violator-munteni-de-jos

LA BECI…Monstrul de la Muntenii de Jos a fost redus la tãcere. Bãrbatul acuzat cã a abuzat sexual o copilã de 13 ani, luatã în plasament de sotia sa, a fost trimis dupã gratii, pentru 30 de zile. Gigel Morosanu a declarat în fata instantei cã este nevinovat, mai mult, acesta a avansat ideea cã este impotent. Bãrbatul a spus cã suferã de o afectiune erectilã si relatiile sexuale de orice naturã, ar fi fost imposibile. Procurorii însã au luat în calcul declaratiile fetei si au mers pe ipoteza cã bãrbatul a încercat sã mimeze actul sexual folosindu-se de degete. Acuzatul spune cã la mijloc este vorba doar de o rãzbunare a sotiei. Aceasta i-ar fi înscenat totul dupã ce a refuzat sã-i treacã numele în actele de proprietate ale locuintei din Muntenii de Jos. Ginerele lui Morosanu sustine, în continuare, nevinovãtia socrului sãu si spune cã acesta a crescut douã fete si niciodatã nu au avut probleme de asemenea naturã. Dupã ce a aflat de acuzatiile care i se aduc tatãlui sãu, fiica acestuia a intrat în stare de soc. De asemenea, ginerele acuzatului sustine cã, imediat dupã arestarea socrului sãu, sotia acestuia s-ar fi întors la locuinta din Muntenii de Jos.

Acuzat de relatii sexuale cu o minorã, Gigel Morosanu a ajuns, ieri, dupã gratii, pentru 30 de zile. Dupã ce, la primele ore ale diminetii, bãrbatul a fost adus în fata procurorilor Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, acestia au cerut magistratilor Judecãtoriei mandat de arestare. Cererea a fost admisã si Morosanu a fost condus în arestul Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui. Decizia nu este una definitivã si poate fi atacatã, în 48 de ore, la Tribunalul Vaslui. Dacã judecãtorul de drepturi si libertãti a considerat cã Morosanu este vinovat, ginerele acestuia crede, în continuare, cã arestarea socrului lui este fãcutã ca urmare a presiunii mediatice exercitate de cazul violatorilor de la Vãleni si acesta este nevinovat. “Asta e justitia sau se face pe baza presiunii mediatice fatã de cei de la Vãleni? Consider cã socrul meu a fost condamnat pe nedrept. Nu este nici betiv, nu a lovit pe nimeni niciodatã si a crescut douã fete. Acum, una dintre ele, sotia mea, este în stare de soc. În viata lor nu au întâlnit asemenea porniri din partea tatãlui lor. Fata asta, de 13 ani, care l-a acuzat, mai are un precedent. La familia la care a fost înainte de a ajunge la Muntenii de Jos, a fãcut ceva asemãnãtor. În sala de judecatã a spus cã mama este bunã si socrul meu este criminalul. Acum, asistentei maternale la care a ajuns la Fãlciu, i-a spus cã si mama la care a stat pânã acum a fost rea cu ea. Voi merge pânã la capãt cu demersurile si nu voi crede nimic pânã când nu am sã vãd o condamnare”, a spus ginerele lui Gigel Morosanu. Este vorba de acelasi individ care, înainte ca socrul sãu sã fie ridicat si dus la IPJ, striga pe toate drumurile cã nu crede în vinovãtia acestuia. “Numai ziarele scriu cã ar fi fãcut dragoste sau alte chestii, dar eu refuz sã cred asa ceva. Nu stiu de ce a plecat sotia socrului meu, dar de atâta timp se scrie de cazul acesta si nimeni nu a venit sã ia o declaratie. Dacã ar fi fost vinovat, l-ar fi arestat, nu? Am un bãietel, cum sã-i spun cã bunicul lui e pedofil? Ce fel de sotie este aceea care pleacã, fãrã sã stea de vorbã? Fata asta ar fi vrut sã plece de aici, a mai fãcut treabã din asta si la familia unde a fost înainte, nu e socrul meu vinovat”, spunea ginerele, nervos.

Violatorul de copii a încercat sã facã sex cu degetul!

Cazul se dovedeste unul dificil mai ales cã expertiza medico-legalã a arãtat cã fata este virginã. Procurorii au arãtat cã bãrbatul a încercat sã întretinã relatii sexuale cu copila folosindu-se de deget. Mai ales cã, asa cum a sutinut inculpatul, acesta suferã de o problemã erectilã si nu este capabil de raporturi sexuale. De asemenea, în sala de judecatã a fost audiatã si o prietenã de-a copilei abuzate, fatã de care aceasta s-ar fi destãinuit si i-ar fi povestit calvarul prin care trece de ceva vreme. Acuzatul a încercat sã se apere dând vina pe o rãzbunare a sotiei cu care este de aproximativ zece ani. A spus cã, de fapt, totul a fost pus la cale de femeie dupã ce ar fi refuzat sã-i treacã numele în actele de proprietate pe locuinta din Muntenii de Jos. Rãmâne de vãzut ce va decide, pânã la final, instanta, în functie de probele ce existã la dosar.

Acuzatiile aduse bãrbatului din Muntenii de Jos

PEDOFIL…Gigel Morosanu a ajuns în atentia autoritãtilor dupã ce au iesit la ivealã chinurile la care si-a supus copila luatã în plasament. Din aprilie a.c., sotia lui Morosanu, care era si asistentul maternal al fetei, a observat o schimbare în atitudinea acesteia. Devenise tot mai temãtoare, mai tãcutã, izolatã, speriatã. Copila se manifesta ciudat în preajma sotului asistentei maternale, cãruia îi spunea “Tataia”. Bãrbatul era tot timpul cu ochii dupã fatã, foarte protector, se ducea dupã ea la scoalã si nu o lãsa sã plece nicãieri. Îsi îndemna sotia sã cumpere cât mai multe haine si dulciuri pentru fatã. Acasã, “tataie” cerea sã stea în pat cu fata tot timpul, semn cã se întâmplã ceva, mai ales cã fetita nu avea curaj sã spunã nimic. La un moment dat, sãptãmâna trecutã, observând atitudinea schimbatã a fetei, asistenta maternalã a solicitat o consiliere psihologicã. Fetita a fost dusã la psiholog, la un cabinet privat, unde a povestit scene greu de imaginat. Într-o sesizare ajunsã în atentia Politiei, fata povesteste cã “tataie” o abuza sexual si emotional: “Mã chema lângã el în pat, îmi strângea sânii, mã acuza mereu cã merg cu alti bãrbati si cu el nu vreau”, a povestit fata.

Lantul minciunilor: Morosanu îsi fãcea cruce, spunând cã nu si-a bãtut joc de copilã!

Asistenta maternalã, care acum a pierdut totul – casã, cãsnicie, serviciu – este cea care a observat cã se petrece ceva, simtind cã sotul ei îsi bate joc de fetita de 13 ani. Într-o zi, spun surse judiciare, pe la prânz, dupã ce fata a venit de la scoalã, femeia a pus-o sã mãnânce în bucãtãrie. A iesit cu treburi prin curte si, la un moment dat, s-a întors la bucãtãrie. Sotul era în picioare si se încheia de zor la prohab, în timp ce fetita era în genunchi în fata lui si se stergea la gurã. Scenele de sex oral sunt confirmate de fetita de 13 ani si s-ar fi petrecut în mai multe rânduri si în alte locuri din casã, conform declaratiilor date la organele de anchetã. A doua zi dupã ce a vãzut faza cu bãrbatul în picioare, în timp ce se încheia la prohab, iar copila stãtea în genunchi în fata lui, femeia a luat fetita de mânã si a mers la psihologul privat. Culmea, înrebat de reporteri dacã si-a violat fata pe care o avea în casã, Morosanu se jura pe toti sfintii cã nu s-a atins de fatã. “Fata nu e violatã, e domnisoarã, nu i-am fãcut nimic. Doamne fereste, cum sã-i fac ceva? Nu a fost violatã, nu i-am fãcut nimic. Nu stiu ce se întâmplã, fata poate sã spunã ce vrea, eu nu i-am fãcut nimic. Eu mã duceam dupã ea la scoalã, o învãtam ca tot ce se întâmplã sã nu se întâmple, treburi din astea. Dumnezeu mi-e martor, cum sã fac sex oral? Sunt om bãtrân, la 60 de ani, cum sã fac asa ceva? Nu stiu ce se urmãreste, legea va decide si Justitia”, spunea violatorul de copii, cu o zi înainte de a fi ridicat de politisti.

 

Sursa: vremeanoua.ro

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.