claudiu - radu - felicia

Dragi Prieteni din Montreal, din Canada, din USA, “NASUL TV” va invita la o mare Sarbatoare, simbata 27 februarie ora 17, la RENAISSANCE, ce frumos suna!, 7550 boul Henri-Bourassa est .

Este cea mai frumoasa Sarbatoare a Televiziunii Libere de la momentul infiintarii in 2012. Am avut acest vis inca de atunci dar l-am tinut secret. Nu intimplator societatea care transmite programele tv se numeste “NASUL, PRIETENII de PRETUTINDENI si ASOCIATII S.A.” Nu am avut voie sa trecem “Romanii de pretutindeni” fiindca nu ne-a dat voie Securitatea. Doar Ghita Tv (RTV) a avut voie… Dar de morti numai de bine…

Dragi Romani, va invit sa ne bucuram impreuna alaturi de invitatii nostri. Va promit citeva surprize si, bineinteles, dezvaluiri ! Stiu ca ati citit multe mizerii in ultima vreme dar sa stiti ca aceasta “campanie murdara” nu a fost intimplatoare. Mafiotii nu iubesc “NASUL TV” ! Mai ales atunci cind pune piciorul in America! Cu ajutorul lui Dumnezeu vom lansa in 2016 citeva televiziuni in Nord America, Montreal fiind “prima statie”.

Daca va face placere sa petreceti o seara si o noapte alaturi de Televiziunea Libera, impreuna cu romanii liberi din Montreal si Canada, va asteptam pe 27 februarie. Felicia si Claudiu, au pregatit un eveniment de vis! Pentru detalii il puteti contacta pe Claudiu Scrieciu, inclusiv pe Facebook.

Eu va promit ca voi face ceva ce nu am facut niciodata in fata unui mare public: voi cinta! Montreal, J’arrive!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

afis - montreal