe cazuri, justitia a luat-o razna. apropo, trebuie sa treaca vreo 20-30 de ani ptr. ca justitia sa spuna adevarul in dosarul lui mircea basescu? se vede de pe luna ca de ceva timp, au castig de cauza in „justitie” HOTII, MAFIOTII, INTERLOPII! un simplu exemplu, EDIFICATOR: se stie de foarte mult timp ca un anume individ, robert negoita( cred ca stiti cine este escrocul), are de dat fiscului 60( SASE ZECI) de milioane de euro, T.V.A incasat ILEGAL!!!!!!!!! KOVESI, KAZANCIUC, tata NITU, CE FACETI, DORMITI? cacanarilor!

Comments are closed.