Faptul ca George Maior, fost sef SRI, a folosit ditamai Serviciul Secret pentru visul lui frint de a deveni Prim Ministru este de notorietatea bebelusilor din Romania. Ca o spune Parlamentul, la ani distanta, e deja poveste lunga…

Iohannis stia ca Maior l-a “lucrat” si, cu toate acestea, l-a numit Ambasador in Statele Unite ! Sa manince si gura lui Maior niste dolarei !

Securistul Melescanu, ministru de externe, putea demult sa il recheme pe Maior si sa il demita, fiindca, teoretic, erau adversari si in tabere diferite ! Si avea motive suficiente !

Tariceanu (ALDE )putea demult sa il roage frumos pe Melescanu (ALDE)sa il demita pe Maior, dar nu a facut-o ! Brrr…

Ditamai barbatelul Dragnea, care se infoaie ca un paun pe orice mizilic, putea demult sa ceara, in numele Coalitiei Majoritare, ca Maior sa fie rechemat ! Pas !

Ce rezulta de aici ?! Ca toti acesti politruci sint niste actorasi din aceeasi Famiglie, din acelasi Stat Mafiot, si se tem de moarte de Stapinul lui Maior si dosarele SRI ! Maior, fie vorba intre noi, tot o sluga, ca toti enumeratii de mai sus !

Ce voi face eu ca Presedinte ? Voi cere demiterea lui Maior si anchetarea lui de catre procurori pentru folosirea pozitiei sale de sef SRI pentru scopul personal de a deveni Premier !

Rusine Iohannis ! Cum sa trimiti un asemenea specimen sa ne reprezinte in USA ?! 

Rusine Iohannis ! Din prima zi de mandat a lui Trump trebuia sa il retragi ! In America, pentru ce a facut Maior, se da puscarie pe 99 de ani !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru, candidat la Presedintia Romaniei

P.S.

Avind in vedere ca FAKEBook ne cenzureaza la greu va rog sa intrati zilnic pe site-ul Nasul.Tv daca doriti sa aflati si opiniile mele ! Anaf inca nu a raspuns la intrebarea mea : Cit plateste taxe Facebook in Romania ?!? Sau unde le plateste ?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here