serban-bradisteanu

Medicul Șerban Brădișteanu, şeful Secţiei de chirurgie cardiacă de la Spitalul Floreasca, ar putea rămâne foarte curând fără 4 milioane de euro, bani pe care nu îi poate justifica, scrie b1.ro

Săptămâna trecută, Comisia de cercetare a averilor de la Curtea de Apel Bucureşti a admis solicitarea ANI de confiscare a 3.595.333 de euro şi 414.000 de dolari de la acesta. Decizia urmează să fie comunicată instanţei, cu propunere de confiscare a sumei, pe care ar fi obținut-o în perioada în care a fost senator PSD.

De altfel, acesta a fost acuzat și de DNA că a cauzat Administrației Naționale a Penitenciarelor o daună de peste 9 milioane de euro, prin cumpărarea de echipamente medicale nefolositoare în urma unei licitații trucate. Pe 26 iunie 2016, procurorii au pus sechestru pe un teren și o vilă din Ciolpani, estimate la 425.000 de euro, o garsonieră estimată la 62.000 de euro și o vilă din centrul Bucureștiului și terenul aferent, toate aparținând lui Brădișteanu.

Potrivit stirilekanald.ro, cel mai valoros bun imobiliar al medicului este o casă ridicată în 1926 de celebrul arhitect Roger Bolomey.

vila-didina