omar-bakri

În martie 2013, jurnalistul Adelin Petrişor realiza, în exclusivitate pentru TVR, un interviu cu şeicul OMAR BAKRI, cunoscut susţinător al Califatului Islamic.

Temutul şeic radical Omar Bakri a dezvăluit că are un frate care a locuit în România. Şeicul a mai spus că „atacurile de la 11 septembrie au fost o adevărată operațiune de cinci stele organizată de Al Qaeda. A fost un act de o violență extremă, un act terorist, dar un act pe placul lui Dumnezeu”.

Şeicul Omar Bakri, primul islamist care a ameninţat direct România și Bulgaria, s-a întâlnit cu echipa TVR în apropierea graniţei cu Siria. Omar Bakri a declarat, în interviul acordat lui Adelin Petrişor, că participarea la războiul împotriva terorismului vulnerabilizează România şi Bulgaria.
Bakri este foarte cunoscut în Marea Britanie. Unde gruparea înfiinţată de el a fost considerată teroristă şi a fost interzisă. Potrivit presei britanice, câţiva membri ai acestei grupări au fost implicaţi în atacurile de la Londra.

” Gruparea (al- Muhajiroun) este interzisă la nivel de opinie publică, prezenţa în media. Al Muhajiroun este o mişcare islamică. Nu poţi interzice o mişcare islamică! Ar trebui să interzici chemarea oamenilor. Chemarea va supravieţui. În UK am fost membru al Consiliului Sharia, care este orientat spre Al Qaeda Europa. Aici în Liban nu e Al Qaeda, dar sunt mulți oameni care iubesc această organizație, spune şeicul Omar Bakri în interviul acordat TVR.

„Prezenţa armatei române în Afganistan, în zona Golfului îi pune pe români în conflict cu musulmanii, cu Islamul, cu naţiunea islamică de pretutindeni. Ar trebui să vă retrageţi forţele şi să nu participaţi în alte acţiuni militare împotriva musulmanilor. Dacă vreţi să fiţi siguri că nu sunteţi ţinta unor potenţiale atacuri, nu ocupaţi pământ musulman, nu atacaţi pământ musulman, mai susţine Omar Bakri.

Şeicul a adăugat că, dacă forţele armate bulgare şi române vor participa la ostilităţi împotriva musulmanilor de oriunde din lume, vor deveni ţinte.

Europa este pământ musulman. Bulgaria, România au fost la un moment dat pământ musulman, au fost conduse de Islam. De aceea musulmanii trebuie să le prezinte românilor Islamul şi poate aceştia vor vrea să treacă la Islam, spune Omar Bakri.

„Armata română a mers în Irak, Afganistan, cu arme, la luptă. E clar că soldaţii români nu au mers în Afganistan să dea populației înghețată. Nu cred că armata româna a bătut cale lungă până-n Golf ca să împartă înghețată. Au dat oamenilor bombe! Au mers să lupte. Dacă vă țineţi departe de lupte cu musulmanii, România va fi pămantul lui Dumnezeu și poporul va fi liber să-l urmeze pe Iisus, Moise, Abraham sau Mohamed sau să-i urmeze pe Omaba și premierii voștri.”

În Estul Europei, şeicul Omar Bakri şi-a câştigat notorietatea după atacul de la Burgas, când a ameninţat cu atentate România şi Bulgaria. Şefii SIE şi SRI l-au prezentat pe clericul sunit drept o ameninţare reală la adresa României.

„Chiar dacă e sau nu Hezbollah organizator (al atacului de la Burgas), nu are cum să-mi pară rău de israelieni pentru că sunt împotriva lor oriunde s-ar afla.Cred că Israelul este un cancer care trebuie extirpat din regiune.”

Omar Baki a dezvăluit că are un frate care a locuit în România cu multă vreme în urmă. Nu l-am văzut de 30 de ani. Acum vreo 10 ani, am vorbit, însă nu am fost mulţumit cu sluja pe care o avea. Eu sunt islamist și cred că slujba lui nu era islamică. Cred că era șofer pentru o ambasadă. Nu e acceptabil să fii șofer pentru un ambasador. Am considerat că e foarte ciudat.”

După ce a trăit peste 20 de ani în Occident, în 2005 Omar Bakri a părăsit Marea Britanie. S-a stabilit în Liban. În 2010 a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru terorism. Fără explicaţii a fost însă imediat eliberat. Omar Bakri continuă să fie în contact prin Internet cu miile de discipoli din Occident. Aşa, crede el, visul său va deveni în curând realitate.

Cred în statul pan-islamic, Califat. Asta cred că ar trebui să facă musulmanii, nu doar să construiască o moschee ici-colo. Nu e vorba să eliberăm România şi atât. Nu! Vreau să văd fluturând steagul negru al Islamului pe Kremlin, pe Casa Albă şi chiar pe Palatul Buckingham.

” Am participat la multe demonstrații din Europa. Ieri ( 17 martie) a fost o demonstrație în fața Ambasadei Statelor Unite din Londra. Am ținut un discurs în direct pentru cei de acolo. Acum trei săptămâni a fost o demonstrație în Danemarca. Am vorbit oamenilor strânși în fața Ambasadei Franței și așa mai departe. Sunt deci în legătură cu frații mei de peste tot din lume. Am discipoli în Australia, Canada, Franța, Marea Britanie, Bulgaria, Belgia. În afară de acestea ar mai fi Kashmir, Kuweit. În România nu am discipoli. Nu.”, mai spune Bakri.

Şeicul radical a făcut şi alte declaraţii şocante.

„Atacurile de la 11 septembrie au fost o adevărată operațiune de 5 stele organizată de Al Qaeda. A fost un act de o violență extremă, un act terorist, dar un act pe placul lui Dumnezeu. Nu orice act violent este acceptat de Dumnezeu. Violența poate fi pentru viață sau împotriva vieții. Doctorul care face cezariană folosește violența pentru a salva o viață. Altcineva înjunghie un om inocent. Este împotriva vieții. De aceea cred că este un act de terorism de cinci stele, ceea ce Al Qaeda crede este pe placul lui Dumnezeu. Cred că este o interpretare religioasă legitimă. A fost împotriva unei ținte a inamicului. SUA nu au niciun acord cu mujahedinii. A fost o operațiune puternică, o operațiune magnifică dusă la capăt de 19 martiri magnifici. De atunci, Al Qaeda și mujahedinii au progresat și Statele Unite au pierdut războiul împotriva terorismului. Dacă ne uitam în jur, vedem Al Qaeda în Somalia, în Kenia, Mali, Nigeria. E în Orientul Mijlociu, în India, în Extremul Orient, în Africa. Cred că Bush, Clinton și Obama sunt învinși.”

” Atacul sinucigaș este o operațiune jihadistă, de sacrificare în care omul își dă viața, proprietățile ca Dumnezeu să-i garanteze intrarea în Paradis. Această operațiune este legitimată de Coran.”

 

Sursa: stiri.tvr.ro

13 COMENTARII

 1. Eu imi doresc sa ma kak in capul tau seicule, sa-ti dau luciu la perna aia din cap. Te bagi? Ca ma trece rau!

 2. Si asta,ca si ungurii,rescrie istoria cum ii convine,in folosul manipularii.De ce nu vine el putin,asa,prinRomania sa ii aratam noi cat de „mult”dorim sa trcem la islam?Ca dupa o „dicutie amicala”cu vreo cativa romanasi o sa ii treca lui si de rescrierea istoriei si de islamizare si de terorism.

 3. Cand anume a fost Romania pamant musulman, gunoiule? Ne-a ajuns pana peste cap obraznicia si violenta voastra, jigodiilor. Sa nu ne puneti rabdarea la incercare, islamistilor! Noi, romanii, i-am facut praf pe turci de-a lungul intregii noastre istorii. Va vom aranja si pe voi.

 4. P’asta nu s-a gasit inca nimeni sa-l trimita, la propriu, in ‘zda ma-sii ?!?!?!?!?!

 5. Seicul este mincinos si terorist in gandire. Tarile romane inclusiv Basarabia, ca sa nu mai vorbesc de Transilvania si Banatul, nu au fost niciodata pamant Islamic. Hoardele salbatice de musulmani fiind mai numeroase au reusit sa impuna – contra cost – domnitori in Tarile Romane dar nu le-au ocupat efectiv pentru a-si impune organizarea administrativa a teritoriului acestor tari si nici nu si-a impus religia islamica astfel ca singurii musulmani de etnie tatara erau mai numerosi in Dobrogea regiune aflata sub stapanirea romanilor care erau mult mai numerosi decat tatarii localnici. Avertizarea seicului este in consonanta cu politica de islamizare a intregii Europe, fenomen tolerat de politicienii vest europeni, oameni inconstienti care tolereaza acest fenomen sinistru. O sa vedeti voi pe dracu cand o se fiti condusi si ucisi in numele doctrine Sahria !

 6. NU VAD ,NICI UN ISTORIC, CARE SA COMBATA FERM TEORIA. CUM CA ,.ROMINIA AR FI PAMINT ISLAMIC .

  SI EU CRED CA DOMNUL ,,DEC” , CUM CA, TOTUL NI SE TRAGE DE LA TRUPELE ROMINE TRIMESE IN AVGANISTAN .

  ROMINIA TREBUE CA URGENT, SA-SI REVIZUIASA POLITICA EXTERNA TRECIND LA NEUTRALITATE COMPLETA SI TOTALA PRECUM ELVETIA .
  .
  CRED CA NE ASTEAPTA APOCALIPSA, DACA NU LUOM ACUM MASURI FERME SI CONCRETE , DE NEATIRNARE, FATA DE ORICE ALTA PUTERE A LUMII .

 7. „Prezenţa armatei române în Afganistan, în zona Golfului îi pune pe români în conflict cu musulmanii, cu Islamul, cu naţiunea islamică de pretutindeni. Ar trebui să vă retrageţi forţele şi să nu participaţi în alte acţiuni militare împotriva musulmanilor.”
  CORECT! Dar cine ne-a atras in acest BLESTEM! Nu cumva NATO care ne-a si ocupat cu trupele lor?; care usor au venit, dar dracu’ stie cind or sa plece!

  • Pleaca ba, de-aici, idiotule! Degeneratul ala ne ameninta si declara ca Romania e pamant musulman iar tu ii canti in struna dezechilibratului care ne ameninta? Idiotule! Mate uiti ca Afganistanul devenise camp de antrenament pentru toti nebunii care gandesc ca bolnavul asta de mai sus? Ce era sa facem, sa-i lasam sa-si trimita teroristi sa distgruga civilizatia occidentala? Pe ce lume vietuiesti ba, idiotule?

   • Oh , George , zici ca noi ne-am dus in Afganistan ca sa starpim pe islamistii ? Traiasca mama ta ca dastept mai esti Georgica tata . Da’ , ia zi-ne cu ce rezultate ? In Afganistat au murit romanii nostrii ca sa aparam Europa de islamisti iar NATO , le-a deschis ferestrele si portile ca sa vina peste noi si culmea , sa-i bagam in casa. Bravo taica . Cred ca esti doctor in prostologie .

Comments are closed.