La câteva ore de la reținerea deputatului PDL Alin Trăsculescu, sefa comisiei de integritate a ARD, Monica Macovei, susține într-o postare pe facebook că ea a votat împotriva candidaturii acestuia pentru un nou mandat de parlamentar. Macovei precizează însă că nu a avut drept de veto, astfel că Trăsculescu a obținut undă verde.

„În urma întrebărilor venite de la jurnaliști, le răspund că eu am votat împotriva candidaturii dlui Alin Trăsculescu, dar Comisia de etica a decis altfel prin vot majoritar. Reamintesc că eu nu am avut drept de veto. În aceste conditii, răspunderea pentru votul dat în Comisie este individuală, a fiecărui membru în parte”, scrie Macovei pe Facebook.

11 COMENTARII

 1. Intrebarea este cum a votat reprezentantul FC. Impresia este ca reprezentantul NR a votat de partea MM in majoritatae cazurilor. Este clar ca esecul partial al comisiei de etica a dus la un trend descrescator ptr ARD. Nu cred ca asta se poate imputa MM, cum unele voci lasa sa se inteleaga. Dimpotriva, speranta ca aceasta comisie va functiona a dus la trendul crescator initial. Nu cumva FC a votat ptr pastratea incompatibililor??. DAca da Despina Munteanu ar trebui sa explice public de ce. Sau MRU sa se desolidarizeze de astfel de reprezentanti. Comisia de etica trebuie sa fie in orice grup un mecanism extrem de serios. Sint convinsa ca asta nu este prima data cind reprezentantii partidelor care compun ARD vor trebui sa dea explicatii. Ne-am pus multa incredere in aceasta comisie.

  • Adevarul ca este una dintre putinele persoane credibile din lumea politicii Romanesti !

   • si eu.Putine persoane mai pot avea credibilitate acum si Monica Macovei este una dintre elePolitica ar avea alta fata cu oameni ca ea

    • Si eu! Cea mai integra doamna!
     Hulitio antenistilor; la asta sinteti profesionisti, or! V-a trimis MAHALA-che, caci asta a fost prima „meserie” a ANAL-istului nostru…mahalache! LOL

Comentariile sunt închise.