Dacian Cioloș s-a întâlnit cu Prințul Charles  la reședința acestuia din Anglia. Fostul premier a postat pe Facebook o fotografie în care se află alături de Prințul Charles. El spune că au discutat despre fermierii români și păstrarea patrimoniului românesc, conform libertatea.ro

”Cu Prințul Charles de Wales, la reședința sa de la Highgrove, Anglia, vorbind despre cum putem susține împreună fermierii români și păstrarea patrimoniului României. Am discutat cu Prințul Charles și Aura Woodward, directoarea Fundatia Printul de Wales Romania, despre colaborarea concretă cu Platforma România 100 pentru susținerea pentru comercializare a produselor naturale româneşti și un posibil program de punere în valoare a cetăților medievale din Transilvania care să ajute la crearea de locuri de muncă pentru localnici”, a scris Cioloș, pe pagina de socializare.

Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, săptămâna trecută, pe Facebook, lansarea Platformei România 100, despre care spune că este ”o mișcare cetățenească, dinamică, deschisă, un proiect pe termen lung, care va aduna și pune în valoare energiile pozitive ale țării”. Acesta ar putea fi semnalul lansării unei noi formațiuni politice, Cioloș făcând apel la români să se înscrie în această Platformă civică.