Dezvaluirile facute de Radu Moraru, cu probe evidente care arata ca Dinca este colaboratorul Serviciului Secret al Ministerului de Interne si ca Dinca a fost permanent conectat cu Bucurestiul, au bagat in fibrilatie Sistemul Mafiot !

Dezvaluirile lui Radu Moraru au devenit virale si au aratat ca Dinca face parte dintro Retea de crima organizata coordonata de Bucuresti !

In disperare, MAI a chemat la interogatorii si anchete colegi si fosti colegi ai lui Radu Moraru pe care sa ii intimideze sa declare ca Radu Moraru a “furat” un aparat de filmat si un trepied, pentru a construi NASUL TV USA !

Politistii au redevenit militieni ! Incearca, la disperare, un dosar penal pentru afectarea imaginii lui Radu Moraru, Candidat la Presedintia Romaniei !

Aveti LINK cum puteti sa trimiteti pe mail o semnatura pentru Radu Moraru Presedinte Independent 100% !

Iata ce a declarat colegul nostru, Radu Moraru :

“ Ministerul de Interne si Serviciul Secret se fac de risul Romanilor. Eu si NASUL S.A. am investit bani in Canada si USA, alaturi de Parteneri ! NASUL TV USA a fost PRO TRUMP si am CISTIGAT ! NASUL TV CANADA este o BIJUTERIE ! Cred ca Ministerul de Interne si securistii lor ar trebui sa se concentreze pe colaboratorul lor direct, animalul Dinca, si pe generalii care il protejeaza sa o duca bine in puscarie, sa nu vorbeasca si sa nu se afle despre RETEAUA DE CRIMA ORGANIZATA si PROXENETISM cu RAPIRI DE MINORI de la Caracal ! Imi pare rau ca se pune presiune pe colegii mei si pe fostii mei colegi ! Dar sa creada cineva, in Romania, ca am furat un trepied si o camera de filmat, e ridicolul maxim ! “

Radu Moraru a afirmat ca va mai face dezvaluiri in zilele urmatoare. “Nu ma intimideaza niciun militian sau securist ! Daca Romanii imi dau Presedintia, voi desecretiza toate Documentele CSAT, atit despre Caracal cit si despre Colectiv ! Si vor plati toti cei care ascund sau au ascuns ADEVARUL ! Nu am mila fata de Crime si Criminali ! “

Radu Moraru a facut si o declaratie soc : “ Daca ma aresteaza, cistig din primul tur, deci sa ma aresteze ! Daca ma lichideaza fizic, atunci stiti ce aveti de facut ! Eu nu voi tacea niciodata ! Ca Presedinte, voi distruge acest Sistem securisto-politic, acest Sistem Mafiot ! Stiu ca am deranjat grav Statul Mafiot prin tot ce am facut in ultimii ani !”

Radu Moraru a prezentat o SOLUTIE rapida si usoara pentru Romani si Romania ! Aveti un mic filmulet de prezentare, mai jos !

SA RECUPERAM ROMANIA din miinile SECURISTILOR !
SA REPARAM ROMANIA !

Radu Moraru va fi in direct cu Romanii, de la ora 20.00, pe Nasul Tv, pe Nasul Tv Facebook, pe Youtube

Redactia

2 COMENTARII

 1. Dle Radu Moraru, sunteţi independent 100% de oameni, dar totuşi ar trebui
  să fiţi şi dependent 100% de Dumnezeu, pentru că Biblia spune, în Romani, că orice stăpânire
  este îngăduită de El.
  Atacaţi-l pe Iohannis zi de zi tot mai furibund. Dacă acest neamţ pierde turul 1 consider că
  România a scăpat de un blestem. Abordaţi şi relaţia cu Israelul în care neamţul este zero tăiat în patru.
  Biblia spune la Geneza 12.3 că, dacă un conducător de ţară blamează Israelul, aduce blestem asupra întregii ţări. Vă susţin cu referendumul pentru familie. Şi aici este o pâine de mâncat cu criticarea neamţului, mai ales cu lucruri pe care poporul de rând nu le ştie. Şi nu uitaţi serviciile secrete ale lui Dumnezeu sunt mai tari decât serviciile secrete ale acestei lumi.
  Cu stimă,
  Corneliu Livanu

 2. Ma numesc Petrişor Marian sunt din Focsani si va rog sa verificati daca a ti primit un tabel cu 4 semnaturi cu fam. Petrişor din Focsani.La trimis sotia mea saptamana trecut, l am ptrimis prin posta romana prioripost,i mi este teama ca sacuristii lau oprit pe undeva.Va rog sa mi comfirmati ca sa stiu ,daca e nevoie il mai trimit odata pe mail.

Comentariile sunt închise.