cartele-simCeea ce s-a intimplat in Franta si in Belgia, in ciuda tuturor avertismentelor Siriei si Turciei (tari care au dat date complete in privinta teroristilor care au comis atentatele), arata ca Securistii din aceste tari s-au concentrat mai mult pe alte „teme” decit cele care au dus la moartea a peste 150 de oameni nevinovati si ranirea a citorva sute !

Premierul Ciolos cade si el in aceasta capcana a cartelelor PrePay, sustinind ca teroristii au folosit cartele romanesti ! Si ca ar fi nevoie de o lege speciala!

Oameni buni, eu cunosc bine Sistemul Mafiot si Securistic din Romania! Sistemul asta de rahat s-a concentrat mereu pe oamenii nevinovati sau antiSistem!

Pai domnule Ciolos, oare atit de prosti sa fie teroristii astia incit sa vorbeasca pe telefon despre atentate?! Mie mi se par inteligenti si foarte bine organizati din moment ce Franta si Belgia nu au putut impiedica aceste CATASTROFE !

Domnule Ciolos, nu vi se pare ca Securismul romanesc vrea inca o „ascultare” suplimentara a romanilor antiSistem?!

Dragi romani, teroristii nu se prind prin cartelele PrePay! Cred ca Serviciile ar trebui sa renunte la aceasta gogoritza si sa angajeze profesionisti! Sau sa ii lase pe profesionisti sa lucreze! Gata! Fara pile, amantlicuri, nepotisme si gagici ! La treaba! Nu la ascultat populatia!

Radu Moraru