urs-impuscat-sibiu

Celebrul polițist Marian Godină revine cu o postare pe Facebook în legătură cu incidentul de la Sibiu de miercuri când un urs care a ajuns în oraș a fost împușcat. După ce miercuri a avut o reacție în care acuza autoritățile de cum au acționat și comunicat privind incidentul, acum Godină vine cu noi dezvăluri și acuzații, afirmând că ursul nu a fost tranchilizat ci direct împușcat, potrivit B1 TV.

„URSUUU, BĂĂ!

Poate unii vor înțelege acum mai bine de ce sunt atât de revoltat şi de ce mi-e atât de milă de acel urs, ucis de prostia speciei umane.

Un urs a ajuns din greşeală prin Sibiu, astfel că pe străzile oraşului se auzeau răcnete, dar nu ale ursului.

-Ursuuu, băăă, ursuuuuu, fugiți!!! Aşa răcnea un participant la acțiunea de capturare a ursului.

Ursul umbla dezorientat pe străzi cu gloata de oameni pe urmele lui. Gloată care făcea gălăgie şi atenționa pe toată lumea că e pe urmele unui urs, făcându-i pe unii trecători să creadă că în Sibiu a pătruns Godzila.

La un moment dat, unul mai deştept răcnea cât îl țineau plămânii: Linişteeeeee!!! Nu-şi dădea seama că tocmai el făcea gălăgie.

Ursul circula pe o stradă cu o maşină de poliție pe urmele lui, foarte aproape de el. Polițiştii au auzit pe stație îndemnul unui şef care țipa ca ars: „Intră cu maşina în el! Dă peste el! Intră în urs!”

Noroc că au fost mai deştepți decât şeful lor şi nu au făcut asta.

Larma continua şi pe unde trecea alaiul de gonaci se auzea: ursuuu, băăă, ursuuu, băăă!

La un moment dat, ursul a pătruns într-o curte ce avea poarta deschisă. Maşina de poliție a ajuns acolo şi unul dintre polițişti a avut ideea bună de a bloca poarta cu maşina de poliție. Acum, ursul nu mai avea unde să se ducă. Trebuia doar să vină un nene cu arma aia cu tranchilizant şi să-l nimerească. Şi a venit. A pus arma la ochi şi a tras. Ursul a căzut imediat şi polițiştii de acolo s-au bucurat, având un sentiment de bucurie că totul s-a încheiat cu bine. Apoi, unul dintre polițişti s-a dus la cel care a tras şi l-a întrebat:

-E normal să îi curgă aşa mult sânge?

-Da, normal.

-Păi şi în cât timp îşi revine?

Omul s-a uitat mirat la polițist.

-Cum adică să-şi revină? Păi eu nu-s cu tranchilzantul, io am tras cu glonț. Nu-şi mai revine.

Ştiu, pare un film cu proşti. Film nu e. Cu proşti da.

Cam aşa a arătat celebra operațiune.

P.S .1 Ursul ăla nu a fost atins în viața lui cu vreun tranchilizant. Aşa că treaba aia cu „s-a încercat tranchilizarea dar nu s-a reuşit” e ca şi cum aş spune eu că încerc de câțiva ani să câştig la loto, doar că nu pun bilete.

P.S. 2 Pentru că în România avem o poliție modernă şi bine dotată, toate convorbirile de pe stațiile radio rămân înregistrate, inclusiv aia cu şeful inundat de adrenalină care striga ca ursul sa fie lovit cu maşina.”