media-146616557843259900Nicoleta Constantinescu a fost de acord să vorbească cu jurnaliștii de la bistriteanul.ro despre incidentul pe care l-a avut în urmă cu doar câteva zile cu liberalul Jenor Beudean. Aceasta spune că nu a apucat să reacționeze în niciun fel, Jenor Beudean dându-se jos din mașină fără să zică nimic și lovind-o cu palma peste față.

Nicoleta Constantinescu are 27 de ani, este din comuna Lechința și de mai bine de 7 ani trăiește în Marea Britanie, mai exact la Londra, alături de soțul său. Aceasta se afla în România cu fetița sa de un an și trei luni, în vizită la părinți.

Mărturia sa pare desprinsă dintr-un film de acțiune: inițial aceasta ar fi fost înjurată de Jenor Beudean, iar ulterior urmărită, lovită, strânsă de gât și aproape obligată să urce în mașina liberalului.

Tânăra de 27 de ani a trecut strada când deja se făcuse culoarea roșie. Cu toate acestea, autoturismele au oprit și au lăsat-o să treacă. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum autoturismul lui Jenor Beudean se apropie, iar femeia lovește mașina cu piciorul, după care ambii își continuă drumul. Puteți urmări imaginile AICI. 

Incidentul nu se oprește însă aici. Nicoleta își continua drumul, iar Jenor Beudean face sensul giratoriu și se întoarce să o „calmeze” pe tânăra impertinentă care îi lovise autoturismul. O prinde în apropiere de biserica de la BIG și o agresează fizic și verbal, după cum susține tânăra.

Tânăra spune că nu a văzut că este urmărită și că a recunoscut personajul abia după ce a lovit-o, totul petrecându-se într-o fracțiune de secundă.

„A deschis ușa la mașină, mi-a dat cu palma peste față, în partea stângă. După ce mi-a dat cu palma, a încercat să mă tragă de haine, m-a prins de gât și a încercat să mă bage forțat în mașina dânsului, ca să mergem la Poliție. A zis să mergem la poliție să ne uităm pe camerele de supraveghere, să-mi demonstreze că culoarea semaforului era roșie nu verde, iar eu am refuzat categoric să fac asta, pentru că în momentul acela am inițiat un apel către serviciul 112”, povestește tânăra.

După ce tânăra a sunat la 112, Jenor Beudean s-a urcat în autoturism și și-a continuat drumul, în timp ce victima sa a rămas la fața locului și a așteptat echipajul de poliție. Aceasta și-a scos și un certificat medico-legal, care atestă faptul că a fost agresată. În aceeași zi, tânăra a depus o plângere la poliție împotriva agresorului.

„A fost a treia oară când, într-un an și trei luni, fetița mea nu a fost cu mine. Așa a fost lăsat de la Dumnezeu ca fetița să fie acasă în ziua respectivă”, mărturisește femeia.

Tânăra spune că poliția s-a mișcat foarte greu în acest caz, însă are încredere că oamenii legii își vor face treaba.

„Oricine poate să treacă pe roșu sau să aibă un incident în trafic, dar asta nu înseamnă că trebuie să coborâm și să ne facem legea cu pumnul”, a completat tânăra agresată.