Mircea Marian, senior editor la „România Liberă”, comentează, într-un mesaj postat pe pagina sa Facebook, prietenia dintre vicepremierul Marcel Ciolacu și fostul om de afaceri  Omar Hayssam, acuzat de terorism.

„Teroristul Omar Hayssam împreună cu vicepremierul Marcel Ciolacu. GRU, spionajul militar rusesc, avea deja un prieten în guvernul ăsta, pe Lucian Sova, de ce n-ar avea și mafia din Orientul Mijlociu? Dar, nu-i nimic, e plin de doctori și de masteranzii ai SRI în guvernul Tudose/Dragnea/ Iohannis, patria e pe mâini bune. PS: În 2015, când presă a publicat fotografia asta, Ponta l-a retras pe Ciolacu dintr-o biată funcție de consilier onorific. Acum, omul e ok pentru un post de vicepremier. Am evoluat!”, a scris Mircea Marian, pe Facebook.

Ion Marcel Ciolacu, în vârstă de 50 de ani, este unul din oamenii de maximă încredere a lui Liviu Dragnea. De exemplu, el a participat și la celebra partidă de pescuit cu fostul premier Sorin Grindeanu. Începând cu februarie 2017, el a fost numit liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților.

În 26 martie, șeful PSD posta, pe Facebook: „În acest sfârșit de săptămană, l-am invătat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament și Guvern a avut loc: eu am prins 17 știuci și el nouă. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu“.

Citiți mai mult pe România Liberă