mircea-badea

Marian Godină a stârnit o adevărată nebunie, luni, după ce şi-a făcut public fluturaşul de salariu, gest la care nu a putut rămâne indiferent nici Mircea Badea. Celebrul poliţist a revenit, marţi, cu o propunere extrem de îndrăzneaţă pentru realizatorul Antenei 3, scrie cancan.ro

Mircea Badea a luat act de mesajul transmis de Marian Godină şi i-a răspuns imediat: ”Cand o sa fiu platit din bani publici, o sa-mi fac public venitul. Deocamdata va spun doar ca e multiplu cu 2 cifre al salariului lui Godina. Cat despre ajutorarea copiilor, militianul are tupeu nesimtit. Ai mult de recuperat, politrucule. E ca si cum te-ai duce la Trump sa-l provoci sa faca si el un hotel.”

Marian Godină a postat, marţi, pe o reţea de socializare un mesaj în care îşi expune propria părere referitoare la banii care-i intră lunar în buzunar.

La finalul postării, Godină îi cere lui Mircea Badea să posteze şi el fluturaşul de salariu şi apoi să doneze banii de pe o lună unui copil dintr-o familie necăjită.

”Postarea în care mi-am făcut public fluturaşul de salariu a adunat peste o mie de comentarii în care fiecare şi-a dat cu părerea, aşa că vreau să îmi spun şi eu opinia acum.
Am observat că ne place întotdeauna să comparăm şi cam toate comentariile s-au raportat la astfel de comparaţii cu alte meserii. Dacă mă compar cu mama care munceşte de o viaţă şi are salariul cam jumătate din al meu, pot spune şi eu că am un salariu decent, aşa cum au spus mulţi prin comentarii. Dacă îmi compar salariul cu pensia tatălui meu, cae a muncit de la 16 ani în uzină, iarăşi pot spune că am un salariu bun. Dacă îmi compar salariul cu al unui fost coleg din liceu care acum distribuie ţigări, pot să spun că mi-e ruşine să spun că am salariul jumătate cât al lui. Dar cred că aici greşim cu toţii, făcând comparaţii. E în mentalitatea noastră să ne comparăm cu alţii, în loc să ne raportăm strict la noi, la ceea ce facem pentru acel salariu. Aşa că, dacă tot am postat fluturaşul de salariu, am să scriu azi şi ce fac eu pentru acei bani. Înainte de asta vreau să demontez câteva argumente cu care nu sunt de acord. […]

[…] Iar lui Mircea Badea, cel care a dat share ieri la el pe pagină la un articol despre salariul meu şi se bucura foarte tare, scriind „Şampanie”, îi propun ceva mult mai fain decât a da share şi a se bucura la sutele de comentarii ale fanilor lui care mă făceau în toate felurile. Mircea, postează şi tu o poză cu salariul tău, apoi găseşte un copil dintr-o familie necăjită şi hai să îl facem fericit. Îi donăm amândoi salariile noastre, exact cât scrie pe fluturaş. La mine 3045 lei, la tine cât o fi. Sper să accepţi. Abia ne şi cunoaştem, că tot ştiu că-ţi sunt simpatic”, a scris Marian Godină pe o reţea de socializare, încheind postarea cu o provocare directă lansată lui Mircea Badea.