radu-moraru-conferinta-tineri

Nu m-am gindit niciodata ca o simpla opinie pe care am exprimat-o acum citeva zile va stirni atitea reactii in Societate. Dupa ce am analizat bine ce s-a intimplat in Romania ultimilor 27 de ani si cind vad ce se intimpla astazi, imi mentin pozitia : singura sansa a tinerilor romani este sa plece din tara ! O sa explic mai jos, e si singura jumatate de solutie pentru a salva Romania !

Putintica rabdare…

Cel mai tare m-au amuzat 3 mailuri pe care le-am primit de la niste romani care se considera crestini si patrioti ! Au dat de pamint cu mine fiindca nu gindesc ca ei, fiindca am alta opinie si au pus la zid toata activitatea mea din ultimii 25 de ani de presa ! „Nasule, de azi inainte nu te mai urmarim, nu te mai vrem si nici nu o sa mai donam cei 10 lei pentru NASUL TV !” – cam asa arata concluzia acestor 3 fosti fani .

Intransigenta maxima ! Radicalism total ! Unde e toleranta crestina ? Unde e respectul pentru opinia celuilalt ?

Adica ceva de genul asta, „Bai Nasule eu iti dau 10 lei dar sa gindesti ce zic eu !”

Dragi fosti fani, asta e sclavagism ! Am construit NASUL TV sa fie o Televiziune Libera, o platforma media libera ! Si am reusit, intrebati-i pe toti colegii mei cu care nu sint intotdeauna de acord ! Nu am intervenit niciodata in actul editorial, chiar daca platesc scump independenta si libertatea colegilor mei ! Am pierdut nenumarate contracte comerciale, ne-am facut dusmani puternici, etc ! Nu conteaza ! Libertatea este fara pret !

Revin la tineri, la salvarea lor si la salvarea Romaniei !

1. Tinerii, in procent zdrobitor, nu au nicio sansa sa se realizeze profesional in Romania urmatorilor 10-15 ani ! Si nu se pot realiza nici material !

2. Parintii lor se vor pensiona in curind si vor avea pensii de mizerie si o nesiguranta totala ! Un Stat Mafiot si munca la negru din ultimii 27 de ani nu asigura mari pensii ! Deci vor avea nevoie de ajutor de la copiii lor ! Pentru mincare si medicamente ! Daca acesti tineri vor lucra in Strainatate, vor putea sa -si ajute familiile, altfel, din Romania, le va fi imposibil !

3. Daca Romania nu a dat faliment in ultimii 15 ani este pentru ca cele 4 milioane de romani din Diaspora au trimis anual, acasa, 7-10 – 12 miliarde de euro/anual !

4. Acesti tineri, daca vor pleca afara, vor merge la o Scoala a Vietii si vor invata tot ceea ce nu i-a invatat Sistemul Educational ! Iar dupa 5-10-15 ani se vor putea intoarce in Romania ! Cu o singura conditie: ca noi, cei care raminem aici, sa trecem la fapte si nu doar la vorbe mari, patriotarde, pe Facebook ! La vorbe, romanii sint campioni olimpici ! La fapte, romanii sint aproape de zero ! V-o spune unul care lupta de 20 de ani, si cu vorba si cu fapta !

Spuneam ca plecarea tinerilor, singurul nostru TEZAUR, alaturi de TEZAURUL reprezentat de cele 4-5 milioane de romani din Diaspora, este doar o jumatate de Solutie pentru SALVAREA ROMANIEI !

Daca atunci am mutat Tezaurul la Moscova (sigur unii si-au luat o spaga enorma din aceasta decizie catastrofala !), uite ca de data asta am avut NOROC ! Tezaurul Romaniei este imprastiat peste tot in LUME ! E tot ce mai avem de valoare !

Si iata cealalta jumatate de SOLUTIE ! Repatrierea PENSIONARILOR ROMANI de PRETUTINDENI ! Un Proiect pe care l-am lansat in Ianuarie 2015 si este cunoscut in toata LUMEA !

DA ! E timpul ca Pensionarii din Diaspora sa se intoarca acasa ! Primul centru Pilot il vom face la Brasov, cel mai frumos si dezvoltat oras al Romaniei, dupa Bucuresti, dar mult mai putin „salbatic” decit Capitala !

Abia acum acest Proiect devine posibil ! In curind, in Romania vor fi functionale 100% citeva Spitale de Excelenta ! In regim privat ! Abia acum ii putem invita pe Romanii Pensionari acasa ! Fara Servicii medicale la standarde occidentale nu ii putem chema pe romani sa vina sa moara in Spitalele Judetene !

Imaginati-va ca daca se intorc, in urmatorii 5 ani, 200.000 de familii, fiecare familie venind cu minim 150.000 de dolari (sau echivalent in euro), in Romania vor intra 30 de miliarde de dolari !

Toti acesti pensionari vor avea pensiile asigurate de Statele in care au muncit, nu depind de Statul Mafiot si Impotent ! In medie, acesti 400.000 de pensionari vor primi lunar, pe card, pensii in valoare de aprox. 400 de milioane de dolari minim! Lunar ! Adica aproape 5 miliarde anual ! Bani care vor fi cheltuiti in Romania !

Se vor creea minim 200.000 de locuri de munca in domeniul Serviciilor la care apeleaza acesti pensionari ! Nu intru acum in detalii !

Astazi, in lume, sint peste 1,5 milioane de pensionari romani ! In urmatorii 10-15 ani vom mai avea inca 1,5 milioane !

Haideti sa visam si sa speram ca in urmatorii 10 ani se vor intoarce in tara 1 milion se pensionari cu o pensie medie de 1.000 de dolari ! Inseamna 12 miliarde de dolari/ anual ! Daca vine fiecare cu minim 50.000 de dolari, vorbim de 50 de miliarde de dolari ! Bani care intra si se investesc in Romania fara posibilitatea de a fi deturnati, furati de catre politicieni !

Eu personal ma voi ocupa sa infiintez un Concierge care sa ii protejeze pe acesti Romani care se intorc ACASA ! Iar NASUL TV va fi virful acestui AISBERG de PROTECTIE ! Si tot prin acest Concierge ii vom proteja si pe pensionarii care au ramas in Romania !

M-am saturat de toti ipocritii care ne dau lectii si nu misca un deget pentru TARA LOR, in afara de degetele de pe Facebook ! Eu cred ca e vremea sa devenim pragmatici si sa ne salvam singuri TARA ! E timpul sa PUTEM !

Lasati tinerii sa plece ! Lasati pensionarii sa se repatrieze ! Sa facem noi o tara locuibila, respirabila, decenta si o sa vedeti ca ni se vor intoarce si tinerii ! Lasati Facebook-ul, lasati orgoliile si intoleranta la altfel de idei si pareri ! Romani, puneti mina pe FAPTE !

Marele Plan de Salvare a Romaniei se face cu Proiecte Realiste, cu Proiecte Mari ! E nevoie de Viziune, Curaj, Tenacitate, Rezistenta si Lupta !

De aceea am construit Platforma Libera NASUL TV ! Pentru a ne salva TARA ! Indiferent citi politicieni si securisti tradatori lupta impotriva NOASTRA !

Romania mai poate fi salvata numai prin Romanii Patrioti si Destepti !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru