Deputatul Mihail Boldea a părăsit țara și se află pe undeva, naiba știe pe unde, că Justiția de la noi abia s-a pus pe căutări. De cînd au cerut să-i retragă imunitatea și pînă la votul din plenul Parlamentului, purtătorul de centură neagră la karate, Mihail Boldea, a făcut un flick-flack și pierdut peste graniță a fost. Mai întîi cu mașina, prin Giurgiu, pînă în Turcia și de acolo cu avionul spre o destinație necunoscută. Atît au reușit să afle autoritățile de la noi pînă acum. Procurorul general al României, Laura Codruța Kovesi, a declarat că Boldea a părăsit țara legal și că, din cauza unui vid legislativ, nu a existat o interdicție în acest sens. Frumos, ce să zicem. Încă un caz în care vina și-o asumă eterul, că doar nu e ca și cum vidul legislativ s-ar putea datora cuiva. Parlamentului, spre exemplu. Nțț. Parlamentul s-a asigurat în schimb ca domnul Boldea să poată călători mai ușor, fără vreo jenă la graniță. Mai exact, toți parlamentarii pot obține, la cerere, pașaport diplomatic. Iar Mihail Boldea a cerut și primit un pașaport diplomatic în februarie 2009. Așa că, în activitatea lui de pierdut pe sine peste mări și țări, pe karatistul parlamentar nu l-ar fi putut opri nici măcar aglomerația din vămi.

P.S. Vom reveni cu o listă completă a parlamentarilor care au cerut și obținut pașapoarte diplomatice.

 

6 COMENTARII

  1. @Alexandru Cristorian: Si familiile lor pasapoarte diplomatice, lista completa, va rugam!

  2. Vidul legislativ a fost ”creat” cu buna stiinta , tocmai sa poata scapa.
    In acest caz legea trebuie urgent modificata , da ia sa vezi se face ???? N-ai sa vezi neam.
    Lasa ca platesc fraierii de romani ce fura astia…

  3. Ce sa mai comentez?! Ca la noi,la nimenea,toate potlogariile posibile din lume le potzi intalni in RO.

  4. inca unul care va intra cu ajutorul institutiilor statului in cartea fugarilor celebrii(haysam,bivolaru,nicolae popa etc). institutiile statului si-au dovedit inca odata incapacitatea de a gestiona un caz de acest gen.caracatita coruptiei si-a facut si de aceasta data datoria.cat despre faptul ca a ajuns prin africa,stati linistiti ca nu va ramane pe acolo ,africa fiind numai un punct de tranzit spre destinatia finala, aleasa cu mult inainte de acest episod.boldea a spus ca va pleca din romania,atunci omul si-a planificat treburile cu mult inainte ,avand legaturi cu lumea interlopa le va fi greu anchetatorilor sa-l gaseasca ,pt ca banii cu care ar fi cumparat o proprietate fiind bani negrii nu pot fi monitorizati,iar casa 100 la 100 nu este pe numele lui.ultima fitza pt iterpolistii romani este america de sud .va doresc multa rabdare dragi romani

  5. Totul aranjat ca la carte pai la cita experienta are parlamentul in scapari de secaturi, de zdrente,de figuranti care se auto intituleaza parlamentari ii simplu acum,auzi au si tupeu sa spuna ca-l urmaresc din 2008 ce greu o fi.vidu legislativ l-am creat noi votantii.

  6. Nici o problema. Nu e primul nici ultimul. Dovada clara ca institutiile noastre inclusiv Parlamentul nu au sange in instalatie. Si nici nu cred ca doresc asa ceva. Cat despre ilustrul fugar (am inteles ca tinta lui e o tara africana) sper sa ajunga la un trib de canibali, sa-l prepare la rotisor in coaje de boabab sau de palmier ca e mai parfumat.

Comentariile sunt închise.