monahul teodot

Prea Fericite Patriarh Daniel,

Mai întâi de toate ținem să vă reamintim că Biserica Ortodoxă Română, al cărei cap viu este Domnul Dumnezeu și Mântuitorul nostru Iisus Hristos nu este un cult religios oarecare din România, ci este Biserica Neamului Românesc, numită mamă de marele poet Mihai Eminescu.

A mărturisi Adevărul nu înseamnă a defăima sau a învrăjbi. Știm cu toții că Hristos Iisus este Adevărul absolut întrupat. Islamul este o erezie, un sincretism între creștinism și iudaism, și care orice altă erezie duce în iad. Terenul cu pricina acordat ilegal comunității musulmane fără consultarea poporului român este un teren ce a aparținut familiei martirilor brâncoveni!

Anul trecut, 2014, l-ați închinat Sfinților Martiri Brâncoveni, iar anul acesta, 2015, susțineți construirea unei mega-moschei pe pământul sfinților mari mucenici. Oare ce răspuns veți da la Judecată în fața marilor martiri brâncoveni?

A se construi în orașul Brâncovenilor, decapitați de musulmani, o mega-moschee, considerăm a fi una dintre cele mai mari blasfemii la care vă faceți părtaș dimpreună cu colaboratorii dvs. din clasa politică!

Vă atragem atenția că de multă vreme v-ați abătut de la învățătura Sfinților Părinți și de la faptele Sfinților Voievozi Români!

Faptele și atitudinile apostate și anti-românești ale dvs. și ale colaboratorilor nu pot avea alt efect decât atragerea blestemului și a mâniei lui Dumnezeu!

Când ați fost ales patriarh ați afirmat (există înregistrare video) că nu veți putea să conduceți Biserica decât cu sprijinul și sfatul tuturor membrilor Bisericii. Pe cine ați consultat din Biserică în această gravă problemă?

Știm cu toții că de mai multă vreme sunteți principalul propovăduitor și susținător al ecumenismului în România, numit de sfântul Iustin Popovici și de către părintele teolog Dumitru Stăniloae erezia ereziilor sau panerezia secolului. Problema mega-moscheei se încadrează la ecumenismul inter-religios.

Cunoaștem faptele dvs. imorale, cunoaștem apartenența dvs. la această organizație criminală numită masonerie, unde ați ajuns până la gradul 33!

Cunoaștem teroarea în care țineți preoțimea ortodoxă românească prin taxe, șantaje, amenințări, caterisiri ș.a.m.d.!

Noi ne desolidarizăm de toate ereziile și de toate faptele dvs. apostate și anti-românești! Ne este rușine cu dvs. și nu ne reprezentați demn Biserica!

Pentru toate acestea și altele asemănătoare acestora vă cerem insistent prezentarea de urgență a demisiei din toate funcțiile deținute până acum; retragerea într-o mănăstire în vederea plângerii păcatelor, deși un ierarh contemporan, vrednic de cinstire (n.n. IPS Serafim de Pireu) a afirmat în legătură cu faptele apostate ale ecumeniștilor că nici măcar o mucenicie nu mai poate spăla asemenea păcat. Totuși mila lui Dumnezeu este nesfârșită. Au existat în istoria Bisericii episcopi care de frică au trecut la islam, dar la un moment dat pentru rugăciunile mucenicilor s-au întors și au primit și ei cununa mucenicilor. Încă, în istoria Bisericii Ortodoxe Române a existat un ierarh, mitropolitul Irineu Mihălcescu al Moldovei, care înainte de preoție a fost mason, dar la sfârșit s-a lepădat de masonerie, a scris împotriva ei și s-a mântuit.

În fața istoriei Europei or să ne judece ungurii, care sunt eretici, dar care nu primesc refugiați musulmani.

A început procesul de islamizare a Europei! Să stăm fermi împotrivă și să nu ne facem părtași distrugerii noastre ca neam românesc! Către toți românii din țară și străinătate spunem: Hristos nu va fi învins niciodată, așa că nu te teme turmă mică!

Monah Teodot, schimonah Ieremia și un grup de preoți și credincioși
17 septembrie 2015

 

Sursa: apologeticum.ro

36 COMENTARII

 1. PLUS de asta, in loc sa faca ditamai porcaria aia, caere nu impresioneaza pe nimeni ( ma refer la oamenii care sunt cu capul pe umeri) sa ajute romanii care umbla pe strazi si nu au ce manca. dar de. PreaPreFacutul Daniel vrea Palat. daia numai poate el de romani. pe el il intereseaza sa ia banii de la prosti. ca el oricum nu plateate impozit la stat

 2. Eu cred ca nu se intelege gravitatea situatiei, ca altfel nu imi explic de ce baba se piaptana, cu tot felul de polemici, in loc sa inteleaga momentul istoric. Traim timpuri de rascruce, din nou. Si istoria o facem noi, dar nu stand pe tusa. Mergeti si plantati cruci pe pamantul Brancovenesc unde este plan pt moschee, daca nu vreti ca copiii sau nepotii vostri sa stea cu coranul pe genunchi si cu fata ascunsa in carpe negre!

 3. „Unde esti tu,Tepes doamne”?Acest patriarh al Romaniei ar trebui tras in teapa,lent.

 4. si oare cine e in spatele Iulius Group … cine detine mallurile si Palasul din Iasi …. hai spune cineee cineeee fură mai mult decât tineee

 5. uau nu credeam vreo data ca cine va face public adevarul asta , stiam ca e mason , da serios greadul 33?? dupa nu stiu ce mai e , monahul acesta il stiu a spus adevarul mereu e de la manasirea Petru Voda din piatra neamt unde e inmormantat parintele
  Iust
  in Pirvu

 6. , FRATII ȘI SURORI ÎN DOMNUL, NU RASPUNDEȚI LA PROVOCARI, ȘI NU PRELUATI MESAJE CARE PROVOACA DEZBINARI ȘI RAZVRATIRI ÎN BISERICA , CARE PRIN DUHUL SFANT ȘI PRIN CREDINTA CRESTINILOR ORTODOCSI CU ADEVARAT CREDINCIOSI! NU VĂ LASA ACEST POPOR SA PIARA DAR DACĂ DIN CAUZA PACATELOR NOASTRE VA FI NEVOIE VOM PRIMI MANIA ȘI URGIIA LUI DUMNEZEU PESTE NOI ȘI COPII NOSTRII….

  • pocaitiva voi ca numai banii visatii si averii cind o sa mori tot patru scinduri ei si dati seama ce lasi in urma dl.daniel

   • Mulțumesc pentru binecuvântări, și toate cele bune asupra ta și casei tale..

 7. Un idiot care habar nu are ce vorbește și care în niciun caz nu are ce să caute să fie preot… La el nu trebuie să faci nici ce face, nici ce zice popa… Oricum, e amuzant să-i vezi pe toți cum se bat pe ciolan…

  • Sa nu pierdem din vedere punctul principal al discutiei. Mai presus de asa mentionatul ciolan, etc. E vorba de musulmanizarea tarii noastre. Oare se poate intelege pericolul si importanta acestui lucru? Lasati micile polemici si mergeti sa plantati Cruci pe taramul Brancovenesc, ca acesta e moment istoric si nu putem sta pe tusa.

   • Ce musulmanizare mă? Ai mâncat de pe jos?! În România în momentul de față sunt aproximativ 65000 musulmani, adică 0.3 din populație… Dacă prin absurd s-ar dubla numărul ăsta și ar fi 0.6, crezi că s-ar musulmaniza România? Și apropo, România ar trebui să preai DOAR 6500 de REFUGIATI (deci de 10 ori mai puțini decât există deja aici)… Acum nu mai ai loc de moschei prin țară? De musulmani? Dacă te gândești că nu mai e loc de biserici ortodoxe, asta e pentru că nu mai sunt spații verzi pe care să le facă, nu pentru că nu mai avem loc de alții… Iar Brâncovenii sunt la fel de sfinți precum sunt și sfinții din Coran…

 8. Cat timp voi faceti scandal pe forumuri, in ziare si emisiuni de rahat, oamenii normali rad in hohote de voi, bisericile voastre, politicienii pe care ii alegeti si credintele voastre ignorante. Traiasca prostia si dizinformarea, ca e plictisitoare o viata normala.
  Leprelor :)))

 9. In sfarsit un adevarat om al bisericii care ia atitudine.Daniel asta din fruntea biserici se vede de la o posta ca e foarte rau intentionat si face jocul intunecatiilor.

 10. Nu oportunitatile ne vaneaza pe noi – noi suntem cei care trebuie sa alergam dupa ele. Asta scrie celebrul Colin Turner in cartea ”Nascut pentru succes”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Se poate lucra de oriunde din tara si din strainatate. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

 11. Sa vina islamistii in Europa, sa introduca Sharia ca sa ne scape de hotii din Romania! Sa

  taie mainile lui Nastase, Ponta, Basescu, Udrea si la toti hotii!

  • Legionarii nu stiu decat sa faca panarama, nimic concret pentru tara! Nu v-am auzit sa protestati contra hotilor si micinosilor din Parlamet sau de la palatele Victoria si Cotroceni!

 12. Adevaratii Preoti cu HAR nu accepta asa ceva , DOAMNE AJUTA ROMANIA !!!!!!!

 13. O capodopera de articol! Multumim parintelui Teodot si celorlalti parinti si credinciosi pentru ca si-au facut datoria fata de Biserica si fata de Tara.
  De acord ca patriarhul trebuie sa-si dea demisia.

  ar trebui ca toti romanii sa citeasca acest articol.

  • nu numai sal citeasca ci sal distibuie mai departe da til si pe faceboook

  • Sfantul Ciprian al Cartaginei spune ca cine baga zanzanie in biserica,chiar daca ar muri cu moarte de martir,NU SE MANTUIESTE.E adevarat ca nu suntem de acord cu islamizarea tarii,dar trebuie dialog si rugaciune.

 14. Multumesc frumos Parinte Monah Teodot pentru MARTURISIREA ADEVARULUI! CONDUCEREA BOR A DEVENIT UN STALP DE SUSTINERE PENTRU SISTEMUL TICALOSIT!

 15. ma bucur ca s-a ridicat o voce.sper sa fie cea care v-a declansa oprirea ridicarii mega-moscheii

  mega-mosche

  • Nu Gabi . O voce nu ajunge . Este nevoie si de vocile noastre ,doar daca nu am devenit prea lasi .

 16. „Cunoaștem faptele dvs. imorale, cunoaștem apartenența dvs. la această organizație criminală numită masonerie, unde ați ajuns până la gradul 33!”
  Pai n-a fost „prea-fericitul” trimis de secu impreuna cu raspopitul Ilie Sirbu – tata socrul a „tatarului scopit/ castrat” ponta – pentru PATRU ani in Elvetia?
  Ce cauta aceasta panarama in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane?
  Dumneavoastra parinte ar trebui sa fiti capul Bisercii Ortodoxe si nu anti-cristul Daniel, care NU are nicio legatura cu biserica noastra milenara, alta decit banii!

   • Multi dintre actualii la putere sunt oamenii Moscovei cu prim-ministru in frunte,iar pe patriarhul Daniel cine l-a adus in fruntea Bisericii?Cine avea puterea in vremea respectiva?Sa va dea –zeu sanatate ,parinte Teodot.Aveti dreptate.

 17. da spuneti-ne si noua de unde provine textul. I-a trimis scrisoare Patriarhului, l-a postat pe facebook, a fost un interviu, un comunicat de presa sau cum? preluati unii de la altii asa un monolog si nu mentionati provenienta. Faceti-va treaba pana la capat.

 18. De acord cu cele scrise de monahul Teodot cu privire la faptele reprobabile ale Patriarhului Daniel al BOR. Situatia se va rezolva numai daca Sfantul Sinod al BOR se va sesiza si ii va cere demisia IPS Daniel din functia de Patriarh. Asa ceva este imposibil sa se intample fiindca membrii Sinodului sunt deja cumparati de Patriarh cu functii, favoruri si bani, situatie care le convine de minune. In tara spagilor si demnitarilor penali vanzarea, pe moschei si Islamism introdus „pas cu pas” in viata publica si apoi cea private.

  • Parca prevad ca dupa constructia mega moscheii si invadarea tarii de catre islamisti,cei din BOR , cu Daniel in frunte,vor trebui sa-si puna capatanile pe butuc,caci nu va mai exista crestinism.Si astfel Brancovenii vor fi razbunati

 19. DATORITA MODULUI CUM CONDUCE,O PARTE INSEMNATA A CREDINCIOSILOR SE INDREAPTA SPRE ALTA CULTE,O PARTE INSEMNATA DE PREOTI ADEVARATI NU DEV ASTIFACUT LA APELUL DE SEARA PARASESC ORTODOXISMUL.ACEASTA ESTE CEEA MAI MARE TAMPENIE ALEGEREA CAPILOR PE VIATA

Comentariile sunt închise.