Eugen-NicolaescuMinistrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a declarat ca cei care ii cer demisia acum sunt niste demagogi, avand in vedere ca in 2008 aceleasi persoane i-au oferit o diploma de excelenta pentru modul de colaborare.

„Atata timp cat eu pana acum am facut tot ce se poate in acest sector, ma indoiesc ca acest lucru il doresc. Asta-si doresc unii sau altii, ca sa para mai vocali, sa para mai importanti si mai interesanti. Va aduc aminte, poate s-a uitat acest lucru, ca in anul 2008, la sfarsitul mandatului meu de ministru, federatia Sanitas mi-a oferit o diploma de excelenta pentru modul de colaborare. Credeti ca s-a schimbat ceva in structura mea de comportament, de atitudine, de atunci? Nu s-a schimbat nimic, dimpotriva, sunt la fel de aplecat pentru problemele oamenilor, sunt la fel de deschis la dialog, sunt la fel de deschis sa gasesc solutii si cu ei la masa se pot gasi. Deci din punctul meu de vedere, sunt declaratii pur demagogice, pe care le fac unii sau altii, ca sa para mai importanti”, a declarat ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu pentru RFI.

Eugen Nicolaescu e de parere ca greva de avertisment din sistemul sanitar e un demers firesc, din punct de vedere sindical: „Din punct de vedere sindical, este un demers normal. Din punct de vedere al modului in care doreste cineva sa-si obtina niste doleante, sa le faca practice, cred ca este un demers care din punctul meu de vedere putea fi rezolvat, cum cred in continuare ca poate fi rezolvat, pe calea discutiilor, pe calea negocierilor, pe calea dialogului. Dar sigur, eu nu pot sa opresc un sindicat sa faca ceea ce doreste”.

4 COMENTARII

  1. Lll….Lllatusca…..Lllamulica…..mai mai mai mai Nicolica….
    tu vb. de demagogie? sau nu cunosti exact cuvantul?

  2. Individul e in culmea penibilului… Cei care ii cer demisia sunt, de fapt, niste oameni mult prea draguti cu el… Ar trebui sa-i ceara ocna!

  3. „CEI CARE CER DEMISIA MEA SINT DEMAGOGI!”

    Asta NU stie ce inseamna demagog! Demagog esti tu mai DEMAGOGULE! Ma uit la fata ta care spune clar: PUSCARIE!

Comments are closed.