HagiSteaua a fost demolata in Ghencea de catre pustii teribili ai lui Hagi cu un neverosimil 5-2. In ceea ce a parut mai mult o gluma decat un meci oficial din Liga 1, rezervele “ros-albastrilor” nu s-au regasit pe teren, acestia facand un meci dezastruos. De la Cojocaru pana la Rocha, de la Bratu pana la Nikolic, jucatorii mai putin folositi in acest sezon s-au facut de ras in fata echipei extrem de ambitioase patronata de Gheorghe Hagi.

Cu dorinta arzatoare de a se mentine in Liga 1, constantenii au facut, probabil, meciul sezonului chiar cu Steaua in Ghencea. Chitu de doua ori (‘9;’38), Dica (’35 pen.), Larie (’42) si debutantul Nikolov (’64) au pecetluit soarta “militarilor”.

De altfel la lovitura de penalty executata de Dica, s-au petrecut scene de domeniul fantasticului in peluza din spatele portii lui Cojocaru. In timp ce fostul stelist se pregatea sa execute, fanii “ros-albastrilor” il incurajau pe acesta iar dupa transformare s-au bucurat ca si cand preferatii lor ar fi marcat!

La finalul meciului, reactiile celor doi patroni au fost cel putin discutabile, Becali, jubiland in fata unui Hagi ramas impasibil in fata camerelor. Nici antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, nu s-a lasat mai prejos in declaratia de la final, acesta anuntandu-si demisia si revenind asupra deciziei dupa zece minute in direct la TV!

Pentru stelisti, marcatori au fost Nikolic (’37 pen.) si Adi Sobrinho Rocha (58’).

In urma acestui meci, Viitorul Constanta a scapat de zona retrogadarii, avand sanse reale de a ramane in Liga 1.

4 COMENTARII

  1. CHIAR SI NUMAI PENTRU ATAT(DE PARCA NU AR FI DESTUL) AS DESFIINTA CELE DOUA CLUBURI.ASTA E SANCTIUNEA MERITATA.DAR NU SE VA INTAMPLA ASTA PENTRU CA CELE DOUA SCURSURI ,NUMITI HAGI SI FINU-SAU ,HABAR N-AU DE SPORTIVITATE,PE EI II ANIMA NUMAI BANUL.CHIAR DACA HAGI A JUCAT FOTBAL,ASTA NU IL FACE OM DE ONOARE.

  2. cu siguranta a fost blat,gigi va avea de cistigat prin luarea de jucatori foarte ieftini de la hagi.si uite asa sa murdarit si hagi ca patron de club nu ca na fost murdarit el ca si fotbalist.deci mafia exista inca

  3. Nu vad ceva anormal.?cu echipa care a bagato in teren…..,ce a-ti vrut sa joace cu jucatorii valorosi…pentru ce…?Daca era ceva de cistigat…s-au vreo miza.,asa au testat si echipa a 2 a.,daia mor cainii ,de grija stapinului.Nu mai fiti rai.!!!

Comments are closed.