luna albastra

Pe 21 mai, începând cu 23:15 ora României, va avea loc fenomenul de Lună Albastră. Mai exact, Pământul se va afla între Soare și luna plină, iar aceasta din urmă va fi luminată într-o nuanță de albastru. Dacă din punct de vedere astronomic, fenomenul este unul destul de des întâlnit, din punct de vedere astrologic, acesta are o semnificație specială, deoarece Luna Albastră influențează comportamentul zodiilor, în diferite moduri, potrivit unica.ro

Iată cum vor simți zodiile influența Lunii Albastre din 21 mai 2016

Berbecii vor primi o doză de energie și vor simți că pot face orice cu viața lor
Unii dintre ei s-ar putea arunca în tot felul de proiecte la serviciu, alții vor renunța la relațiile care nu îi mai mulțumesc și vor căuta dragostea în altă parte, iar o parte din nativii acestei zodii ar putea renunța de tot la domeniul în care activează și ar putea s-o ia de la capăt, cu o afacere bazată pe pasiunile lor. Până pe 12 iunie, nativii din berbec vor avea și succes la bani.

Taurii ar putea ieși în sfârșit din zona lor de confort și ar putea porni într-o călătorie plină de aventură, care i-ar putea transforma
Mulți tauri vor simți nevoia de a călători cât mai departe în perioada următoare și de a încerca lucruri uneori periculoase, care să îi facă să trăiască viața la intensitate maximă.

Gemenii vor avea șansa de a-și îndrepta greșelile din trecut
Gemenii care au călcat strâmb în relații au cele mai multe șanse de a-și îndrepta greșelile, în această perioadă. Dar, indiferent de greșelile din trecut, acești nativi trebuie să știe că dacă se străduiesc, ar putea fi iertați de aceia cărora le-au făcut rău.

Racii au șanse maxime să se țină de sport și de dietă dacă se apucă acum
Luna Albastră îi face pe raci să fie mai responsabili cu starea lor de sănătate și mulți ar putea adopta în această perioadă un stil de viață sănătos. Succesul le va fi aproape garantat dacă au voință și își doresc cu adevărat să facă o schimbare în viața lor.

Leii își întorc atenția către familie
În ultima perioadă, mulți dintre nativii acestei zodii s-au concentrat pe carieră. Începând cu week-end-ul 21-22 mai, leii își întorc atenția spre familie, spre ceea ce e cu adevărat important pentru ei.

Fecioarele s-ar putea muta în altă casă sau chiar în altă țară
Influența Lunii Albastre asupra fecioarelor ține de domiciliu – unii dintre acești nativi vor începe să își caute o nouă casă, alții se vor muta, iar o parte din fecioare ar putea chiar să emigreze în perioada următoare. Până pe 12 iunie, fecioarele vor fi predispuse la călătorii oricum.

Balanțele vor experimenta sexual
Fie că sunt într-o relație, fie că sunt singure, pentru balanțe începe o perioadă fierbinte, în care își vor concentra întreaga atenție pe experiențele sexuale și pe plăcere. În următoarele două săptămâni, cel puțin, multe balanțe își vor înșela partenerii de cuplu sau se vor despărți de aceștia.

Scorpionii au șanse de a avansa în carieră
Mulți nativi scorpioni vor traversa în săptămânile care urmează o perioadă extrem de bună, din punct de vedere al carierei. Asta înseamnă că o parte dintre ei vor începe afaceri profitabile, alții vor avansa la locul de muncă, iar alții pur și simplu vor culege roadele muncii lor de până acum.

Săgetătorii și-ar putea schimba stilul de viață și ar putea renunța la vicii
Alcool, droguri, țigări, zahăr, aventuri extraconjugale… Nimeni nu e perfect, iar lista viciilor nu se oprește aici. Ei bine, Luna Albastră determină nativii săgetători să fie mai responsabili cu viețile lor și să renunțe la vicii.

Capricornii ar putea trece printr-o schimbare de look
Următoarea perioadă îi determină pe nativii capricorni să fie mai atenți la look-urile lor. Asta înseamnă că mulți vor începe să își schimbe garderobele, să adopte noi stiluri vestimentare, dar și să își schimbe tunsorile sau culoarea părului.

Vărsătorii și-ar putea renova locuințele
Au așteptat multă vreme pentru a avea energia și resursele financiare necesare pentru acest lucru, iar acum momentul a venit – mulți vărsători vor începe proiecte de renovare a locuinței sau poate chiar își vor construi o casă. Luna Albastră le va da inspirație și energie în acest sens.

Peștii s-ar putea implica în activități caritabile
Luna Albastră le va aduce mult succes profesional peștilor și mulți bani. Asta îi va determina pe o parte dintre acești nativi să se implice și în proiecte și activități caritabile, pentru a-i putea ajuta la rândul lor pe cei care au nevoie.