Mugur Isarescu

Palaria jafului national a devenit prea mare pentru acest personaj sinistru al Romaniei de astazi.

Sintem deja la „al doilea drept la replica” al BNR ! Si din nou nu avem un raspuns complet.

Am intrebat: „Are voie Banca sa vinda CREDITELE  ROMANILOR la orice SRL din strainatate ?!?!?”

Raspuns BNR : „Da, are voie!”- este raspunsul BNR ! Iata ca avem o prima dezvaluire, dar nu completa.

Fiindca intrebarea continea un substrat…

…Are voie acel SRL din strainatate sa incaseze si DOBINDA ? Ei, aici inca nu avem un raspuns, probabil il vom avea la al treilea drept la replica…sau niciodata!

BNR ne ia de prosti dar inca avem rabdare. Deocamdata voi comenta dezvaluirea:
„Da, orice Banca are voie!” Ei, asta trebuia sa spuna Isarescu atunci cind Bancile au prostit „fraierii” sa-si ia credite lacome pe stomacul gol. Isarescu trebuia sa le spuna romanilor ca in spatele fiecarei Banci sta un SRL si ca, Banca vine cu imaginea ei frumoasa, eleganta, cu reclame imbietoare dar…atunci cind ai greutati in viata (si ai! – fiindca in 20-30 de ani, cit dureaza un credit, nu ai cum sa scapi de perioade dificile), ei bine, atunci cind iti e cel mai greu, Banca iti da in cap si te da pe mina SRL-ului!

Asa cum am mai spus, daca venea un SRL din Olanda sa-si faca zeci de mii de reclame la tv, nu cred ca romanii isi luau creditele de astazi. Il astept pe Isarescu sa raspunda la INTREBARE: Avea voie SRL-ul sa incaseze DOBINDA ? Hai, poate la al treilea drept la replica !

Imi cer scuze ca insist, domnilor Vasilescu si Isarescu, si chiar nu doresc sa polemizez cu Gurul de la BNR, dar totusi…Intrebarea la care nu raspundeti valoreaza citeva miliarde de euro, banii „fraierilor”! Bani care trebuie returnati de urgenta!

Radu Moraru