Marian Godină a reacționat pe pagina sa de Facebook cu un mesaj dur la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, vizibil afectat de moartea unui coleg de-al său din Suceava, ucis într-o gară de către un tânăr, om al străzii, scrie b1.ro

Godină a precizat că superioara sa, „fostă secretară de școală generală”, nu este vinovată direct de moartea polițistului, fiindcă acesta a fost un caz izolat: „Dacă doamna Carmen Dan îi e antipatică cuiva, moartea unui polițist aflat în timpul serviciului reprezintă un moment prielnic, bazat pe emoția creată, pentru a-i cere acesteia demisia”. „Am ales să nu „dau” în ministrul de interne, folosindu-mă în mod abject de o tragedie de pe urma căreia o familie întreagă suferă”, a scris polițistul.

„Iar dumneavoastră, doamna ministru Carmen Dan, deși ați spus că nu aveți timp să citiți ce postează Godină pe Facebook, sper să începeți să faceți pentru polițiști ceva mai mult decât a adresa mulțumiri când ne facem treaba și condoleanțe când unul dintre noi piere, pentru că am impresia că doar asta faceți de când sunteți ministru.
Rămân la părerea că Statutul Polițistului trebuie schimbat, că avem nevoie de legi care să ne protejeze mai mult și că puteți schimba asta. Că aveți nevoie de timp pentru asta și că nu puteți face asta peste noapte, așa cum ați declarat, nu o cred, mai ales că știu că ați semnat o OUG chiar peste noapte, sau seară. Era chiar o OUG care proteja. Doar că îi proteja pe infractori, nu pe cei de partea legii”, a concluzionat Godină.