inventii

Potențialul de inteligență al românilor este imens! În fiecare an, inventatorii români se întorc de la marile saloane de inventică cu zeci de medalii de aur și argint.

Din păcate, majoritatea acestor invenții rămân prin sertare, statul român (prin reprezentanții săi incompetenți și lipsiți de viziune sau, și mai grav, datorită cozilor de topor care slujesc alte interese) nedorind să investească în acest domeniu.

Conform profesorului Florin Colceag, o personalitate științifică de primă mână a României, în acest moment inventatorii români dețin invenții de o valoare excepțională, de interes global, care, dacă ar fi puse în practică, nu numai că ar garanta plata tuturor datoriilor externe ale României, în câțiva ani, dar ar genera o revoluție tehnologică la nivel global…

Mai multe despre invențiile de sute de miliarde de euro ținute prin sertare de inventatorii români, dar și despre războiul care se duce pentru a le bloca punerea în practică, veți afla în această emisiune…

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

1 COMENTARIU

  1. Foarte frumos reportajul…..felicitari…….
    Interesant dispozitivul lui Iustin Capra, ma intreb unde este acum……..
    Realizeaza cineva ce valoare are un echipament cu masa mai mica, adica un vehicol de 5 tone sa fie aproape zburator si sa consume 1 litru / 100km ?????

Comments are closed.