kovesi-investire-lazar

Voi incepe prin a afirma ca toti cei arestati de catre DNA isi meritau soarta. Problema consta in discrepantele condamnarilor: unii 2 anisori pentru devalizarea Romaniei, altii ani grei de puscarie pentru aproape nimic. Voi avea in curind un caz cutremurator!

Ca ziarist nu mai am mari sperante, toti mint, de la politruci, functionari pina la Presedintele Romaniei. Marea problema pentru firava noastra democratie vopsita vine atunci cind mint pina si Procurorii. Intr-o tara in care Judecatorii sint slabi si speriati, sau fac parte din “cimpul tactic” al SRI, sau sint neprofesionisti, Procurorii pot deveni pericol public si de siguranta nationala!

Procurorii sint extrem de puternici in Romania datorita lui Basescu, Kovesi, Coldea, etc! Dar daca Procurorii mint, atunci libertatea noastra este in pericol! La pachet cu democratia! Un procuror puternic dar mincinos poate baga in puscarie un om nevinovat! Nu cred ca au fost multe erori pina acum dar…

Pina acum citeva luni as fi bagat mina in foc pentru Kovesi dar… Am descoperit o Kovesi care minte fara sa clipeasca! Mai rau decit Iliescu, Basescu, Iohannis! Am descoperit o Kovesi care minte catastrofal prin tacere! Am descoperit o Kovesi perversa! Perversa care l-a albit pe penalul Procuror General al Romaniei! 

Acest tzaranoi de la Alba avea dosar penal la DNA in momentul in care Iohannis l-a numit in functie! De la acest tzaranoi Romania asteapta rezolvarea Dosarelor Revolutiei si Mineriadelor!!! Ce poate sa rezolve un penal santajabil?! Cum poate asta sa fie Seful tuturor Procurorilor din Romania, inclusiv peste Kovesi?!

Ce demnitate are Kovesi cind isi santajeaza Seful ?! Ce demnitate mai are Seful Statului cind tace ca un las si un neica nimeni?!

Codruta, si pe Iohannis il santajezi?!

Stimati procurori, voi nu aveti voie sa mintiti! Minciuna voastra poate baga nevinovati in puscarie!  Si nu e o pledoarie pentru trecut, ci pentru viitor!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru