Maestrul s-a declarat recent pentru casatoriile homosexuale, preluind astfel stafeta invizibila impusa de hillariotul ambasador Klemm al Americii. Tot ca un fel de presiune asupra Curtii Constitutionale!

Victor Rebengiuc, ori este naiv, ori este „butonat” ori este un roman anti-crestin !

Maestre, voi alege varianta ca sinteti un naiv si nu stiti ce s-a intimplat in Statele Unite dupa ce Obama a legalizat casatoriile homosexuale.

1. Preotii si pastorii care au refuzat aceste casatorii contra-naturii au fost pedepsiti.
2. Preotii si pastorii care au citat versete din Biblie legate de Sodoma si Gomora au fost pedepsiti. Daca ar fi cistigat Hillary Clinton acestia urmau sa fie condamnati.
3. Scolile Crestine de pe linga Biserici au fost inchise. Li s-a retras Autorizatia de functionare fiindca au refuzat sa predea elevilor faptul ca e ok ca doua femei sau doi barbati sa alcatuiasca o familie si sa adopte copii. Si ca e absolut normal orice tip de sex, inclusiv in fundulet.
4. Scolile din USA au fost obligate sa predea elevilor ca nu mai exista mama si tata ci parinte 1 si parinte 2, si ca genul nu mai conteaza iar copiii isi pot alege orice gen, indiferent de ce le-a harazit Dumnezeu : masculin, feminin, neutru.

Maestre Victor Rebengiuc, noi crestinii, inclusiv cei 3 milioane de romani care au cerut ca in Constitutia Romaniei sa fie expres precizat ca familia este compusa dintre un barbat si o femeie, asa cum ne-a lasat Dumnezeu, nu avem un razboi cu homosexualii ! Noi ne aparam credinta si traditiile pentru a ne proteja copiii, pe termen lung, adica si dupa ce noi, parintii lor, vom muri !

Draga Victor Rebengiuc, sa stiti ca, prin naivitatea D-voastra, ati dat o grea lovitura Crestinatatii ! Nihil Sine Deo, Maestre !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru